Hal9000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ανάμεσα σε όλα, το Netflix φημίζεται για το ότι κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την επιτυχία ή μη των τηλεοπτικών του σειρών και ταινιών, χωρίς να έχει δημοσιεύσει κάποια σχετική λίστα τα τελευταία χρόνια. Η πολιτική αυτή φαίνεται ότι γίνεται πιο «ελαστική» αφού ξεκινώντας από σήμερα, το Netflix θα δημοσιεύει αρκετές λίστες, μεταξύ των οποίων και μία με τις 10 δημοφιλέστερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, αρχικά για τους συνδρομητές της υπηρεσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η λίστα αφορά ολόκληρο τον Απρίλιο, ενώ μελλοντικά το διάστημα μέτρησης θα γίνει εβδομαδιαίο. Η σχετική λίστα είναι η παρακάτω: Σύμφωνα με το Netflix, η λίστα περιλαμβάνει τις δημοφιλέστερες ταινίες για τον Απρίλιο καθώς και την πιο δημοφιλή σεζόν μιας τηλεοπτικής σειράς, με την υπηρεσία να ορίζει ως "δημοφιλή" το γεγονός ότι οι συνδρομητές παρακολούθησαν τουλάχιστον το 70% μιας ταινίας ή ενός επεισοδίου. Φυσικά η έλλειψη αριθμών δημιουργεί νέα ερωτήματα όπως το αν τελικά οι συνδρομητές του Netflix είδαν απλά τα πρώτα επεισόδια μιας σειράς ή τελικά την ολοκλήρωσαν, όμως την ίδια στιγμή δίνει μια πολύ καλή ιδέα για το σημειώνει επιτυχία τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πρώτη θέση της λίστας περιλαμβάνεται ένα ντοκιμαντέρ 8 επεισοδίων με τίτλο "Our Planet" ενώ ακολουθεί η κωμωδία "The Perfect Date" και τα "The Highwaymen," και "The Silence". Στις σειρές, την πρώτη θέση έχει το Black Summer, με τα After Life και Riverdale να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση της αντίστοιχης λίστας που αφορά μόνο τις τηλεοπτικές σειρές. Για την ώρα το Netflix δεν έχει διευκρινίσει το πότε θα δημοσιεύσει σχετικές λίστες από τις υπόλοιπες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
redcom7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω δει κανένα από αυτά... Άσχετο.. Αλλά και πρώτο σχόλιο δεν άντεξα στον πειρασμό... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από redcom7
jack124 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, redcom7 είπε Δεν έχω δει κανένα από αυτά... Άσχετο.. Αλλά και πρώτο σχόλιο δεν άντεξα στον πειρασμό... Δες το our planet αξίζει 2 1
drakoulis Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, jack124 είπε Δες το our planet αξίζει To black Sumner είναι καλό, το βλέπεις εύκολα σε 2-3 μέρες αν έχεις χρόνο, δεν είναι χαζό σαν το walking dead αλλά το τελευταίο επεισόδιο είναι σε ποιότητα επιπέδου walking dead που παρακαλαγα να τους φάνε τα ζομπια με τις βλακείες που έκαναν οι ήρωες !!! 1
tz3s Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, redcom7 είπε Δεν έχω δει κανένα από αυτά... Και λογικα αυτος ακριβως ειναι ο λογος που το καναν αυτο... Για να ακουστουν και να τα κατεβασουμε απο τορρ... Σορρυ, να τα δουμε στο νετφλιξ 5
panossar95 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραίο το black summer αν και μια σεζόν, το είδα σε μιάμιση μέρα. Φαίνεται δυνατό, ελπίζω να συνεχίσει Το you vs wild είναι αρκετά βαρετό κατά την άποψη μου. Αξίζει για ένα δύο επεισόδια αλλά μετά οκ. Διαλέγεις εσύ τη ροή του επεισοδίου Και μια πρόταση από εμένα που πιστεύω ότι θα γίνει δημοφιλής σειρά το επόμενο διάστημα είναι το The OA. Πάρα πολύ καλή σειρά, αρκετά ενδιαφέρουσα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από panossar95
clevercitizen Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Santa clarita diet στο τοπ 10 κ κόπηκε? :/ Βέβαια θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε και σε μεγαλύτερες αγορές πως κινήθηκε. But still....
music_lover Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 The Highwaymen είναι καλό, αξίζει. The Silence είναι μάπα, αποφύγετε!
Alexandros74 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, panossar95 είπε Ωραίο το black summer αν και μια σεζόν, το είδα σε μιάμιση μέρα. Φαίνεται δυνατό, ελπίζω να συνεχίσει Το you vs wild είναι αρκετά βαρετό κατά την άποψη μου. Αξίζει για ένα δύο επεισόδια αλλά μετά οκ. Διαλέγεις εσύ τη ροή του επεισοδίου Και μια πρόταση από εμένα που πιστεύω ότι θα γίνει δημοφιλής σειρά το επόμενο διάστημα είναι το The OA. Πάρα πολύ καλή σειρά, αρκετά ενδιαφέρουσα. OA ... πολύ καλή αλλά δεν κατάλαβα... τελείωσε ή περιμένουμε και άλλον κύκλο;; Σας παρακαλώ πείτε μου 1 2 σειρές με ΄΄΄΄έναν - δύο κλύκλους ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!
panossar95 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, Alexandros74 είπε OA ... πολύ καλή αλλά δεν κατάλαβα... τελείωσε ή περιμένουμε και άλλον κύκλο;; Σας παρακαλώ πείτε μου 1 2 σειρές με ΄΄΄΄έναν - δύο κλύκλους ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!! Έχω αφήσει 2 επεισόδια, δε ξέρω ακόμα 😂 Μπορείς να δεις το the sinner
dterzakis Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, Alexandros74 είπε OA ... πολύ καλή αλλά δεν κατάλαβα... τελείωσε ή περιμένουμε και άλλον κύκλο;; Σας παρακαλώ πείτε μου 1 2 σειρές με ΄΄΄΄έναν - δύο κλύκλους ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!! Και άλλον με βάση το τέλος
stafaf Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Alexandros74 είπε OA ... πολύ καλή αλλά δεν κατάλαβα... τελείωσε ή περιμένουμε και άλλον κύκλο;; Σας παρακαλώ πείτε μου 1 2 σειρές με ΄΄΄΄έναν - δύο κλύκλους ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!! After life. 1 σεζόν 6 επεισόδια πολύ ωραία, βρετανικό φλεγματικό χιούμορ Βλέπεται σε 1-2 ημέρες και αφήνει πολύ ωραία «επίγευση».
geo4sar Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Το κακό με το Netflix είναι ότι βγάζει όλα τα επεισόδια της εκάστοτε σεζόν και την επόμενη μέρα δεν έχω τι να δω
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Κακιστο το Netflix δύσκολα βρίσκεις κάτι -μη μπούρδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα