brandonheat Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, You Can Do It Baby είπε θελω να πω την συγκεκριμενη οθονη την εχουν αγορασει παρα πολλα ατομα και δεν ειχαν προβληματα κτλ? ειπες οτι σαν Σαν Monitor ναι, είναι πολύ καλό. θελω να πω το εχεις αγορασει? η απο τα reviews εχεις α,κουσει καλες κριτικες? Το έχω δει Live και είναι μέσα στις τοπ επιλογές μου γενικά για αγορά νέου Monitor.
You Can Do It Baby Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, brandonheat είπε Το έχω δει Live και είναι μέσα στις τοπ επιλογές μου γενικά για αγορά νέου Monitor. που το ειχες δει live? περα απο αυτο οταν το ειδες live απο κοντα ειχες δει flikering, blacklight bleeds κτλ?
brandonheat Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, You Can Do It Baby είπε που το ειχες δει live? περα απο αυτο οταν το ειδες live απο κοντα ειχες δει flikering, blacklight bleeds κτλ? Το έχει φίλος μου και όχι, το Monitor δεν είχε θέμα με pixels η flicker. Bleed είχε, αλλά δεν υπάρχει Monitor που να μην έχει καθόλου.
You Can Do It Baby Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, brandonheat είπε Το έχει φίλος μου και όχι, το Monitor δεν είχε θέμα με pixels η flicker. Bleed είχε, αλλά δεν υπάρχει Monitor που να μην έχει καθόλου. και οταν το ειδες εινε τοσο καλο σε χρωματα κτλ και design?
brandonheat Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, You Can Do It Baby είπε και οταν το ειδες εινε τοσο καλο σε χρωματα κτλ και design? Ρωτάς υποκειμενικά πράγματα... Προφανώς και ένα IPS panel αυτής της κατηγορίας έχει πολύ καλά χρώματα, αλλά αυτό πρέπει να το δεις Live από μόνος σου. Όσον αφορά το design, εμένα μου άρεσε, σε άλλους όχι.
You Can Do It Baby Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) παντως η αsus φημιζεται παρα πολυ για προβληματα ετσι? παντως τα reviews για την aorus λενε τα καλυτερα λογια εκτος και αν τα reviews εινε τοσο μουφα πραγμα που δεν πιστευο 5 λεπτά πριν, brandonheat είπε Ρωτάς υποκειμενικά πράγματα... Προφανώς και ένα IPS panel αυτής της κατηγορίας έχει πολύ καλά χρώματα, αλλά αυτό πρέπει να το δεις Live από μόνος σου. Όσον αφορά το design, εμένα μου άρεσε, σε άλλους όχι. παντως η αsus φημιζεται παρα πολυ για προβληματα ετσι? παντως τα reviews για την aorus λενε τα καλυτερα λογια εκτος και αν τα reviews εινε τοσο μουφα πραγμα που δεν πιστευο Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από You Can Do It Baby
Carrion Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, You Can Do It Baby είπε παντως η αsus φημιζεται παρα πολυ για προβληματα ετσι? παντως τα reviews για την aorus λενε τα καλυτερα λογια εκτος και αν τα reviews εινε τοσο μουφα πραγμα που δεν πιστευο παντως η αsus φημιζεται παρα πολυ για προβληματα ετσι? παντως τα reviews για την aorus λενε τα καλυτερα λογια εκτος και αν τα reviews εινε τοσο μουφα πραγμα που δεν πιστευο Το 'μουφα' το πέτυχες τουλάχιστον... Στο θέμα, το aorus είναι από τα top 27αρια. Πάρε αυτό και πάμε παρακάτω. 1
You Can Do It Baby Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Carrion είπε Το 'μουφα' το πέτυχες τουλάχιστον... Στο θέμα, το aorus είναι από τα top 27αρια. Πάρε αυτό και πάμε παρακάτω. πως γνωριζεις οτι το aorus είναι από τα top 27αρια? με βαση τα reviews? απλα στα reviews με βαση αυτα που διαβαζω λενε παρα πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο μονιτορ. απλα ευχομαι να μην βγει ελλατωματικο με φλικερινγ και αλλα προβληματα οπως ειχα με την asus vg79q
You Can Do It Baby Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, brandonheat είπε Σχεδόν αναστήθηκες την παρηγγειλα την οθονη https://www.gigabyte.com/Monitors/AD27QD#kf Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από You Can Do It Baby 1
brandonheat Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, You Can Do It Baby είπε την παρηγγειλα την οθονη https://www.gigabyte.com/Monitors/AD27QD#kf Καλορίζικη λοιπόν.
You Can Do It Baby Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) περιμενω να ερθει σε 3 ημερες λογικα απλα πληρωσα το εναντι 240 ευρο./ Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από You Can Do It Baby
You Can Do It Baby Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τώρα να βρεθεί και μια καλή φωτογραφική μηχανή περιμενω να ερθει σε 3 ημερες λογικα απλα πληρωσα το εναντι 240 ευρο./ το κακο που εινε φιλε μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα