Προς το περιεχόμενο

Dell Alienware AW3418DW

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Ναι. Και το icc profile από tft central. Μια χαρά είναι στο 100%, ακριβώς σαν 27" 2560x1440.

Αμα σε βολευει μια χαρα. Μπορεις σε παρακαλω αν δεν σου κανει κοπο μιας.και εχουμε ιδια gpu. Να δεις αν σου δουλευει το v sync on στο Raceroom η Sniper elite 4 ? Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Σε ολα τα αλλα games φαινεται οκ.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agony είπε

Dp. Η artic οταν την πας τερμα πίσω ειναι στην μεση της οθονης ο καθετος αξονας της ? 

Όχι. Είναι τέρμα δεξιά ο κάθετος. Για να έρθει ποιό μέση έβγαλα τον έναν από τούς τρείς οριζόντιους άξονες 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agony είπε

Περίεργο. Εχεις περασει τους drivers της οθονης απο το dell site να στην βρει δλδ στις συσκευες σαν aw3418dw 8bit ? 

Η αληθεια ειναι οτι πρην την aw3418dw ειχα την lg 950g πάνω και ηταν 125 recommended. Δεν έκανα format την εβαλα πανω περασα drivers και παλη 125 μου βγαζει.

Οπως και να εχει 125 το έχω στο 100 δεν βλεπω τιποτα ειναι πολυ μικρα.

Dp. Η artic οταν την πας τερμα πίσω ειναι στην μεση της οθονης ο καθετος αξονας της ? 

Αν σου πω οτι για το dirt rally 2.0 και μονο αποφάσισα να παρω 100hz gnsync θα το πιστεψεις ?  Στα ultra settings 3440x1440 ειχα απο 80-110 fps τωρα με το g sync +  v sync ειναι smooth....

Ασχετο εχει παρατηρήσει κανεις ρε παιδια στην οθονη μας παιχνιδια οπως το Raceroom. Sniper elite 4 . wrc8 με drivers nvdia καινούργιους να μην δουλεύει τον v sync ? Ητε απο inngame or control.panel με αποτελεσμα τρελο tearing ?

Βαζοντας παλιους 431.60 δουλευει άψογα κλειδωνουν στα 100.

εγώ το vsync το έχω απενεργοποιημένο σε όλα τα game καθως το gsynch κάνει μια χαρά την δουλειά του

πάντως όντος το dirt rally 2.0 είναι απόλαυση με αυτή την οθόνη

• Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, Agony said:

Αμα σε βολευει μια χαρα. Μπορεις σε παρακαλω αν δεν σου κανει κοπο μιας.και εχουμε ιδια gpu. Να δεις αν σου δουλευει το v sync on στο Raceroom η Sniper elite 4 ? Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Σε ολα τα αλλα games φαινεται οκ.

Δεν χρησιμοποιώ vsync καθόλου. Raceroom! Καλό φαίνεται, ούτε καν το ήξερα 😛 

6 hours ago, chek2fire said:

εγώ το vsync το έχω απενεργοποιημένο σε όλα τα game καθως το gsynch κάνει μια χαρά την δουλειά του

Μόνο το Dirt Rally 2.0? Όλα τα πρόσφατα της CodeMasters, όλα τα side scrolling τύπου Rayman, Hollow Knight, Trine, Ori, όλα τα rpg τύπου Divinity... Η λίστα φτάνει στο Θεό 😛 
Αρκεί να υπάρχει υποστήριξη, αλλιώς είπαμε, ούτε cent στον dev.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nikpoth είπε

Όχι. Είναι τέρμα δεξιά ο κάθετος. Για να έρθει ποιό μέση έβγαλα τον έναν από τούς τρείς οριζόντιους άξονες 

Οποτε καλα το θυμομουν, κατάφερες να τον βγαλεις ? εμενα δεν εβγαινε με τιποτα. τελικα πειρα τροχο τον εκοψα και τωρα με 2 μπρατσα όταν την παω πισω είναι ακριβος στο κεντρο τις οθονης... Παντος η βαση οσο ομορφη και να είναι , πιστευω είναι υπερβολικα φαρδια.

Δημοσ.

Εκτός από φαρδιά, φέρνει την οθόνη και πολύ μπροστά.  Εγώ θέλω την οθόνη τέρμα πίσω στο γραφείο. Είχα και θεμα με ηχομπαρα που έχω ακριβός κάτω από την οθόνη. Τώρα όλο το γραφείο είναι ελεύθερο . Βγήκε εύκολα γιατί κάθε άξονας είναι με έναν πυρο και παξιμάδι. Σου δίνει επιλογή να παίξεις μαζί τής και να την φέρεις εκεί που θες.Στην ουσία Έχω χάσει την επιλογή να έρχεται περισσότερο κοντά μου και τέρμα αριστερά στο γραφείο. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

Το G sync δεν λεω κανει μια χαρα την δουλεια του... Όμως τι κανεις όταν περνας το ευρος του G sync δλδ τα 100FPS-HZ ???  Προσωπικα δεν μπορω με τιποτα να βλεπω Tearing οποτε η  μονη λυση είναι η V sync ON η Frame cap .

Η Nvidia είναι απολυτη σε αυτό . G SYNC + VSYNC ON + Ultra Low Latency  . Δεν εχει κανενα νοημα να εχεις G -Sync monitor και να εχεις tearing μετα τα 100 Hz όπως επισης δεν εχει νοημα να εχει V sync ON Και να εχεις latency …. Για αυτό και η Nvidia το ξερει καλα αυτό και σου λεει με οδηγιες και video tutorial . 

Καταλαβαίνω την παλια συνηθεια V sync OFF για καλυτερο Latency … που και παλη με μετρήσεις δειχνει ότι ναι μεν υπαρχει , από την άλλη δεν είναι τεραστιο , για αυτό και παλια βαζαμε frame cap προγράμματα για να είναι πχ 95fps το παιχνιδι ώστε να δουλευει παντα το G sync, να μην εχουμε tearing .  Τωρα όμως με το Ultra Latency Mode δεν χρειαζεται … 

Εδώ το OFFICIAL Nvidia video για το πως πρεπει να είναι το G SYNC , VSYNC ON , Low Latency Ultra.  settings.

1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Δεν χρησιμοποιώ vsync καθόλου. Raceroom! Καλό φαίνεται, ούτε καν το ήξερα 😛 

Μόνο το Dirt Rally 2.0? Όλα τα πρόσφατα της CodeMasters, όλα τα side scrolling τύπου Rayman, Hollow Knight, Trine, Ori, όλα τα rpg τύπου Divinity... Η λίστα φτάνει στο Θεό 😛 
Αρκεί να υπάρχει υποστήριξη, αλλιώς είπαμε, ούτε cent στον dev.

Και εσυ εχεις V sync OFF ??? Τι βαζεται  προγραμμα Frame CAP ? Η σε κάθε παιχνιδι εντολη για Κλειδωμα των FPS κατω από το οριο G sync ? 

Μην μου πειτε ότι ολοι παιζεται τα παιχνιδια που ξεπερνανε τα 100FPS  με tearing ?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα τής οθόνης, Έχω μετά από αδράνεια για 1sec σα να αναβοσβήνει, redraw, κάπως έτσι. 

Vsync on από nvidia control panel έχω εγώ στα πάντα. Νομίζω πάντως πως δύο οδηγούς πίσω, υπήρχε το θεμα κ διορθώθηκε. 

Επεξ/σία από nikpoth
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Στα τής οθόνης, Έχω μετά από αδράνεια για 1sec σα να αναβοσβήνει, redraw, κάπως έτσι. 

Vsync on από nvidia control panel έχω εγώ στα πάντα. Νομίζω πάντως πως δύο οδηγούς πίσω, υπήρχε το θεμα κ διορθώθηκε. 

ΤΟ κανει και εμενα αυτό …. αναβοσβηνει εστειλα Mail στην Dell μου ειπαν είναι φυσιολογικο , όπως επισης είναι φυσιολογικο να μην δουλευει το G sync module μετα από deep sleep , Οποτε στα power plan windows 10 εβαλα να μην πεφτει ποτε σε υπνο το PC , Επισης στο μενου τις οθονης εκλεισα το eco mode . ετσι για να είμαι σιγουρος , οποτε την κλεινω πλεον χειροκίνητα .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, Agony said:

Το G sync δεν λεω κανει μια χαρα την δουλεια του... Όμως τι κανεις όταν περνας το ευρος του G sync δλδ τα 100FPS-HZ ???  Προσωπικα δεν μπορω με τιποτα να βλεπω Tearing οποτε η  μονη λυση είναι η V sync ON η Frame cap .

Η Nvidia είναι απολυτη σε αυτό . G SYNC + VSYNC ON + Ultra Low Latency  . Δεν εχει κανενα νοημα να εχεις G -Sync monitor και να εχεις tearing μετα τα 100 Hz όπως επισης δεν εχει νοημα να εχει V sync ON Και να εχεις latency …. Για αυτό και η Nvidia το ξερει καλα αυτό και σου λεει με οδηγιες και video tutorial . 

Καταλαβαίνω την παλια συνηθεια V sync OFF για καλυτερο Latency … που και παλη με μετρήσεις δειχνει ότι ναι μεν υπαρχει , από την άλλη δεν είναι τεραστιο , για αυτό και παλια βαζαμε frame cap προγράμματα για να είναι πχ 95fps το παιχνιδι ώστε να δουλευει παντα το G sync, να μην εχουμε tearing .  Τωρα όμως με το Ultra Latency Mode δεν χρειαζεται … 

Εδώ το OFFICIAL Nvidia video για το πως πρεπει να είναι το G SYNC , VSYNC ON , Low Latency Ultra.  settings.

Και εσυ εχεις V sync OFF ??? Τι βαζεται  προγραμμα Frame CAP ? Η σε κάθε παιχνιδι εντολη για Κλειδωμα των FPS κατω από το οριο G sync ? 

Μην μου πειτε ότι ολοι παιζεται τα παιχνιδια που ξεπερνανε τα 100FPS  με tearing ?  

Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια, είχα κάνει κάποιες ρυθμίσεις με παλαιότερους drivers στο Nvidia CP, αλλά από τότε έχω αλλάξει, ωστόσο και εξακολουθεί να τερματίζει στα 100fps. Απλά πέφτει το gpu load όσο χρειάζεται για να κρατάει τα 100fps. Tearing δεν έχω δει ποτέ με τη συγκεκριμένη οθόνη. Πιθανόν να έχει μπει το vsync από το control panel globally on, θα το κοιτάξω. Γιατί στα παιχνίδια σίγουρα το έχω off...

14 minutes ago, nikpoth said:

Ναι και εμένα το κάνει. Ένα redraw για να συγχρονιστεί το gsync module είναι.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 2
Δημοσ.

Στα παιχνιδια και εγω το εχω OFF , διοτι όταν το βαζω globally on στο control panel σε ορισμενα παιχνιδια στην εισαγωγή των βιντεο μπορει και τα κλειδωνει πρην μπει στο μενου . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να μπω λίγο στο θέμα.

Agony πιο monitor εχεις; το Alienware AW3418DW που αναφέρει το θέμα;  το gsync της δεν έχει εύρος 30-120hz; 

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...