Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα στις 25/4/2018 μια τηλεοραση 65 Panasonic απο το Mediamarkt στις 13/6/2018 μου εβγαλε προβλημα οθονη και μου αλλαξε οθονη η αντιπροσωπεια στις 16/8/2018 δηλαδη σχεδον μετα απο δυο μηνες.

Στις 30/4/2019 προσεξα οτι ειχε παλι προβλημα η οθονη (DSE η Vertical Banding) και τους την εστειλα  3/5/2019 με κουριερ οπως μου ειπαν.

Μου την εβγαλαν μη επισκευασιμη και μου εκαναν προταση για αντικατασταση με χειροτερη, εγω αρνηθηκα τους ειπα ο νομος λεει η ιδια η καλυτερη και ζητησα η καλυτερο μοντελο που δεν εχουν η επιστροφη χρηματων.

Σημερα που με πηραν μου ειπαν οτι θα κανουν επιστροφη χρηματων στο καταστημα και εγω να ζητησω απο το καταστημα την επιστροφη.

Τους ειπα εγω δεν θελω πιστωτικο δεν εχει καποια τηλεοραση το mediamarkt που να με ενδιαφερει.

Εχω δικαιωμα να ζητησω τα χρηματα μου πισω;

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες ε; Μιλησα στο τηλεφωνο με τα κεντρικα και μου ειπαν αν θελω επιστροφη χρηματων να μιλησω με τον διευθυντη του καταστηματος αλλιως το πιστωτικο ειναι για 5 χρονια.

Η Panasonic δεν ειχε να μου κανει αντικατασταση με ιδιο η καλυτερο μοντελο οπως λεει ο νομος, ισως να πιεσω αυτους για ιδιο η καλυτερο μοντελο αν μου πουν οχι στην επιστροφη χρηματων.

Αυτη που ειχα ηταν 3D VA 120Hz Direct LED και αυτη που ειχε να μου δωσει η Panasonic ηταν IPS χωρις 3D και Edge LED

Προσπαθησε να μου δωσει κατι καλυτερο η Panasonic αλλα που να το βρει μετα απο την IPS των 1200 ευρω εχουν OLED στα 2000 ευρω.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
Δημοσ.

Γιατί δεν παίρνεις το πιστωτικό; Στο mediamarkt θα βρεις κάτι κάποια στιγμή και μάλιστα όχι αργά. Πιο ακριβώς μοντέλο έχεις και πόσα λεφτά σου δίνουν πίσω; (3D δεν υπάρχουν πια)

Δημοσ.

Εχω η μαλλον ειχα την Panasonic TX-65DX750E δεν εχω μιλησει για λεφτα αλλα και αυτη σε προσφορα την ειχα παρει στα 1100 ευρω οποτε λογικα για 1100 ευρω μιλαμε.

Απλα αυτη την στιγμη οτι εχει μεχρι 1100 ευρω ειναι χειροτερες απο την δικια μου και χωρις να υπολογιζω την χασουρα στο 3D γιατι εχω μαζεψει πολυ πραμα για τα παιδια συν 4 γυαλια που εχω παρει και πλεον ουτε για τον ηλιο δεν κανουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχω η μαλλον ειχα την Panasonic TX-65DX750E δεν εχω μιλησει για λεφτα αλλα και αυτη σε προσφορα την ειχα παρει στα 1100 ευρω οποτε λογικα για 1100 ευρω μιλαμε.

Απλα αυτη την στιγμη οτι εχει μεχρι 1100 ευρω ειναι χειροτερες απο την δικια μου και χωρις να υπολογιζω την χασουρα στο 3D γιατι εχω μαζεψει πολυ πραμα για τα παιδια συν 4 γυαλια που εχω παρει και πλεον ουτε για τον ηλιο δεν κανουν.

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_panasonic-tx-65fx780e-1217754.html

IPS, EDGE LED

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-65uk6400plf-1210850.html

IPS, Direct led

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue65ru7402uxxh-1221530.html

VA, Edge Led

Το 3d ξέχνα το. Αν θες σου δίνω κι εγώ άλλα 4 ζευγάρια γυαλιά που μου έχουν ξεμείνει από τη δικιά μου.

Επεξ/σία από stakyr1
Δημοσ.

Η τελευταία είναι 60hz η δικιά μου ήταν 120hz και ips δεν παίρνω με τίποτα μετά από τόσες plasma δεν πέφτω σε ips

Για αυτο γράφω ότι δεν έχουν τίποτα όσο η καλύτερο να μου δωσουν.

Αν και ο νόμος λέει ίδιο η καλύτερο δεν λέει κάπου αν πήρες κάτι 100 ευρώ πρέπει να σου δώσουν κάτι αξιας 100 ευρω.

Την πρώτη μου την έδινε σαν αντικατάσταση η Panasonic και είπα όχι δεν θα πάρω χειρότερη και θα δώσω και 100 ευρώ στο Mediamarkt

Δημοσ.

Μιλησα σημερα με υπαλληλο και μου ειπε για πιστωτικο τα 1100 ευρω αλλα η διαρκεια ειναι 5 χρονια και πως αν θελω καποια τηλεοραση τωρα η στο μελλον θα μου κανουν καλυτερη τιμη.

Θα μιλησω και με τον διευθυντη του καταστηματος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Μιλησα σημερα με υπαλληλο και μου ειπε για πιστωτικο τα 1100 ευρω αλλα η διαρκεια ειναι 5 χρονια και πως αν θελω καποια τηλεοραση τωρα η στο μελλον θα μου κανουν καλυτερη τιμη.

Θα μιλησω και με τον διευθυντη του καταστηματος.

Αυτό για την καλύτερη τιμή είναι πολύ σοβαρό. Ένα παλικάρι σε ένα φόρουμ ανέφερε ότι ο Διευθυντής ενός media markt του έκανε δώρο τον ΦΠΑ. Βρες μια τηλεόραση που να σε καλύπτει και πίεσε τους άμεσα για 20+ %.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εκτος απο την Sony 9005 δεν βλεπω κατι.

Το να πέσεις στις 55 για να πάρεις τη Σονυ μαλλον ειναι ξενερωμα. Αν, λεμε αν, σου κανουν ενα 20% στην 65αρα την παιρνεις με 1280. Δινεις 180 παραπανω και εχεις την τελεία TV

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stakyr1 είπε

Το να πέσεις στις 55 για να πάρεις τη Σονυ μαλλον ειναι ξενερωμα. Αν, λεμε αν, σου κανουν ενα 20% στην 65αρα την παιρνεις με 1280. Δινεις 180 παραπανω και εχεις την τελεία TV

Για 65 μιλαω αλλιως για 55 θα αγοραζα OLED αλλα με 3 μετρα αποσταση και με τρια παιδια ειναι απαγορευτικες οι OLED και φυσικα οι 55 ιντσες.

Να σκεφτεις πουλησα Plasma 50GT30 μετα απο 5 χρονια και δεν ειχε το παραμικρο burn in την ειχα μονο για ταινιες κεραια δεν ειχε μπει πανω.

Δημοσ.

Καλα εκει στην Panasonic ειναι παλαβοι εκει που περιμενα να δωσουν εντολη για επιστροφη στο Mediamarkt μου ειπαν οτι εχουν παραγγειλει Panel

Δινουν εγγυηση 2 χρονια για το Panel μου ειπαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Καλα εκει στην Panasonic ειναι παλαβοι εκει που περιμενα να δωσουν εντολη για επιστροφη στο Mediamarkt μου ειπαν οτι εχουν παραγγειλει Panel

Δινουν εγγυηση 2 χρονια για το Panel μου ειπαν.

Χαχαχα. Εντάξει δεν σου έκατσε και άσχημα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα

Επεξ/σία από stakyr1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...