xdm Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Γεια σε ολους Εχω ενα audi 18t του ειχα φιλτρο προγραμμα εξατμιση και ιντερκουλερ και επειδη μου εκανε lag το αλλαξα και εβαλα αλλο. η ερωτηση μου ειναι εαν θελει παλι απο την αρχη προγραμματισμο γιατι μου μπαινει σε κοφτες αμεσως ευχαριστω
Whargoul Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Εξαρτάται από το πρόγραμμα. Εάν είναι stage 2, 3 τότε συνήθως έχουν προϋπόθεση να έχει αλλαχτεί το intercooler
xdm Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Whargoul είπε Εξαρτάται από το πρόγραμμα. Εάν είναι stage 2, 3 τότε συνήθως έχουν προϋπόθεση να έχει αλλαχτεί το intercooler ευχαριστω για τη απαντηση φιλε μου οταν εβαλα το προγραμμα ειχα πιο μεγαλο intercooler και ειχε μεγαλη αποσταση στους σωληνες γιατι ηταν εισαγωγη εξαγωγη απο την μια πλευρα και το προγραμμα ηταν σταδιο 1.Αυτο που εβαλα τωρα εχει δεξια αριστερα οποτε περναει πιο γρηγορα ο αερας και για αυτο δεν μου κανει lag αλλα πιανει κοφτες γρηγορα για αυτο ρωταω εαν θελει προγραμμα απο την αρχη 28 λεπτά πριν, Whargoul είπε Εξαρτάται από το πρόγραμμα. Εάν είναι stage 2, 3 τότε συνήθως έχουν προϋπόθεση να έχει αλλαχτεί το intercooler ευχαριστω για τη απαντηση φιλε μου οταν εβαλα το προγραμμα ειχα πιο μεγαλο intercooler και ειχε μεγαλη αποσταση στους σωληνες γιατι ηταν εισαγωγη εξαγωγη απο την μια πλευρα και το προγραμμα ηταν σταδιο 1.Αυτο που εβαλα τωρα εχει δεξια αριστερα οποτε περναει πιο γρηγορα ο αερας και για αυτο δεν μου κανει lag αλλα πιανει κοφτες γρηγορα για αυτο ρωταω εαν θελει προγραμμα απο την αρχη
Liapisftw Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 99% δεν θέλει επαναπρογραμματισμό. Είναι προγραμματισμένο ήδη να έχει ιντερκουλερ εκτως και αν έχεις πρόγραμμα πρώτου σταδίου ρυθμισμένο να μην έχεις περιφερειακά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα