Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφασισα να ρουταρω το samsung s8 (SM-G955FD) και να αλλαξω ρομ. Εβαλα την king rom που θεωρειται  καλη, αλλα ενω ολα λειτουργουν καλα δεν αναγνωριζει τις καρτες sim και εχουν χαθει τα imei του κινητου. Επομενη κινηση βαζω αλλη ρομ και παλι το ιδιο. Προσπαθω να περασω την εργοστασιακη αλλα δεν τα καταφερνω.

Μπορει καποιος να βοηθησει;

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εμπειρία μου με την king rom κ το one click to root εργαλείο της, είναι η χειρότερη. (Ίσως το source file που είχα βρει, παρά τις καλές αξιολογήσεις, να ήταν εντελώς σάπιο)

Εντελώς τρύπια κ χαώδης,  μέσα στο bloatware. Σε LG g2 και meizu mp4 pro κατάφερα να μου τα μπρικαρω εντελώς.

Το meizu επανήλθε εύκολα με back up μου απο τον bootloader της συσκευής. Το G2 κατάφερα να το επαναφέρω με hard reset κ system restore μέσα απο win 10 κ LG suite software.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Για δες αυτόν τον τρόπο που βάζεις εσύ τα imei που θα βρεις στο κουτί του μπας και κανείς κάτι.

Ο κλασσικός τρόπος με firmware και Odin δε σου δουλεύει;

Έχω χρόνια να ασχοληθώ από το Galaxy s3 που είχα!

Root έγινες κλασσικά μεσο Odin και έβαλες και custom recovery;

Εάν ναι γιατί δεν έκανες back up πρώτα την μαμά βρε αδελφέ;

• Moderators
Δημοσ.

Διχως να εχω εμπειρια με S8, προσπαθησε να περασεις με Οdin καποιο stock firmware. Αλλα με Odin.

Επισης, παντα παντα παντα, παιρνουμε backup του EFS folder μεσω των αναλογων tools. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, agelosk είπε

Αποφασισα να ρουταρω το samsung s8 (SM-G955FD) και να αλλαξω ρομ. Εβαλα την king rom που θεωρειται  καλη, αλλα ενω ολα λειτουργουν καλα δεν αναγνωριζει τις καρτες sim και εχουν χαθει τα imei του κινητου. Επομενη κινηση βαζω αλλη ρομ και παλι το ιδιο. Προσπαθω να περασω την εργοστασιακη αλλα δεν τα καταφερνω.

Μπορει καποιος να βοηθησει;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τον χρονο σας!

Τελικα δεν μπορεσα να κανω κατι και απευθυνθηκα σε καποιο πιο ειδικευμενο απο εμενα. Αφου δεν εκανα μπακαπ θα το πληρωσω.

Προσπαθησα να περασω τη stock rom με odin αλλα καθε φορα μου εβγαζε fail.

Ουτε τα imei μπορεσα να ανακτησω, ελπιζω να μπορεσει ο ειδικος.

Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια!!

Δημοσ.

Μακάρι να το έχεις πίσω σύντομα,αλλά όπως έγραψα στο σχόλιο μου έπρεπε να δοκιμάσεις την μέθοδο με το kies.

Σε note3 φίλου 2 φορές και 1 πιο παλιά στο s3 το δικό μου με όλα τα απαραίτητα σωστά το Odin εκλανε πατάτες χωρίς λόγο και αιτία.

Και τις 3 φορές επανεφερα τις συσκευές με το kies αν και παίρνει χρόνο σε σχέση με το Odin που του δίνεις εσύ το είδη κατεβασμένο firm.

Καλό βράδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...