Προς το περιεχόμενο

[Βοήθεια] export στο Adobe Premiere

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα μοντάζ σε ένα ΜPEG βιντεάκι που είχα κάνει capture. Τώρα θέλω να το κάνω export. Αρχικά τo Premiere μου δίνει 2 επιλογές: Μicrοsoft AVI και Microsoft DV AVI. Aν επιλέξω το πρώτο μπορώ εγώ να καθορίσω τον codec και τη συμπίεση. Οταν όμως κάνω export μέσα αποτον divx 5.1.1, η εικόνα βγαίνει χάνοντας frames. Δεν ρέει ομαλά το video. Έχω αλλον εναν codec, τον Cinepak by rodius. Αυτός πάλι μου τα βγάζει τεράστια τα αρχεία.

Στη δεύτερη επιλογή (Microsoft DV AVI) δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα. τα αρχεία που γίνονται όμως export με αυτήν την επιλογή βγαίνουν τεράστια σε μέγεθος. Θέλω καλή ποιότητα, αλλά όχι και να κάψω ενα dvd για ενα βιντεάκι 10 λεπτών!! Εσείς πως κάνετε export? Ποιες επιλογές χρησιμοποιείτε? Το divx γιατι δεν μου δουλεύει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστηχος δεν χρησιμοποιω το Premiere αλλα αφου το βιντεακι σου ειναι τοσο μικρο (10 λεπτα μονο) θα μπορουσες να το σωσεις σαν ασυμπιεστο avi και να το συμπιεσεις με τους πασιγνωστους τροπους με το Virtual Dub :)

Σωστά! Γίνεται κι αυτό. Αλλά καλά θα ήταν να γίνεται κατευθείαν, γιατί στο μέλλον προβλέπω να επεξεργάζοπμαι βιντεάκι μέχρι και 2 ωρών. thnx για την ιδέα πάντως

• 3 εβδομάδες αργότερα...

κάνοντας ένα βιντεάκι μισης ώρας export με το divx 5.1.1, μου βγάζει πίξελς σε κάποια σημεία του τελικού, ενώ η εικόνα δεν κινείται και πολύ ομαλά. Τί να κάνω?

και κάτι ακόμα: Για να κάνω το βιντεάκι μου dvd, επιλέγω στο nero την επιλογή dvd video files. Τι είδους αρχεία μπορώ να βάλω εκεί για να τα γράψω σε dvd format? Για παράδειγμα δεν δέχεται τα avi

και κάτι ακόμα: Για να κάνω το βιντεάκι μου dvd, επιλέγω στο nero την επιλογή dvd video files. Τι είδους αρχεία μπορώ να βάλω εκεί για να τα γράψω σε dvd format? Για παράδειγμα δεν δέχεται τα avi

Για να γραψεις dvd με αυτον τον τροπο πρεπει να εχεις ενα ηδη authored dvd τα οποια περιλαμβανουν διαφορα ειδη αρχειων (.vob , .ifo, κλπ)

Αλλα αφου θελεις να το κανεις σε dvd γιατι δεν το κανεις κατ'ευθειαν?

Δεν το δουλευω το premiere αλλα φανταζομαι πως σιγουρα θα υπαρχει καποιος τροπος για να δημιουργησεις dvd απο το timeline.

To Premiere exei encoder gia na kaneis export to clip i to timeline se vcd, svcd kai dvd. Kai pairnei xiliades plugins gia na kaneis export se mpeg1 kai mpag2 PX: CCE, Pamasonic, Canopus ktl......

To nero stin epilogi Video DVD den pairnei arxeia typou avi kai mpeg alla pairnei etoimo to dvd (ifo kai vob), ara i tha xrisimopoieiseis to Nero Vision gia ola (encord, author kai burn) i molis teleioseis me to premiere tha prepei na kaneis author ta mpeg sou me allo programma kai meta na to kapseis.

to premiere exei epilogh gia na kano export to movie opou mou dinei mono thn epilogh gia AVI arxeio. pos mporo na to kano export apo to premiere kai na einai etoimo to teliko arxeio na graftei se dvd? an den ginete apeftheiuas, poia programmata mou proteinete gia thn olh diadikasia? Den iparxei kaneis apo edo mesa pou na to exei kanei ayto?

Δεν μας εχεις πει ποιο premiere εχεις?

Η τελευταια εκδοση pro εχει ενσωματωμενο το main concept codec για mpeg2

Στο export υπαρχει εξτρα επιλογη

adobe media encoder

export to dvd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...