jenk73 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, Alexandros74 είπε OA ... πολύ καλή αλλά δεν κατάλαβα... τελείωσε ή περιμένουμε και άλλον κύκλο;; Σας παρακαλώ πείτε μου 1 2 σειρές με ΄΄΄΄έναν - δύο κλύκλους ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!! Stranger Things Sense 8 You La Casa De papel...and many more!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, tz3s είπε Και λογικα αυτος ακριβως ειναι ο λογος που το καναν αυτο... Για να ακουστουν και να τα κατεβασουμε απο τορρ... Σορρυ, να τα δουμε στο νετφλιξ Οι σειρες που έχουν στη λίστα κάθε άλλο παρά άγνωστες είναι. Υπάρχει τηλεόραση και εκτός Game of Thrones, Walking Dead κλπ
freegr Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Λοιπόν αν προσέξετε καλά μου αρέσει πολύ που στην λίστα υπάρχει το star trek discovery που δένει όλη την ιστορία της θρυλικής σειράς και αξίζει να δείτε γιατί είναι πολύ προσεγμένη με δυνατές συγκινήσεις και διαλόγους, ίσως αποτελέσει τροφή για σκέψη τα επόμενα έτη. Το riverdale το βλέπουμε γιατί έκανε επιτυχία στην αμερική ενώ ο πρωταγωνιστής της σειράς παίζει και στο black summer αν θυμάμαι καλά.
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Mιας και ζω UK απλά να πω ότι έχει από τις ΠΙΟ περιορισμένες library η συγκεκριμένη αγορά. Δε ξέρω γιατί. Με vpn προφανώς και αξίζει και μπαίνεις σε τεράστιες με πολλές περισσότερες σειρές. Το our planet έχω δει από αυτά και είναι σχετικά ωραίο. Ανάλογα πάντα και τι σου αρέσει να βλέπεις.
ison Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, stafaf είπε After life. 1 σεζόν 6 επεισόδια πολύ ωραία, βρετανικό φλεγματικό χιούμορ Βλέπεται σε 1-2 ημέρες και αφήνει πολύ ωραία «επίγευση». ο ρικυ τα σπαει δειτε και το stand up του ...πολυ γελιο
stafaf Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, ison είπε ο ρικυ τα σπαει δειτε και το stand up του ...πολυ γελιο Έχει και standup? Στο Netflix?
ison Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, stafaf είπε Έχει και standup? Στο Netflix? Ναι καντο search βασικα νομιζω Stand up comedian ειναι εξ ορισμου τα αλλα ειναι "αρπαχτες" 1 1
totalius Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, Alexandros74 είπε OA ... πολύ καλή αλλά δεν κατάλαβα... τελείωσε ή περιμένουμε και άλλον κύκλο;; Σας παρακαλώ πείτε μου 1 2 σειρές με ΄΄΄΄έναν - δύο κλύκλους ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!! Fargo , Narcos
ekkli Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Secret City, Top of the Lake, είναι άγνωστα διαμάντια που αξίζουν, με εξαιρετικό καστ. Περιμένουμε μέσα στον Μάιο την συνέχεια του The Rain, που έχει ενδιαφέρον.
ison Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ekkli είπε Secret City, Top of the Lake, είναι άγνωστα διαμάντια που αξίζουν, με εξαιρετικό καστ. Περιμένουμε μέσα στον Μάιο την συνέχεια του The Rain, που έχει ενδιαφέρον. top of the lake δεν το βρισκω στο netflix υπαρχει? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από ison
ekkli Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, ison είπε top of the lake δεν το βρισκω στο netflix υπαρχει? το βγάλανε το είδα μέσα στο 2019. Δείτε και τον σωματοφύλακα, εξαιρετικός.
ploumouris Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Στις 13/5/2019 στις 5:16 ΜΜ, Alexandros74 είπε OA ... πολύ καλή αλλά δεν κατάλαβα... τελείωσε ή περιμένουμε και άλλον κύκλο;; Σας παρακαλώ πείτε μου 1 2 σειρές με ΄΄΄΄έναν - δύο κλύκλους ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!! Bajo sospecha Harper's Island Siberia The Cry Trapped Trauma Waco Black Mirror Mother is wrong
SakafliaC Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Στις 13/5/2019 στις 8:49 ΜΜ, fg9000 είπε Κακιστο το Netflix δύσκολα βρίσκεις κάτι -μη μπούρδα. Συγχαρητήρια είσαι εναλλακτικός και βαθιά χωμένος στα κόλπα του ιντερνε..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, SakafliaC είπε Συγχαρητήρια είσαι εναλλακτικός και βαθιά χωμένος στα κόλπα του ιντερνε.. Υπαρχουν πολυ καλυτερα streaming services απο αυτο. Πραγματικα εχει απο μετριο εως πολυ κακο περιεχωμενο. Απο σειρες δε, αξιζει μια στις εικοσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα