Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Απλα φοβαμαι οτι και αυτο σε μηνες σε χρονο παλι θα βγαλει προβλημα.

Εντάξει αυτό δεν το ξέρεις. Μπορεί να ήσουν άτυχως στα πρώτα, αλλιώς θα είχαν γεμίσει τα sites και ειδικά του εξωτερικού με την αναφορά παρόμοιων προβλημάτων

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 9 μήνες που θα μου αλλάξουν panel είμαι υποχρεωμένος να δεχτώ την αλλαγή;

Στο δεύτερο που μου είχαν αλλάξει είχα προσέξει και σε αυτό DSE αλλά όχι τόσο πολύ οσο αυτό που είχε αλλά είχε και το είχα δεχτεί με βαριά καρδια.

Τώρα τους είπα ότι θα πάω από  να την δω και αν έχει το παραμικρό DSE δεν θα την δεχτώ.

Δημοσ.

Μέχρι δυο φορές νομίζω είναι αλλαγή το ίδιο ανταλλακτικό.

Νομικα πάντως είναι παράνομο να σε υποχρεωνουν σε πιστωτικό όποτε παίρνεις ανετα τα λεφτά σου πίσω. Δώσε τους μια ευκαιρία πάντως για αυτό με την καλύτερη τιμή που ειπαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα μου ηρθε η τηλεοραση με αλλαγμενο panel δειτε φωτογραφιες ειμαι απογοητευμενος τους το εγραψα και σε email

Με την σειρα οι ρυθμισεις      Δυναμικη - κανονικη - Cinema - True Cinema - Προσωπ. Ρυθμισεις

Αυτο ειναι μια γκρι καρτελα που εκτος απο οτι πρασινιζει σε καποια σημεια εχει και στο κεντρο μια καθετη γραμμη και ακομα μια προς τα δεξια απο το κεντρο.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Εδω η γκρι καρτελα που εκαναν την δοκιμη.

spacer.png

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Μα μου επισκεύασαν την δικιά μου απλά η οθόνη που μου έβαλαν όπως θα δεις στις φωτογραφίες έχει τα θέματα της

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και φυσικα για να μην κανω νεο θεμα και αυτη η σκατοInnolux οθονη εβγαλε τωρα απο την μεση προς τα δεξια καθετες σκιες αυτο που λενε Vertical Banding

Την εστειλα εχθες με κουριερ στην Panasonic (μαλλον τελειωσε η συνεργασια τους με την Telegal Ζαχος)

Στην δευτερη αλλαγη που ειχε DSE μου ειπαν οτι το Panel πηρε σκονη, το DSE αυτοι το λενε σκονη. :shock:

Σιγουρα δεν υπαρχει ουτε εγω να παρω ξανα Panasonic ουτε να προτεινω σε αλλον εκτος απο την πεθερα μου να παρει. :devil:

Ο σημαντικοτερος λογος ειναι οτι πλεον εδω και δυο χρονια δεν υπαρχει Panasonic (εκτος απο OLED) τηλεοραση στα 100-120Hz με VA Panel εκτος απο τις 75αρες που βγαζουν, ολες οι αλλες η θα ειναι IPS 100-120Hz η VA 50-60Hz

Οποτε αν καποιος θελει Panasonic με VA panel και 100-120Hz πρεπει αναγκαστηκα να παρει την 75αρα.

https://postimg.cc/gallery/QHQvgf3

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Και φυσικα για να μην κανω νεο θεμα και αυτη η σκατοInnolux οθονη εβγαλε τωρα απο την μεση προς τα δεξια καθετες σκιες αυτο που λενε Vertical Banding

Την εστειλα εχθες με κουριερ στην Panasonic (μαλλον τελειωσε η συνεργασια τους με την Telegal Ζαχος)

Στην δευτερη αλλαγη που ειχε DSE μου ειπαν οτι το Panel πηρε σκονη, το DSE αυτοι το λενε σκονη. :shock:

Σιγουρα δεν υπαρχει ουτε εγω να παρω ξανα Panasonic ουτε να προτεινω σε αλλον εκτος απο την πεθερα μου να παρει. :devil:

Ο σημαντικοτερος λογος ειναι οτι πλεον εδω και δυο χρονια δεν υπαρχει Panasonic (εκτος απο OLED) τηλεοραση στα 100-120Hz με VA Panel εκτος απο τις 75αρες που βγαζουν, ολες οι αλλες η θα ειναι IPS 100-120Hz η VA 50-60Hz

Οποτε αν καποιος θελει Panasonic με VA panel και 100-120Hz πρεπει αναγκαστηκα να παρει την 75αρα.

https://postimg.cc/gallery/QHQvgf3

πριν καιρο ειχα παρει καινουρια 55αρα πανασονικ δεν θυμαμαι μοντελο και ειχε το ιδιο θεμα.

πηρα τηλ την πανασονικ και αμεσως μου ειπαν οτι ειχε θεμα το πανελ

μου ειπαν να την επιστρεψω πισω

την επεστρεψα και πηρα τα λεφτα μου

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, postfire είπε

πριν καιρο ειχα παρει καινουρια 55αρα πανασονικ δεν θυμαμαι μοντελο και ειχε το ιδιο θεμα.

πηρα τηλ την πανασονικ και αμεσως μου ειπαν οτι ειχε θεμα το πανελ

μου ειπαν να την επιστρεψω πισω

την επεστρεψα και πηρα τα λεφτα μου

Δεν σου ειπαν οτι εχει σκονη το σπιτι σου και πηρε σκονη μεσα το panel? :P

Γιατι εμενα ετσι μου ειπαν στην δευτερη οθονη που μου αλλαξαν σε στυλ σου κανουμε χαρη αλλα και η καινουρια που μου εβαλαν ειχε προβλημα μαλλον εχουν σκονη και στο εργοστασιο της Innolux που τα φτιαχνουν.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Δεν σου ειπαν οτι εχει σκονη το σπιτι σου και πηρε σκονη μεσα το panel? :P

Γιατι εμενα ετσι μου ειπαν στην δευτερη οθονη που μου αλλαξαν σε στυλ σου κανουμε χαρη αλλα και η καινουρια που μου εβαλαν ειχε προβλημα μαλλον εχουν σκονη και στο εργοστασιο της Innolux που τα φτιαχνουν.

οχι μολις τους το ειπα αμεσως μου ειπαν επιστροφη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, postfire είπε

οχι μολις τους το ειπα αμεσως μου ειπαν επιστροφη

Εγω που τους εστειλα φωτογραφιες στην αρχη μου ειπαν δεν βλεπουμε κανενα προβλημα και οταν τους ειπα να δουν απο την μεση και προς τα δεξια τις καθετες φαρδιες γραμμες τοτε μου ειπαν να την στειλω με κουριερ.

Δεν ξερω αν τις βλεπεις και με το ματι ηταν ποιο εντονες δεν καταφερα με την φωτογραφικη να τις βγαλω.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα στο ασπρο φοντο η π.χ σε ταινια που εδειχνε τον ουρανο ολο το πανελ ειχε τριλιζες

ελπιζω να ξεμπλεξεις

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1
Δημοσ.

Eπειδή διάβασα ότι 2 φορές την έχεις στείλει με κούριερ....πληρώνουν αυτοί? 65αρα τηλεόραση με κουριερ πόσα ζητάνε να την πάρουν?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Antman είπε

Eπειδή διάβασα ότι 2 φορές την έχεις στείλει με κούριερ....πληρώνουν αυτοί? 65αρα τηλεόραση με κουριερ πόσα ζητάνε να την πάρουν?

Ναι με εξοδα δικα τους.

Επειδη ημουν Πανασονακιας και εχω αλλαξει αρκετες Plasma πρωτα αν ειχες προβλημα ερχοταν ο τεχνικος σπιτι σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...