mordred Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ τους συμφορουμήτες. Βασικά αυτό που λέω στον τίτλο. Πως μπορώ να απαλλαγώ από τις παρεμβολές στον ήχο (από σκληρό δίσκο κυρίως). Είναι η μόνη λύση η κατάργηση της onboard? Το περίεργο είναι ότι έχω παρεμβολές μόνο στην πίσω έξοδο όχι στις μπροστινές θύρες. Δεν είναι τόσο ενοχλητικό αλλά όταν ακούω μουσική θα ήθελα να είναι καθαρός. Δε ζητάω κάτι εξεζητημένο απλά να έχω καθαρή έξοδο από παράσιτα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από mordred
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, mordred είπε Χαιρετώ τους συμφορουμήτες. Βασικά αυτό που λέω στον τίτλο. Πως μπορώ να απαλλαγώ από τις παρεμβολές στον ήχο (από σκληρό δίσκο κυρίως). Είναι η μόνη λύση η κατάργηση της onboard? Το περίεργο είναι ότι έχω παρεμβολές μόνο στην πίσω έξοδο όχι στις μπροστινές θύρες. Δεν είναι τόσο ενοχλητικό αλλά όταν ακούω μουσική θα ήθελα να είναι καθαρός. Δε ζητάω κάτι εξεζητημένο απλά να έχω καθαρή έξοδο από παράσιτα. Καλησπέρα, τι τροφοδοτικό έχεις; Τι μητρική, και τι δίσκο;
mordred Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, τι τροφοδοτικό έχεις; Τι μητρική, και τι δίσκο; Thermaltake Toughpower 750W Gold Asrock X79 Extreme 6 Και δίσκους 2 x 1,5 ΤΒ Seagate. Να προσθέσω πως το έκανε και με την gigabyte GA-Z77-D3H. Μόνο με την gigabyte GA-X79-UD3 δεν το είχα το πρόβλημα (απλά παρέδωσε πνεύμα)
Sheogorath Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, mordred είπε Thermaltake Toughpower 750W Gold Asrock X79 Extreme 6 Και δίσκους 2 x 1,5 ΤΒ Seagate. Να προσθέσω πως το έκανε και με την gigabyte GA-Z77-D3H. Μόνο με την gigabyte GA-X79-UD3 δεν το είχα το πρόβλημα (απλά παρέδωσε πνεύμα) Θα δοκίμαζα αρχικά με άλλο καλώδιο sata, μπας και αυτό κάνει νερά, και μετά με άλλο τροφοδοτικό αν έχεις εύκαιρο. Πιθανόν να παίρνουν απο την ίδια γραμμή τροφοδοσίας αν και θεωρητικά το κύκλωμα ήχου έχει και μισή μητρική μπροστά και δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται εκτός αν μιλούσαμε για τροφοδοτικό του κιλού και μητρική των 40 ευρώ. Σε καμία περίπτωση δεν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, αλλά what the heck, καλώδιο δοκιμάζεις εύκολα.
mordred Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Είχα άλλο τροφοδοτικό στην z77 (1100W silver). Να δοκιμάσω άλλο καλώδιο SATA αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο. Βασικά να πάω σε κάτι τέτοιο; https://www.asus.com/us/Commercial-Servers-Workstations/MIO892/ "The MIO card is a discrete audio card for professional and entertainment use that lets audio signals isolated from the signal noises on the motherboard."
zx1234r Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός του cpu κάνει τις περισσότερες παρεμβολές. Καλύτερα να δοκιμάσεις με εξωτερική κάρτα ήχου ή να συνδέσεις οπτική αν μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα