Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή και εγώ είμαι υπερ της panasonic γι αυτό σε ρώτησα. Ακόμα και τώρα για panasonic κοιτάω μιας και έχω μείνει με πλάσμα. Μήπως τώρα δεν έρχονται λόγω της κατάστασης που επικρατεί? Δεν είναι και ότι καλύτερο για μια τηλεόραση να πηγαινοέρχεται με κούριερ....ειδικά αν είναι σχετικά καινούργια...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Antman είπε

Επειδή και εγώ είμαι υπερ της panasonic γι αυτό σε ρώτησα. Ακόμα και τώρα για panasonic κοιτάω μιας και έχω μείνει με πλάσμα. Μήπως τώρα δεν έρχονται λόγω της κατάστασης που επικρατεί? Δεν είναι και ότι καλύτερο για μια τηλεόραση να πηγαινοέρχεται με κούριερ....ειδικά αν είναι σχετικά καινούργια...

Οχι γιατι και τον Μαϊο που μου ειχαν κανει προτασει για αντικατασταση δεν ειχαν η μαλλον δεν βγαζουν μοντελα.

Μου εκαναν προταση για IPS 100Hz και τους λεω εγω θελω οτι ειχα VA 100Hz και μου ειπαν δεν υπαρχει μονο σε OLED που ηταν τα διπλασια λεφτα απο την δικια μου.

Εκτος απο τις OLED δες παραδειγμα τα τελευταια δυο τρια χρονια.

Τηλεοραση με VA και 100Hz βγαζουν μονο την 75αρα οι υπολοιπες VA ειναι 50Hz σε 100Hz ειναι μονο οι IPS που βγαζουν γιατι εχουν μπλεξει με την Innolux απο κει παιρνουν οθονες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, και είναι κρίμα γιατί το έψαξα και εγώ μιας και οι panasonic μαζί με τις Sony είναι οι μόνες που θεωρώ πως τα χρώματά τους είναι φυσικά. Αλλά 1200 ευρώ για την 65xf9005 που πάει κοντά μοντέλο 2 και ετών, δεν τα δίνω.

Επειδή έτυχε και είδα σε φίλο πρόσφατα την gx810e και την έλιωσα με χαμηλούς φωτισμούς κλπ, μου άφησε πάρα πολύ καλή εντύπωση. Φυσικά δεν είναι όπως λες 100hz, αλλά μιας και δεν πολυτρελαίνομαι με αθλητικά, θα το παράβλεπα άνετα. Η αποκλειστικότητα του Κωτσόβολου και η απαράδεκτη τιμή που έχει στην 65αρα, είναι ο λόγος που δεν την έχω πάρει ήδη. (θεωρώ πως η τιμή της είναι κοντά στα 850, όπως πωλείται Ιταλία)

Για 75αρα δεν σε παίρνει?

Επεξ/σία από Antman
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Antman είπε

Ναι, και είναι κρίμα γιατί το έψαξα και εγώ μιας και οι panasonic μαζί με τις Sony είναι οι μόνες που θεωρώ πως τα χρώματά τους είναι φυσικά. Αλλά 1200 ευρώ για την 65xf9005 που πάει κοντά μοντέλο 2 και ετών, δεν τα δίνω.

Επειδή έτυχε και είδα σε φίλο πρόσφατα την gx810e και την έλιωσα με χαμηλούς φωτισμούς κλπ, μου άφησε πάρα πολύ καλή εντύπωση. Φυσικά δεν είναι όπως λες 100hz, αλλά μιας και δεν πολυτρελαίνομαι με αθλητικά, θα το παράβλεπα άνετα. Η αποκλειστικότητα του Κωτσόβολου και η απαράδεκτη τιμή που έχει στην 65αρα, είναι ο λόγος που δεν την έχω πάρει ήδη. (θεωρώ πως η τιμή της είναι κοντά στα 850, όπως πωλείται Ιταλία)

Για 75αρα δεν σε παίρνει?

Προτιμω 2 ετων μοντελο με VA 100Hz FALD (Full Array Local Dimming) που μετα τις OLED εκει μπορεις να δεις πραγματικο HDR παρα 50Hz

Με παιρνει για 75αρα μετα την Plasma ηθελα να παω σε προβολι αλλα επειδη εχω και τα παιδια συν γυναικα που θελουν να βλεπουν πηρα VA 100Hz Direct LED

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ πως σωστό HDR, βλέπεις μόνο σε OLED (αλλά όπως λες και εσύ, είναι απαγορευτικό αν έχεις παιδιά που επίσης έχω και το nickelodeon παίζει σχεδόν όλη μέρα) . Όλα τα υπόλοιπα έχουν θέμα blooming που το είδα επίσης σε φιλικό σπίτι σε Q80. Προτιμώ σωστό 4κ και μέχρι εκεί. Επίσης η xf9005 με το update για dolby vision, διαβάζω πολλά προβλήματα και αν αναλογιστείς το θέμα του android σε 2-3 χρόνια, είναι tv μόνο για όσους αλλάζουν συχνά πυκνά. Προσωπική άποψη βέβαια, κουβέντα να γίνεται... 

Επεξ/σία από Antman
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Antman είπε

Θεωρώ πως σωστό HDR, βλέπεις μόνο σε OLED (αλλά όπως λες και εσύ, είναι απαγορευτικό αν έχεις παιδιά που επίσης έχω και το nickelodeon παίζει σχεδόν όλη μέρα) . Όλα τα υπόλοιπα έχουν θέμα blooming που το είδα επίσης σε φιλικό σπίτι σε Q80. Προτιμώ σωστό 4κ και μέχρι εκεί. Επίσης η xf9005 με το update για dolby vision, διαβάζω πολλά προβλήματα και αν αναλογιστείς το θέμα του android σε 2-3 χρόνια, είναι tv μόνο για όσους αλλάζουν συχνά πυκνά. Προσωπική άποψη βέβαια, κουβέντα να γίνεται... 

Το Android αν εχει σωστη υποστηριξη μην το φοβασαι να σκεφτεις το Zidoo X10 που εχω εχει Android 6 αλλα σε θεμα ποιοτητας και σωστης αναπαραγωγης ταινιων παταει κατω πολλα μηχανακια με Android 9 & 10

Μιλαω παντα για αναπαραγωγη ταινιων οχι για παιχνιδια δεν παιρνει tv box για να παιζεις παιχνιδια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με πηραν εχθες απο την κουριερ για να με ρωτησουν αν θα ειμαι εκει να μου παραδωσουν την τηλεοραση.

Τους λεω απο μενα την πηρατε να την πατε στο Service (ειχαν κανει λαθος και νομιζαν οτι το κινητο που εχω γραψει πανω ηταν του παραληπτη.)

Οποτε λογικα εχθες την εδωσαν στο Service

Παμε στα ωραια σημερα.

Με πηραν κατα τις 10 απο το Service της Panasonic και μου ειπαν την εχουμε δυο μερες εδω και δενε χει παρουσιασει κανενα προβλημα εχουμε βαλει και 4k βιντεακια κλπ κλπ.

Πως ειναι δυνατον αφου εχθες την πηγε το κουριερ να την εχουν 2 μερες εκει!!!!!

Θα μου την στειλουν πισω και μου κανουν χαρη δεν θα με χρεωσουν ουτε το κουριερ.

Και αυτες οι κωλογραμμες που βλεπω και εγω και οποιος εχει ερθει σπιτι τι ειναι innovation?

Τον Μαιο που μου ειχαν αλλαξει το πανελ παλι σαν χαρη την ειχαν δει την φαρδια καθετη γραμμη και η απαντηση τους ηταν οτι πηρε σκονη.

Εχουν βαφτισει το DSE (Dirty Screen Effect) και το Vertical Banding σκονη ενω τωρα δεν το βλεπουν καθολου ουτε σαν σκονη.

Ποτε ξανα λοιπον Panasonic και νιωθω την υποχρεωση να ενημερωνω τον καθε καταναλωτη που θα θελησει να αγορασει κατι απο αυτους.

προβλημα.jpg

Δημοσ.

Τελικα την εστειλαν θα την στειλουν, εκατσαν να δουν ενα βιντεο που τους εστειλα που εκει κανει μπαμ το προβλημα ιδεα δεν εχω. Ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου και εγω τα ιδια τραβηξα με την samsung, για 6 μηνες με κοροϊδευαν, πολλα πολλα τηλεφωνα και αλλα τοσα email,  μεχρι που πηγα στον συνηγορο του καταναλωτη και τελικα αναγκαστηκαν για να μην προβω και σε μηνυσεις να μου ζητησουν συγγνωμη και να μου κανουν επιστροφη χρηματων. Και τα 80€ 5 εγγυηση που ειχα βαλει στον Κωτσοβολο.

Θα σου προτεινα μια βολτα απο τον συνηγορο του καταναλωτη να πας.

Επεξ/σία από bsp
Δημοσ.
17 ώρες πριν, bsp είπε

Φιλε μου και εγω τα ιδια τραβηξα με την samsung, για 6 μηνες με κοροϊδευαν, πολλα πολλα τηλεφωνα και αλλα τοσα email,  μεχρι που πηγα στον συνηγορο του καταναλωτη και τελικα αναγκαστηκαν για να μην προβω και σε μηνυσεις να μου ζητησουν συγγνωμη και να μου κανουν επιστροφη χρηματων. Και τα 80€ 5 εγγυηση που ειχα βαλει στον Κωτσοβολο.

Θα σου προτεινα μια βολτα απο τον συνηγορο του καταναλωτη να πας.

Μολις μου την στειλουν θα βγαλω φωτογραφιες με το προβλημα και θα παω.

Ειδικα με αυτο το βιντεο που εχει εικονες στην αρχη σε πολλες απο αυτες πρεπει να εισαι τυφλος για να μην δεις τις φαρδιες καθετες γραμμες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 13/5/2019 στις 3:53 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Πηρα στις 25/4/2018 μια τηλεοραση 65 Panasonic απο το Mediamarkt στις 13/6/2018 μου εβγαλε προβλημα οθονη και μου αλλαξε οθονη η αντιπροσωπεια στις 16/8/2018 δηλαδη σχεδον μετα απο δυο μηνες.

Στις 30/4/2019 προσεξα οτι ειχε παλι προβλημα η οθονη (DSE η Vertical Banding) και τους την εστειλα  3/5/2019 με κουριερ οπως μου ειπαν.

Μου την εβγαλαν μη επισκευασιμη και μου εκαναν προταση για αντικατασταση με χειροτερη, εγω αρνηθηκα τους ειπα ο νομος λεει η ιδια η καλυτερη και ζητησα η καλυτερο μοντελο που δεν εχουν η επιστροφη χρηματων.

Σημερα που με πηραν μου ειπαν οτι θα κανουν επιστροφη χρηματων στο καταστημα και εγω να ζητησω απο το καταστημα την επιστροφη.

Τους ειπα εγω δεν θελω πιστωτικο δεν εχει καποια τηλεοραση το mediamarkt που να με ενδιαφερει.

Εχω δικαιωμα να ζητησω τα χρηματα μου πισω;

Πριν 1 χρόνο περίπου, είχα προβλημα με ένα tablet. Καθυστερούσαν επί 2-3 μήνες την επισκευή του. Μια-δυο μέρες μετά τη λήξη της εγγύησης, μου έστειλαν πίσω το χαλασμένο λέγοντας μου ότι δεν μπορούν να το επισκευάσουν. Συνέχισα την επικοινωνία για άλλους δύο μήνες. Μετά άλλαξαν το τροπαριο λέγοντας μου ότι αγοράστηκε από εξωτερικό και πρέπει να απευθυνθώ στον έμπορο. Απευθύνθηκα στον έμπορο (μεταπωλητης τους από το eBay) και με ενημέρωσε ότι έχει σταματήσει τη συνεργασία του με την εταιρεία. Εγώ τους ζήτησα το ποσό που είχα πληρώσει + το κόστος του πληκτρολογίου το οποίο μετέτρεπε την ταμπλέτα σε υπολογιστή στο νόμισμα στο οποίο είχα πληρώσει + το κόστος μεταφορικών. Η κοροϊδία συνεχίστηκε, όπου κάποια στιγμή μου απάντησαν ότι "η υπόθεση κλείνει". Τους απάντησα ότι "η υπόθεση μόλις ανοίγει" και το θέμα πήγε στο ΣτΚ. Εν τέλει πήρα μηχάνημα αξίας 1200€ (όταν το προηγούμενο άξιζε γύρω στα 250€ τιμή αγοράς).

Good deal νομίζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...