Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, malakudi είπε

Ακριβώς με αυτό τον ορισμό δεν ήμουν υπάλληλος. Δεν είχα εξαρτημένη σχέση εργασίας ούτε πληρωνόμουν με μισθό. Συνέχισε εσύ να βγάζεις τα αυθαίρετα συμπεράσματά σου. Στα υπόλοιπα έχω να σου πω πως και από τη λαϊκή έχω αγοράσει ρούχα, και από κινέζικα, και από Sprider, και από Tommy Hilfiger και Hugo Boss. Και για hardware αγοράζω απ' όπου με βολεύει κάθε φορά. Εσένα που ο εγκέφαλός σου είναι ξεκλείδωτος πρόσεξε μη από το πολύ overclock τον κάψεις - αν δεν είσαι ήδη καμμένος.

Ο ορισμός του υπαλλήλου που σου έδωσα,αποδίδεται με την στενή έννοια του όρου.Πόνταρα στο ενδεχόμενο να μην έχεις τόσο κλειδωμένο εγκέφαλο,αλλά έχασα.

Όταν κάποιος σου αναθέσει μια εργασία με πληρωμή,με την ευρύτερη έννοια του όρου,δεν θεωρείται πως είναι το αφεντικό σου;
Αν σε πάρω για μια μονο ημέρα στο χωράφι και σε βάλω να μαζέψεις φραουλίτσες,τότε εγώ δεν είμαι το αφεντικό σου και εσύ ο υπαλληλός μου;

Είδες που ήξερα πως είσαι της λαικης αγοράκι; Και εγώ της λαικής ήμουν κάποτε,την εποχή των παχιών αγελάδων που όταν οι άλλοι τρωγόπιναν εγώ δεν είχα να φάω.Τώρα όμως που έγινα πλούσιος την εποχή των μνημονίων,τώρα αγοράζω απο τα Λονδίνα και τα Παρίσια.Απο κινέζους δεν αγόρασα ποτέ.Πάντοτε προτιμούσα τα ανατολικά παζάρια,αυτά που έχουν αποτυπωθεί στην παράδοση του Έλληνα απο την εποχή της Τουρκοκρατίας

Είδες; Άλλο πράγμα να ψωνίζεις απο την λαική γιατί είσαι φτωχός και άλλο πράγμα γιατί έχει γούστα λαικής.Με πιάνεις;

Ο δικός μου εγκέφαλος είναι όχι απλά καμένος αλλά στάχτη και μπουρμπερη.Φταίει η φωτιά του σπηλαίου.Οι αλυσωδεμένοι πως νομίζεις τον αντιλαμβάνονται εκείνον που κόβει την άλυσο;

Υ.Γ.: Στιχουργός: Μυλωνάς Δήμος- Συνθέτης: Τεκίν Μουράτ

Που 'σουνα μωρό μου εχθές που σε πήρα οκτώ φορές
και δεν ήσουνα εκεί "είχα πάει λαϊκή"

Δημοσ.

Και που να πιασουν οι ζεστες για τα καλα................................................

Δημοσ.

Και μόνο που εκφράστηκε με την λέξη 'υπάλληλακος' θεωρώ πως έπρεπε να του γίνει αναφορά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία από VS για  το πισί ενός φίλου:
GPU ASUS 2080 STRIX.
Παράδοση 2-10 εργάσιμες.Κάνω την παραγγελία και μου ζητάν προκαταβολή γιατί ήταν μεγάλο το ποσό.
Πήγα όμως από κει κι έδωσα μετρητά γιατί ήξερα τι θα συμβεί και δεν ήθελα να μπλέξω με την κάρτα (βέβαια στον χρόνο παράδοσης ήταν χάρακας,ούτε μέρα παραπάνω μου έλεγε).
Εγώ επέμενα να την πάρουμε από αλλού έστω και με 70 ευρώ παραπάνω αλλά ο φίλος έδωσε άκυρο γιατί ήταν σφιχτό το budget του.
Μετά από 14 εργάσιμες κι αφού κατάφερα και τους πέτυχα στο τηλέφωνο μου λέει πως  "έχει έλλειψη ο προμηθευτής τους" και θ'αργήσει λίγο να έρθει.
Ρώτησα αυτό το λίγο πόσο είναι και πήρα απάντηση του τύπου "ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή θα κάνει καλό καιρό".
Ωραία λέω,θα περάσω αύριο την τάδε ώρα να μου επιστρέψετε την προκαταβολή.Άρχισε λίγο να μου τα μασάει προσπαθώντας να με πείσει πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους (δηλαδή τίποτα μιας και φταίει ο προμηθευτής όπως είπαν) για να την πάρω γρήγορα.Πήγα την άλλη μέρα και πήρα τα ωραία μου ευρουλάκια πίσω και με 50 ευρώ παραπάνω σε 5 μέρες είχα την κάρτα στα χέρια μου από αξιόπιστο μαγαζί.
Το καταλαβαίνω ότι λίγα μαγαζιά στοκάρουν πλέον στην ψωροκώσταινα αλλά οι τύποι δεν παίζονται.
Όλες οι αρνητικές στο σκρούτζ είναι για αυθαίρετες ακυρώσεις,τρελλούς χρόνους παράδοσης,αδιαφορία και άλλα.
Ας βάλουν καλύτερα εκεί που λέει χρόνος παράδοσης " Πάρτε τηλέφωνο σε γραμμή μέντιουμ,είναι πιο αξιόπιστη πηγή πληροφορίας"
Στο image είναι η κατάσταση με τις μητρικές τους,2-10 εργάσιμες και 2-7,φυσικά σε οτιδήποτε να πας να πάρεις την ίδια εικόνα θα δεις οπότε αν πεις να στήσεις ολόκληρο πισί από κει θα χρειαστείς μία Ολυμπιάδα

Screenshot_1.jpg

Επεξ/σία από Silok
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Silok είπε

Παραγγελία από VS για  το πισί ενός φίλου:
GPU ASUS 2080 STRIX.
Παράδοση 2-10 εργάσιμες.Κάνω την παραγγελία και μου ζητάν προκαταβολή γιατί ήταν μεγάλο το ποσό.
Πήγα όμως από κει κι έδωσα μετρητά γιατί ήξερα τι θα συμβεί και δεν ήθελα να μπλέξω με την κάρτα (βέβαια στον χρόνο παράδοσης ήταν χάρακας,ούτε μέρα παραπάνω μου έλεγε).
Εγώ επέμενα να την πάρουμε από αλλού έστω και με 70 ευρώ παραπάνω αλλά ο φίλος έδωσε άκυρο γιατί ήταν σφιχτό το budget του.
Μετά από 14 εργάσιμες κι αφού κατάφερα και τους πέτυχα στο τηλέφωνο μου λέει πως ο "έχει έλειψη ο προμηθευτής τους" και θ'αργήσει λίγο να έρθει.
Ρώτησα αυτό το λίγο πόσο είναι και πήρα απάντηση του τύπου "ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή θα κάνει καλό καιρό".
Ωραία λέω,θα περάσω αύριο την τάδε ώρα να μου επιστρέψετε την προκαταβολή.Άρχισε λίγο να μου τα μασάει προσπαθώντας να με πείσει πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους (δηλαδή τίποτα μιας και φταίει ο προμηθευτής όπως είπαν) για να την πάρω γρήγορα.Πήγα την άλλη μέρα και πήρα τα ωραία μου ευρουλάκια πίσω και με 50 ευρώ παραπάνω σε 5 μέρες είχα την κάρτα στα χέρια μου από αξιόπιστο μαγαζί.
Το καταλαβαίνω ότι λίγα μαγαζιά στοκάρουν πλέον στην ψωροκώσταινα αλλά οι τύποι δεν παίζονται.
Όλες οι αρνητικές στο σκρούτζ είναι για αυθαίρετες ακυρώσεις,τρελλούς χρόνους παράδοσης,αδιαφορία και άλλα.
Ας βάλουν καλύτερα εκεί που λέει χρόνος παράδοσης " Πάρτε τηλέφωνο σε γραμμή μέντιουμ,είναι πιο αξιόπιστη πηγή πληροφορίας"

πες μου κατάστημα καλο και επισήμως μεταπωλειτης.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, montelagr είπε

πες μου κατάστημα καλο και επισήμως μεταπωλειτης.

Το MSystems σου κάνει?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Silok είπε

Το MSystems σου κάνει?

ειναι κοντα μου

ασε τι κανει σε εμενα- θελω να μην με κραταει μερες μηνες με τα σερβις και ΔΟΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, montelagr είπε

ειναι κοντα μου

ασε τι κανει σε εμενα- θελω να μην με κραταει μερες μηνες με τα σερβις και ΔΟΑ

Μακράν από τα καλύτερα,από εκεί πήραμε την gpu,2-7 έλεγαν και την πήραμε σε 5 εργάσιμες,άψογοι επίσης και στα rma.
Εγώ δυστυχώς την πάτησα για το εαυτό μου αυτή τη φορά και πήρα μητρική από παρόμοιο μαγαζάκι και το rma μου κρατάει από 13 Φεβρουαρίου που παρέλαβαν και ακόμη δεν έχω μητρική.
Η δε asus την παρέλαβε 1 Απριλίου,έκανε 1μιση μήνα να πάει από τον πωλητή στον προμηθευτή του και από κει στη Asus.

Επεξ/σία από Silok
Δημοσ.

MSystems και You και μετά E-God τα πιο αξιόπιστα μέχρι στιγμής καταστήματα και το PriveShop αλλά και αυτοί έχουν θέμα στις παραδόσεις με καθυστερήσεις. Από δική μου εμπειρία πάντα έτσι. 

Δημοσ.

Καλημέρα.Σημερα παρέλαβα  την κάρτα μου επιτέλους.Η κάρτα είναι Σίγουρα επισκευασμενη.Δεν είναι καινούργια.Δεν έχει τάπες στις θύρες hdmi και DisplayPort.Το serial number είναι ίδιο όχι όπως της πρώτης που ήταν διαφορετικό.Τους έχω πάρει 50 τηλ Δεν απαντάνε.Βρηκα στο τηλ μια φορά έναν υπάλληλο και δεν είναι ούτε ο τεχνικός ούτε κάποιος υπεύθυνος να μιλήσω.Οι άνθρωποι είναι απατεώνες.Πουλανε μεταχειρισμένες κάρτες για καινούργιες.Δεν έχω ανάγκη από 140 ευρώ να τους κάτσουν στο λαιμό.Πληρωσα καινούργια και πήρα 2 φορές επισκευασμενη κάρτα.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ VISION STUDIO.Μεγα απατεώνες.Τελος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...