Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάμεσα σε όλα, το Netflix φημίζεται για το ότι κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την επιτυχία ή μη των τηλεοπτικών του σειρών και ταινιών, χωρίς να έχει δημοσιεύσει κάποια σχετική λίστα τα τελευταία χρόνια.

Η πολιτική αυτή φαίνεται ότι γίνεται πιο «ελαστική» αφού ξεκινώντας από σήμερα, το Netflix θα δημοσιεύει αρκετές λίστες, μεταξύ των οποίων και μία με τις 10 δημοφιλέστερες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, αρχικά για τους συνδρομητές της υπηρεσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η λίστα αφορά ολόκληρο τον Απρίλιο, ενώ μελλοντικά το διάστημα μέτρησης θα γίνει εβδομαδιαίο. Η σχετική λίστα είναι η παρακάτω:

Σύμφωνα με το Netflix, η λίστα περιλαμβάνει τις δημοφιλέστερες ταινίες για τον Απρίλιο καθώς και την πιο δημοφιλή σεζόν μιας τηλεοπτικής σειράς, με την υπηρεσία να ορίζει ως "δημοφιλή" το γεγονός ότι οι συνδρομητές παρακολούθησαν τουλάχιστον το 70% μιας ταινίας ή ενός επεισοδίου. Φυσικά η έλλειψη αριθμών δημιουργεί νέα ερωτήματα όπως το αν τελικά οι συνδρομητές του Netflix είδαν απλά τα πρώτα επεισόδια μιας σειράς ή τελικά την ολοκλήρωσαν, όμως την ίδια στιγμή δίνει μια πολύ καλή ιδέα για το σημειώνει επιτυχία τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην πρώτη θέση της λίστας περιλαμβάνεται ένα ντοκιμαντέρ 8 επεισοδίων με τίτλο "Our Planet" ενώ ακολουθεί η κωμωδία "The Perfect Date" και τα "The Highwaymen," και "The Silence". Στις σειρές, την πρώτη θέση έχει το Black Summer, με τα After Life και Riverdale να ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση της αντίστοιχης λίστας που αφορά μόνο τις τηλεοπτικές σειρές. 

Για την ώρα το Netflix δεν έχει διευκρινίσει το πότε θα δημοσιεύσει σχετικές λίστες από τις υπόλοιπες χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω δει κανένα από αυτά... 

Άσχετο.. Αλλά και πρώτο σχόλιο δεν άντεξα στον πειρασμό... 

Επεξ/σία από redcom7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, redcom7 είπε

Άσχετο.. Αλλά και πρώτο σχόλιο δεν άντεξα στον πειρασμό... 

Δες το our planet αξίζει 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jack124 είπε

Δες το our planet αξίζει 

To black Sumner είναι καλό, το βλέπεις εύκολα σε 2-3 μέρες αν έχεις χρόνο, δεν είναι χαζό σαν το walking dead αλλά το τελευταίο επεισόδιο είναι σε  ποιότητα επιπέδου walking dead που παρακαλαγα να τους φάνε τα ζομπια με τις βλακείες που έκαναν οι ήρωες !!!

• Like 1
Δημοσ.

15 λεπτά πριν, redcom7 είπε

Και λογικα αυτος ακριβως ειναι ο λογος που το καναν αυτο...

Για να ακουστουν και να τα κατεβασουμε απο τορρ... Σορρυ, να τα δουμε στο νετφλιξ

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο το black summer αν και μια σεζόν, το είδα σε μιάμιση μέρα. Φαίνεται δυνατό, ελπίζω να συνεχίσει

Το you vs wild είναι αρκετά βαρετό κατά την άποψη μου. Αξίζει για ένα δύο επεισόδια αλλά μετά οκ. Διαλέγεις εσύ τη ροή του επεισοδίου

Και μια πρόταση από εμένα που πιστεύω ότι θα γίνει δημοφιλής σειρά το επόμενο διάστημα είναι το The OA. Πάρα πολύ καλή σειρά, αρκετά ενδιαφέρουσα.

Επεξ/σία από panossar95
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Ωραίο το black summer αν και μια σεζόν, το είδα σε μιάμιση μέρα. Φαίνεται δυνατό, ελπίζω να συνεχίσει

Το you vs wild είναι αρκετά βαρετό κατά την άποψη μου. Αξίζει για ένα δύο επεισόδια αλλά μετά οκ. Διαλέγεις εσύ τη ροή του επεισοδίου

Και μια πρόταση από εμένα που πιστεύω ότι θα γίνει δημοφιλής σειρά το επόμενο διάστημα είναι το The OA. Πάρα πολύ καλή σειρά, αρκετά ενδιαφέρουσα.

OA ... πολύ καλή αλλά δεν κατάλαβα... τελείωσε ή περιμένουμε και άλλον κύκλο;;

Σας παρακαλώ πείτε μου 1 2 σειρές με ΄΄΄΄έναν - δύο κλύκλους ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Alexandros74 είπε

Σας παρακαλώ πείτε μου 1 2 σειρές με ΄΄΄΄έναν - δύο κλύκλους ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!

Έχω αφήσει 2 επεισόδια, δε ξέρω ακόμα 😂

Μπορείς να δεις το the sinner

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Alexandros74 είπε

Και άλλον με βάση το τέλος 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alexandros74 είπε

After life. 1 σεζόν 6 επεισόδια πολύ ωραία, βρετανικό φλεγματικό χιούμορ Βλέπεται σε 1-2 ημέρες και αφήνει πολύ ωραία «επίγευση». 

Δημοσ.

Το κακό με το Netflix είναι ότι βγάζει όλα τα επεισόδια της εκάστοτε σεζόν και την επόμενη μέρα δεν έχω τι να δω :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κακιστο το Netflix δύσκολα βρίσκεις κάτι -μη μπούρδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...