Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, You Can Do It Baby είπε

περιμενω να  ερθει σε  3  ημερες  λογικα

απλα πληρωσα το εναντι  240  ευρο./

το κακο  που εινε  φιλε  μου?

Ναι το διαβασα. Απλά κακά τα ψέματα, κρίμα δεν είναι; Τόσα χρήματα και οι φωτογραφίες στη πρώτη σελίδα μοιάζουν από κινητό τηλέφωνο 12ετιας. Καλές αγορές και καλή χρήση!

Επίσης τελικά το σκέφτηκες για το γάμο; Παντρεύτηκες;

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Ναι το διαβασα. Απλά κακά τα ψέματα, κρίμα δεν είναι; Τόσα χρήματα και οι φωτογραφίες στη πρώτη σελίδα μοιάζουν από κινητό τηλέφωνο 12ετιας. Καλές αγορές και καλή χρήση!

Επίσης τελικά το σκέφτηκες για το γάμο; Παντρεύτηκες;

Nαι θα παντρευτω. περα α[πο αυτο οι φωτογραφιες  γινανε με τιν καμερα που εχω  στον  υπολογιστη μου./

εχω την logiteck c910 ..

τις φωτογραφιες δεν της εβγαλά με το κινητο ,μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το Ναι θα είναι και η πιο ακριβή αγορά που θα έχεις κάνει πάντως με ύπουλους όρους χρήσης και χωρίς εγγύηση πλέον. Εγώ όφειλα να σε προειδοποιήσω. 

Anyway

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αυτό το Ναι θα είναι και η πιο ακριβή αγορά που θα έχεις κάνει πάντως με ύπουλους όρους χρήσης και χωρίς εγγύηση πλέον. Εγώ όφειλα να σε προειδοποιήσω. 

Anyway

τι εννοεις με ύπουλους όρους χρήσης και χωρίς εγγύηση πλέον??

το  καταστημα  δεν εινε τοσο εμπιστο? το priveshop?

Επεξ/σία από You Can Do It Baby
Δημοσ.

Μη ξεχάσεις μόλις ''έρθει'',  να μας στείλεις και καμια φωτο απο τιποτα μανταρίνια ας πούμε, για να σε πιστέψουμε ντε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/5/2019 στις 12:43 ΠΜ, You Can Do It Baby είπε

τι εννοεις με ύπουλους όρους χρήσης και χωρίς εγγύηση πλέον??

το  καταστημα  δεν εινε τοσο εμπιστο? το priveshop?

για τον αρραβωνα/γαμο λεει ρε.

στο πιο σημαντικο πραγμα  2-3 νηματακια δεν εκανες.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
22 ώρες πριν, rofl είπε

για τον αρραβωνα/γαμο λεει ρε.

στο πιο σημαντικο πραγμα  2-3 νηματακια δεν εκανες.

Γεια σας  σημερα παρελάβα την νεα οθονη την https://www.aorus.com/product-detail.php?p=921&t=127&t2=&t3=

η οθονη δεν εχει κανενα προβλημα , ουτε γραμμες περιεργες.,  ουτε bleeding κλτλ   , η οθονη δουλευει μια χαρα  το  μονο που βρηκα εινε οτι στα δεξια εκει που εινε μπαρα   στα WINDOWS εκει  που αλαζεις τα ελληνικα με τα  αγγλικα εχει ενα  καμενο pixel. βασικα εινε τοσο  μ,ικρο  που στα παιχνιδια  δεν  φαινεται καν 

σε αυτην την περιπτωση τι να κανω?

υπαρχουν προγραμματα  που μπορουνε να  καθαρισουνε τα  καμενο pixelς? εννοω να τα διορθωσουνε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νταξ αν ειναι τελεια  σε ολα τα αλλα δε θα την αλλαζα, εκει κατω δε θα το δεις ποτε.

δοκιμασε αυτο μηπως ειναι κολλημενο http://www.jscreenfix.com/

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, rofl είπε

νταξ αν ειναι τελεια  σε ολα τα αλλα δε θα την αλλαζα, εκει κατω δε θα το δεις ποτε.

το δοκιμασα αλλα δεν εκανε κατι 

15 λεπτά πριν, rofl είπε

το δοκιμασα αλλα δεν εκανε κατι 

βρηκα και ενα αλλο video  αλλα δεν εχω καταλαβει το τι πρεπει να κανω

Δημοσ.

Αν είναι καμμένο το pixel δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν δεν σε ενοχλεί την κρατάς αλλιώς την επιστέφεις αν το καλύπτει η εγγύηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, thor777 είπε

Αν είναι καμμένο το pixel δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν δεν σε ενοχλεί την κρατάς αλλιώς την επιστέφεις αν το καλύπτει η εγγύηση.

1  πιχελ εινε.  στα δεξια εκει που εινε μπαρα   στα WINDOWS εκει  που αλαζεις τα ελληνικα με τα  αγγλικα εχει ενα  καμενο pixel. 

η οθονη δεν εχει κανενα προβλημα , ουτε γραμμες περιεργες.,  ουτε bleeding κλτλ   , η οθονη δουλευει μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...