malakudi Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, BOURBOULAS είπε Take the Money and Run To visionstudio είναι μια χρεοκοπημένη επιχείρηση.Απόδειξη αυτού που λέω είναι πως για την πλειοψηφία των προιόντων δεν έχει stock και οι ημερομηνίες παράδοσης στο 99% δεν τηρούνται. 3 φορές έκανα παραγγελία απο το συγκεκριμένο μαγαζί.Την πρώτη φορά είδα φως.Τις δυο τελευταίες αναγκάστηκα να τους ρίξω άκυρο γιατί με είχαν στο περίμενε και περίμενε και πάει λέγοντας.Η τελευταία ήταν τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν για μια αγορά hi-end κάρτας γραφικών.Όταν είδα να μου παίζουν το παιχνίδι της καθυστέρησης,έχοντας διαβάσει και σχόλια στο σκρουτζ για το ίδιο παιχνίδι,τους είπα οριστικό γεια και τους έβαλα στην black list. Εκτός αυτού οι τύποι είναι απαράδεκτοι και σε κάτι άλλο.Στην τελευταία παραγγελία με παίρνουν τηλέφωνο,το σηκώνει άτομο του σπιτιού και το ενημερώνουν πως η παραγγελία θα γίνει κανονικά σε μια εβδομάδα και του ζητούν να επικοινωνήσω εγώ με αυτούς.Μετά απο 2-3 ώρες τους παίρνω τηλέφωνο.Ενώ είμαι εντός των ωρών λειτουργίας του καταστήματος και ενώ το τηλέφωνο χτυπάει πολλές φορές,δεν το σηκώνει κανείς.Αφού δεν τους βρίσκω και θεωρόντας πως το θέμα της επιβεβαίωσης της παραγγελίας είναι άνευ ουσίας γιατί ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και έχω κάνει ξανά παραγγελία απο αυτούς,οπότε δεν έχουν τον φόβο να χάσουν τα λεφτά τους,το αφήνω και συνεχίζω να παρακολουθώ την εξέλιξη της παραγγελίας μέσα απο το site τους. Μετά απο 2-3 ημέρες οι τύποι κάνουν το εξής απίστευτο.Μου ακυρώνουν την παραγγελία. Ρε ηλίθιε άνθρωπε,έστω οτι δεν με βρήκες στο τηλέφωνο γιατί δεν μου στέλνεις ένα e-mail να με ενημερώσεις πως υπάρχει θέμα; Στο Plaisio π.χ. αν δεν μπορέσουν να με βρουν τηλεφωνικά μου στέλνουν e-mail και μου λένε δεν σε εντοπίσαμε-δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την παραγγελία-επικοινώνησε μαζί μας.Δεν ακυρώνουν την παραγγελία! Το θεωρώ φυσιολογικοτατο βάση της εμπειρίας μου για το συγκεκριμένο μαγαζί να κάνουν φουστιές.Ένας χρεοκοπημένος προκειμένου να επιβιώσει δεν θα έχει ούτε ηθικούς φραγμούς,ούτε θα σκεφτεί το στραπατσάρισμα της φήμης του.Μπροστά στο κατέβασμα ρολών όχι μόνο οι φουστιές είναι πταίσματα αλλά ο σκοπός που αγιάζει τα μέσα Αγόρασα δύο Gigabyte RTX 2080 Gaming OC 26/12/2018 από το visionstudio και όλα ήταν άψογα. Μη λέμε πράγματα που δεν ισχύουν, το ότι δεν έχει διαθεσιμότητα 1-3 μέρες σε κάποια προϊόντα σημαίνει ότι δεν αγοράζει από ελληνικούς εισαγωγείς τα συγκεκριμένα προϊόντα αλλά κάνει δικές του εισαγωγές.
Tegosg Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, malakudi είπε Αγόρασα δύο Gigabyte RTX 2080 Gaming OC 26/12/2018 από το visionstudio και όλα ήταν άψογα. Μη λέμε πράγματα που δεν ισχύουν, το ότι δεν έχει διαθεσιμότητα 1-3 μέρες σε κάποια προϊόντα σημαίνει ότι δεν αγοράζει από ελληνικούς εισαγωγείς τα συγκεκριμένα προϊόντα αλλά κάνει δικές του εισαγωγές. @malakudi ασχολείσαι με δορυφορικά;
music_lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Έχω και εγώ ψωνίσει από το εν λόγω κατάστημα, όντως αργεί με τις παραγγελίες αλλά πρόβλημα δεν αντιμετώπισα.
malakudi Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tegosg είπε @malakudi ασχολείσαι με δορυφορικά; Είμαι ο ίδιος malakudi που υπάρχει και σε άλλα φόρουμ, αν αυτό θες να μάθεις. Αλλά με τα δορυφορικά έχω πάψει να ασχολούμαι όπως παλιά, εξακολουθώ βέβαια να έχω ένα δέκτη VU+ Uno 4K και μία συνδρομή Cosmote TV αλλά ως εκεί. sorry για το off topic. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από malakudi 2
BOURBOULAS Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, malakudi είπε Αγόρασα δύο Gigabyte RTX 2080 Gaming OC 26/12/2018 από το visionstudio και όλα ήταν άψογα. Μη λέμε πράγματα που δεν ισχύουν, το ότι δεν έχει διαθεσιμότητα 1-3 μέρες σε κάποια προϊόντα σημαίνει ότι δεν αγοράζει από ελληνικούς εισαγωγείς τα συγκεκριμένα προϊόντα αλλά κάνει δικές του εισαγωγές. Συνάντησα περίπτωση τροφοδοτικού turbo-x αγορασμένο το 2011 να δουλεύει απο τότε σχεδόν σε καταστάσεις 24/7/365 ,χωρίς να έχει βγάλει πρόβλημα.Αίντε τώρα να μου αποδείξεις πως τα turbo-x είναι κακής ποιότητας τροφοδοτικά Πάντως εγώ φρόντισα να το αλλάξω με ένα Super Flower plus platinum. Φαντάσου να σκάσει το super flower μέσα σε 1-2 χρόνια λειτουργίας. Εκεί να σε δω πως θα μπορέσεις να μου αποδείξεις πως τα super flower είναι καλύτερα απο τα turbo-x
malakudi Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, BOURBOULAS είπε Συνάντησα περίπτωση τροφοδοτικού turbo-x αγορασμένο το 2011 να δουλεύει απο τότε σχεδόν σε καταστάσεις 24/7/365 ,χωρίς να έχει βγάλει πρόβλημα.Αίντε τώρα να μου αποδείξεις πως τα turbo-x είναι κακής ποιότητας τροφοδοτικά Πάντως εγώ φρόντισα να το αλλάξω με ένα Super Flower plus platinum. Φαντάσου να σκάσει το super flower μέσα σε 1-2 χρόνια λειτουργίας. Εκεί να σε δω πως θα μπορέσεις να μου αποδείξεις πως τα super flower είναι καλύτερα απο τα turbo-x Γι' αυτό ακριβώς δε κρίνεις από 1-2 περιπτώσεις. Εσύ τους έβγαλες χρεοκοπημένους επειδή δεν έχουν άμεση διαθεσιμότητα.
BOURBOULAS Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Στις 14/5/2019 στις 7:23 ΜΜ, malakudi είπε Γι' αυτό ακριβώς δε κρίνεις από 1-2 περιπτώσεις. Εσύ τους έβγαλες χρεοκοπημένους επειδή δεν έχουν άμεση διαθεσιμότητα. Χρεοκοπημένους τους έβγαλα γιατί παρουσιάζουν την ίδια κλινική εικόνα με τα δυο χρεοκοπημένα δορυφορικά περιοδικά της χώρας ταύτης. Αν πάρεις μια υγιέστατη επιχείρηση που πουλάει τεχνολογία υπολογιστών και την βάλεις δίπλα στο visionstudio,θα δεις την ίδια είκονα που εξάγεται απο την σύγκριση το πως ήταν τα δορυφορικά περιοδικά της χώρας πριν 15 χρόνια με το πως είναι σήμερα. Οι σκουπιδοεπιχειρήσεις κάνουν μπαμ απο μακριά!!! Ίσως μελλοντικά το Visionstudio αρχίσει να ασχολείται με τα συστήματα ασφαλείας γιατί στο κομμάτι των υπολογιστών δεν θα σταυρώνει πελάτη για πελάτη. Έτσι δεν κάνανε και οι άλλοι για να μην κατεβάσουν ρολά στο τυπογραφείο τους και γίνουν σε μια νύχτα απο εκδότες-σκουπιδιάρηδες; Υ.Γ.:Διαβάσε τα αρνητικά σχόλια στο σκρουτζ για να νιώσεις στο πετσί σου πως λειτουργούν τα καταστήματα πωλήσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Μπορούντι,στο Τζιμπουτί και στην Σομαλία Για να σας φύγει η απορία για το πως επιβιώνει ένα χρεοκοπημένο μαγαζί http://www.arsis.gr/anadixi-anadochou-miodotikou-diagonismou-me-ar-prot-929704-05-18-gia-tin-promithia-ilektronikon-ypologiston-ke-proionton-technologias-gia-ton-exoplismo-ton-prostatevomenon-zonon-anilikon-ti/ https://yperdiavgeia.gr/decisions/view/5260210 https://yperdiavgeia.gr/decisions/view/11108577 Πελατάκια: Μ.Κ.Ο,Ελληνικές Αστυνομίες,Δημόσια σχολεία και ότι δεν φαντάζεται ο νους σου. Τώρα καταλαβαίνω γιατί τους διαδικτυακούς πελάτες τους έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει η μελάνη 1
malakudi Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 @BOURBOULAS: Προφανώς έχεις προσωπική ατζέντα εναντίον του visionstudio. Εγώ που δεν έχω καμία ατζέντα αλλά απλώς έχω υπάρξει πελάτης τους και πρόσφατα με τις δύο GPU και πριν 2 χρόνια με ένα σύστημα Ryzen, δε βλέπω κάτι περισσότερο περίεργο στο visionstudio απ' ότι σε άλλα online shops. Ειδικά στις high end GPUs, όλα τα μαγαζιά με χαμηλότερη τιμή δεν έχουν στοκ αλλά παράδοση σε 4-10 μέρες ή κατόπιν παραγγελίας. Και είναι απολύτως λογικό αφού ελάχιστοι αγοράζουν τέτοια προϊόντα, δε μπορείς να στοκάρεις GPUs των 800 και 1000 ευρώ. Ψάξε στο skoutz για Gigabyte Gaming OC RTX 2080. Ο πρώτος που έχει διαθεσιμότητα 1-3 μέρες την έχει 830. Οι πρώτοι 10 με τη χαμηλότερη τιμή, με τιμές από 695 ως 730, έχουν παράδοση 4-10 μέρες ή κατόπιν παραγγελίας. Τα υπόλοιπα που γράφεις περί χρεοκοπημένων περιοδικών ή το αν πουλάει ένα κατάστημα σε δημόσιους φορείς τα αφήνω ασχολίαστα. Τρικυμία εν κρανίω. 3
BOURBOULAS Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, malakudi είπε @BOURBOULAS: Προφανώς έχεις προσωπική ατζέντα εναντίον του visionstudio. Εγώ που δεν έχω καμία ατζέντα αλλά απλώς έχω υπάρξει πελάτης τους και πρόσφατα με τις δύο GPU και πριν 2 χρόνια με ένα σύστημα Ryzen, δε βλέπω κάτι περισσότερο περίεργο στο visionstudio απ' ότι σε άλλα online shops. Ειδικά στις high end GPUs, όλα τα μαγαζιά με χαμηλότερη τιμή δεν έχουν στοκ αλλά παράδοση σε 4-10 μέρες ή κατόπιν παραγγελίας. Και είναι απολύτως λογικό αφού ελάχιστοι αγοράζουν τέτοια προϊόντα, δε μπορείς να στοκάρεις GPUs των 800 και 1000 ευρώ. Ψάξε στο skoutz για Gigabyte Gaming OC RTX 2080. Ο πρώτος που έχει διαθεσιμότητα 1-3 μέρες την έχει 830. Οι πρώτοι 10 με τη χαμηλότερη τιμή, με τιμές από 695 ως 730, έχουν παράδοση 4-10 μέρες ή κατόπιν παραγγελίας. Τα υπόλοιπα που γράφεις περί χρεοκοπημένων περιοδικών ή το αν πουλάει ένα κατάστημα σε δημόσιους φορείς τα αφήνω ασχολίαστα. Τρικυμία εν κρανίω. Το στοκάρισμα των προιόντων εξαρτάται απο την ταμειακή ρευστότητα της επιχείρησης.Όταν δεν έχεις φράγκα,πως θα στοκάρεις; Όταν στοκάρεις δεν σε ενδιαφέρει η τιμή τους προιόντος,αλλά το πόσο γρήγορα φεύγει απο τις αποθήκες σου. και 10 χιλιάρικα να κάνει μια κάρτα γραφικών,αν ξέρεις πως θα φεύγει σαν ζεστό ψωμάκι θα στοκάρεις κανά δυο κοντέινερ για να τα κονομήσεις χοντρά και 5 ευρώ να κάνει μια κάρτα γραφικών,αν ξέρεις πως δεν την ζητά κανείς και φεύγει ένα κομμάτι το εξάμηνο,δεν έχει νόημα να στοκάρεις γιατι θα σου μείνουν για σκράπ Δεν ξέρεις με ποια φιλοσοφία λειτουργεί το εμπόριο και προσπαθείς να μας πείσεις πως έχουμε τρικυμία εν κρανίω Ξέρεις ποιο πρόβλημα συνάντησαν οι ελληνικές επιχειρήσεις όταν έγιναν τα capital control; Οι προμηθευτές του εξωτερικού ζητούσαν ρευστό και όσες επιχειρήσεις δεν το είχαν, δεν μπορούσαν να προμηθευτούν προιόντα Το visionstudio αργοπορεί ή αδυνατεί να παραδόσει τα προιόντα στους πελάτες γιατί δεν είναι σε θέση ή δεν θέλει να πληρώνει τους προμηθευτές. Παράδειγμα.Αντί να κάνει παραγγελία τις δυο δικές σου κάρτες γραφικών απο τον προμηθευτή,περιμένει να μαζευτούν και άλλες παραγγελίες με το ίδιο προιόν και να κάνει την παραγγελία ώστε να πετύχει πιο συμφέρουσα τιμή αγοράς απο τους προμηθευτές. Αν δει πως δεν έχει πολλές παραγγελίες απο το προιόν, σου πετάει μετά απο 15-20 ημέρες αναμονής ένα μεγάλο άκυρο και σου λέει το συγκεκριμένο προιόν πάει μας τελείωσε Πάντα θα φταίνε αυτοί οι περίφημοι προμηθευτές και ποτέ το κατάστημα.Αυτοι οι ρημαδιασμένοι προμηθευτές τα κάνουν όλα.Αυτοί φταίνε για την αργοπορία, αυτοί για τις RMA καταστάσεις-αντικαταστάσεις των προιόντων,αυτοί,αυτοί,αυτοί....... Όταν έχεις λεφτά,οι προμηθευτές σε υπηρετούν.Αν είσαι όμως μπατάκι,τότε σου ρίχνουν άκυρο και αυτό το άκυρο μεταβιβάζεται στους πελάτες. Κατάλαβες; Αν είχες κάνει μαγαζάτορας θα με καταλάβαινες.Εσύ υπαλληλάκος εκδοτών ήσουν,που να ξέρεις απο επιχειρηματικότητα Ζητώ συγνώμη για το offtopic βίντεο,αλλά το αναρτώ για να κατανοήσετε το πόσο δύσκολο είναι για κάποιον που δεν έχει μάθει να σκέφτεται να εντοπίσει φαινόμενα χρεοκοπίας είτε αυτά αφορούν επιχειρήσεις,είτε κράτη Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από BOURBOULAS 1
thor777 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε φίλε τότε γιατί δεν πήγες να αγοράσεις από κάποιο κατάστημα που την έχει ετοιμοπαράδοτη αφού ξέρεις και τόσο καλά την ελληνική αγορά ? Αντε γράφεις και καλά το παράπονό σου στο πρώτο post και μετά όμως συνεχίζεις με τα τροφοδοτικά turbo-X τα οποία είναι κλάσεις ανώτερα απο τα SuperFlower, τα δορυφορικά περιοδικά, το αν η αστυνομία αγοράζει απο vision studio και καταλήγεις σε παλιά συνέντευξη της Μαρία Σπυράκη. Γι αυτό σου είπε ο φίλος τρικυμία εν κρανίο. Και μάλιστα στοχοποιείς ένα συγκεκριμένο μαγαζί για προσωπικούς λόγους ενώ πολλοί έχουν αγοράσει απο εκεί χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Κανείς δεν είπε οτι όλα είναι ρόδινα με τα σκρουτζομάγαζα και σίγουρα αρκετά απο αυτά δεν έχουν και το καλύτερο support όμως αρκετά άτομα αγοράζουν απο εκεί με καθαρά οικονομικά κριτήρια και γνωρίζοντας οτι απο την στιγμή που είναι κατοπιν παραγγελίας (4+ μέρες) μπορεί να κάνει αρκετές εργάσιμες μέρες. Το 4-7 ή 4-10 εργάσιμες που γράφουν είναι προσεγγιστικό, ακόμα και στο eshop που λένε 4-7 έχει τύχει αρκετές φορές να περιμένεις 10-12 εργάσιμες. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία. Όποιος δεν θέλει να περιμένει πολύ απλά αγοράζει από εκεί που το έχουν ετοιμοπαράδοτο. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από thor777 3
malakudi Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, BOURBOULAS είπε Το στοκάρισμα των προιόντων εξαρτάται απο την ταμειακή ρευστότητα της επιχείρησης.Όταν δεν έχεις φράγκα,πως θα στοκάρεις; Όταν στοκάρεις δεν σε ενδιαφέρει η τιμή τους προιόντος,αλλά το πόσο γρήγορα φεύγει απο τις αποθήκες σου. και 10 χιλιάρικα να κάνει μια κάρτα γραφικών,αν ξέρεις πως θα φεύγει σαν ζεστό ψωμάκι θα στοκάρεις κανά δυο κοντέινερ για να τα κονομήσεις χοντρά και 5 ευρώ να κάνει μια κάρτα γραφικών,αν ξέρεις πως δεν την ζητά κανείς και φεύγει ένα κομμάτι το εξάμηνο,δεν έχει νόημα να στοκάρεις γιατι θα σου μείνουν για σκράπ Δεν ξέρεις με ποια φιλοσοφία λειτουργεί το εμπόριο και προσπαθείς να μας πείσεις πως έχουμε τρικυμία εν κρανίω Ξέρεις ποιο πρόβλημα συνάντησαν οι ελληνικές επιχειρήσεις όταν έγιναν τα capital control; Οι προμηθευτές του εξωτερικού ζητούσαν ρευστό και όσες επιχειρήσεις δεν το είχαν, δεν μπορούσαν να προμηθευτούν προιόντα Το visionstudio αργοπορεί ή αδυνατεί να παραδόσει τα προιόντα στους πελάτες γιατί δεν είναι σε θέση ή δεν θέλει να πληρώνει τους προμηθευτές. Παράδειγμα.Αντί να κάνει παραγγελία τις δυο δικές σου κάρτες γραφικών απο τον προμηθευτή,περιμένει να μαζευτούν και άλλες παραγγελίες με το ίδιο προιόν και να κάνει την παραγγελία ώστε να πετύχει πιο συμφέρουσα τιμή αγοράς απο τους προμηθευτές. Αν δει πως δεν έχει πολλές παραγγελίες απο το προιόν, σου πετάει μετά απο 15-20 ημέρες αναμονής ένα μεγάλο άκυρο και σου λέει το συγκεκριμένο προιόν πάει μας τελείωσε Πάντα θα φταίνε αυτοί οι περίφημοι προμηθευτές και ποτέ το κατάστημα.Αυτοι οι ρημαδιασμένοι προμηθευτές τα κάνουν όλα.Αυτοί φταίνε για την αργοπορία, αυτοί για τις RMA καταστάσεις-αντικαταστάσεις των προιόντων,αυτοί,αυτοί,αυτοί....... Όταν έχεις λεφτά,οι προμηθευτές σε υπηρετούν.Αν είσαι όμως μπατάκι,τότε σου ρίχνουν άκυρο και αυτό το άκυρο μεταβιβάζεται στους πελάτες. Κατάλαβες; Αν είχες κάνει μαγαζάτορας θα με καταλάβαινες.Εσύ υπαλληλάκος εκδοτών ήσουν,που να ξέρεις απο επιχειρηματικότητα Ζητώ συγνώμη για το offtopic βίντεο,αλλά το αναρτώ για να κατανοήσετε το πόσο δύσκολο είναι για κάποιον που δεν έχει μάθει να σκέφτεται να εντοπίσει φαινόμενα χρεοκοπίας είτε αυτά αφορούν επιχειρήσεις,είτε κράτη Μάλιστα, όπως πολύ εύκολα έβγαλες χρεοκοπημένο το visionstudio, έβγαλες και εμένα υπαλληλάκο εκδοτών. Πραγματικά έχεις πέσει τελείως έξω. Βγάζεις αβίαστα συμπεράσματα χωρίς να έχεις δεδομένα, αυτό λέγεται και ξερολισμός. Μάθε λοιπόν πως είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του ΙΤ και τα άρθρα μου σε συγκεκριμένο περιοδικό με σχέση τα δορυφορικά ήταν ένα απλό χόμπι - αφού τα έγραφα σε φόρουμ τα έγραφα και σε περιοδικό. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα που λες, ακριβώς επειδή οι high end κάρτες γραφικών δεν πουλιούνται σαν "ζεστά ψωμάκια" δεν είναι λογικό να στοκάρει κανείς. Και αν αγοράζεις από εξωτερικό για να μπορέσεις να δώσεις καλύτερη τιμή από τον εκάστοτε έλληνα εισαγωγέα, είναι και πάλι λογικό να προσπαθείς να μαζέψεις 4-5 παραγγελίες μαζί για να έχεις χαμηλότερα μεταφορικά. Αυτό κάνουν πολλά καταστήματα, αν θες ετοιμοπαράδοτο στο ράφι υπάρχει και το Πλαίσιο και οι αλυσίδες, αλλά θα το πληρώσεις. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή να αγοράσεις απ' έξω εσύ κατευθείαν αντί να έχεις μεσολαβητή κάποιον όπως το visionstudio, κάτι που φυσικά είναι θεμιτό και το έχω κάνει κι εγώ αρκετές φορές. 1
BOURBOULAS Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, malakudi είπε Μάλιστα, όπως πολύ εύκολα έβγαλες χρεοκοπημένο το visionstudio, έβγαλες και εμένα υπαλληλάκο εκδοτών. Πραγματικά έχεις πέσει τελείως έξω. Βγάζεις αβίαστα συμπεράσματα χωρίς να έχεις δεδομένα, αυτό λέγεται και ξερολισμός. Μάθε λοιπόν πως είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του ΙΤ και τα άρθρα μου σε συγκεκριμένο περιοδικό με σχέση τα δορυφορικά ήταν ένα απλό χόμπι - αφού τα έγραφα σε φόρουμ τα έγραφα και σε περιοδικό. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα που λες, ακριβώς επειδή οι high end κάρτες γραφικών δεν πουλιούνται σαν "ζεστά ψωμάκια" δεν είναι λογικό να στοκάρει κανείς. Και αν αγοράζεις από εξωτερικό για να μπορέσεις να δώσεις καλύτερη τιμή από τον εκάστοτε έλληνα εισαγωγέα, είναι και πάλι λογικό να προσπαθείς να μαζέψεις 4-5 παραγγελίες μαζί για να έχεις χαμηλότερα μεταφορικά. Αυτό κάνουν πολλά καταστήματα, αν θες ετοιμοπαράδοτο στο ράφι υπάρχει και το Πλαίσιο και οι αλυσίδες, αλλά θα το πληρώσεις. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή να αγοράσεις απ' έξω εσύ κατευθείαν αντί να έχεις μεσολαβητή κάποιον όπως το visionstudio, κάτι που φυσικά είναι θεμιτό και το έχω κάνει κι εγώ αρκετές φορές. Ξέχασες να μας πεις πως επειδή έκανες απο χόμπι την αρθογραφία,επ' ουδενί δεν πληρωνόσουν.Σε αυτό το σημείο θέλω να γελάσω και να βάλω τα γνωστά χαχαχουχα αλλά έχω δεχτεί παρατήρηση απο τους ρεφερι και δεν το κάνω.Απο την στιγμή που δεν πληρωνόσουν,δεν ήσουν και υπάλληλος,σωστά; Αν λοιπόν απο την αρθρογραφία σου,οι ιδιοκτήτες των περιοδικών έβγαζαν φράγκα και εσύ δεν πληρωνόσουν,τότε ήσουν κάτι χειρότερο απο υπάλληλος.Δεν το λέω,το έπιασες το υπονοούμενο.Επειδή τέτοιος δεν είσαι,άρα τι συμπέρασμα βγάζουμε; Πως ήσουν υπάλληλος Είδες τι ωραίο Ματ σου έκανα; Διάλεξε.Υπάλληλος ή το υπονοούμενο που κατάλαβες. Πάμε παρακάτω.Έχεις κολλήσει στην RTX 2080 και στις ακριβές κάρτες γραφικών.Αυτό είναι το πρόβλημα του συγκεκριμένου καταστήματος; Πως δεν στοκάρει ακριβές κάρτες γραφικών; Μήπως στοκάρει φτηνές; Τίποτα δεν στοκάρει.Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ως πολιτική το μη στοκάρισμα προιόντων είτε φθηνών,είτε ακριβών,είτε καρτών γραφικών είτε οποιοδήποτε άλλων προιόντων.Αν δεν είναι χρεοκοπημένοι,είναι μπατάκια.Βέβαια στο χωριό μου η λέξη μπατάκι πολλές φορές ταυτίζεται με τον χρεοκοπημένο άνθρωπο που φεσώνει κόσμο αβέρτα-κουβέρτα,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία μπατάκι=Άτομο του υποκόσμου, ο αλήτης, το παλιόπαιδο, το τσογλάνι, ο ελεεινός. Από το τουρκικό batak = βούρκος, βάλτος, έλος https://www.slang.gr/lemma/2837-mpataki Απο το να κοροιδεύεις τον εαυτό σου,καλύτερο θα ήταν να μπεις στην ιστοσελίδα τους και να δεις πως τα στοκαρισμένα προιόντα τους είναι είδος προς εξαφάνιση.Με άλλα λόγια είναι γεμάτοι με άδεια κουτιά.Το κακό δεν είναι πως δεν στοκάρουν προιόντα.Το κακό είναι πως ενώ σου λέει παράδοση 2-10 ημέρες,εσύ πρέπει να ρίξεις τα χαρτιά για να μάθεις αν θα παραδοθεί το προιον σε αυτές τις ημερομηνίες,αν θα αργήσει περισσότερο απο 10 ημέρες ή αν δεν παραδοθεί καθόλου. Κανείς δεν σου εγγυάται απο την στιγμή που θα εκτελέσεις την παραγγελία σου,τι θα συμβεί.Ούτε οι ίδιοι οι καταστηματάρχες.Είναι 100% θέμα τύχης για το ποιο ενδεχόμενο θα σου κάτσει.Παραγγέλνεις και ό,τι σου βγάλει η κληρωτίδα Αν αυτό το πράγμα δεν είναι ο ορισμός του χρεοκοπημένου καταστήματος τι άλλο μπορεί να είναι.Στο χωριό για αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιείται μια πιο "ωραία" λεξούλα για να περιγράψει την κατάσταση.Στις πόλεις την προφέρουν αλλιώς. Χαμαιτυπείο!!!! Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από BOURBOULAS
malakudi Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 @BOURBOULAS Και πάλι κάνεις το ίδιο, βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Ούτε υπάλληλος ήμουν ούτε τσάμπα έγραφα. Ο υπάλληλος γράφει ότι του πουν. Εγώ έγραφα ότι γούσταρα, όποτε γούσταρα. Γι' αυτό και είπα πως ήταν σαν χόμπι, ήταν κάτι που με ευχαριστούσε και δεν είχε σχέση με τη βασική δουλειά μου που έχει να κάνει με άλλα πράγματα. Από κει και πέρα επειδή κούρασε το πράγμα, εφ' όσον έχεις αυτή τη γνώμη για το κατάστημα αυτό μη ξαναπαραγγείλεις. Επέτρεψέ μας εμάς που έχουμε υπάρξει πελάτες να έχουμε διαφορετική γνώμη. Κι εγώ αν κάτι το θέλω σίγουρα αύριο ή μεθαύριο, δε θα το αγοράσω από visionstudio αφού όντως στα περισσότερα προϊόντα του έχει 2-7 εργάσιμες. Αν κάτι το θέλω άμεσα θα το πάρω από αλλού. Αν δε βιάζομαι θα κοιτάξω μια καλή τιμή και κατάστημα της πόλης μου, και το visionstudio είχε σε αρκετές περιπτώσεις καλές τιμές. 1
BOURBOULAS Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, malakudi είπε @BOURBOULAS Και πάλι κάνεις το ίδιο, βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Ούτε υπάλληλος ήμουν ούτε τσάμπα έγραφα. Ο υπάλληλος γράφει ότι του πουν. Εγώ έγραφα ότι γούσταρα, όποτε γούσταρα. Γι' αυτό και είπα πως ήταν σαν χόμπι, ήταν κάτι που με ευχαριστούσε και δεν είχε σχέση με τη βασική δουλειά μου που έχει να κάνει με άλλα πράγματα. Από κει και πέρα επειδή κούρασε το πράγμα, εφ' όσον έχεις αυτή τη γνώμη για το κατάστημα αυτό μη ξαναπαραγγείλεις. Επέτρεψέ μας εμάς που έχουμε υπάρξει πελάτες να έχουμε διαφορετική γνώμη. Κι εγώ αν κάτι το θέλω σίγουρα αύριο ή μεθαύριο, δε θα το αγοράσω από visionstudio αφού όντως στα περισσότερα προϊόντα του έχει 2-7 εργάσιμες. Αν κάτι το θέλω άμεσα θα το πάρω από αλλού. Αν δε βιάζομαι θα κοιτάξω μια καλή τιμή και κατάστημα της πόλης μου, και το visionstudio είχε σε αρκετές περιπτώσεις καλές τιμές. έχεις μπερδέψει την έννοια του υπαλλήλου με την έννοια του φερέφωνου υπάλληλος=αυτός/αυτή που εργάζεται με σχέση εξαρτημένης εργασίας και πληρώνεται με μηνιαίο μισθό https://el.wiktionary.org/wiki/υπάλληλος φερέφωνο το [feréfono] Ο41 : (μειωτ.) χαρακτηρισμός για κπ. ή για κτ. (πρόσωπο, ομάδα, έντυπο κτλ.) που δεν έχει ή που δεν προβάλλει δική του γνώμη, άποψη αλλά μέσο αυτού μεταφέρεται, προβάλλεται άκριτα ή διαδίδεται η γνώμη, η άποψη τρίτων: Εφημερίδες / έντυπα / συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι φερέφωνα των κομμάτων. http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=φερέφωνο&dq= Όσον αφορά το visionstudio η ιστορία είναι πολύ απλή.Εσείς γουστάρεις να ψωνίζεις απο καταστήματα που παρουσιάζουν την εικόνα μπουρδέλου.Εγω γουστάρω να ψωνίζω απο καταστήματα που παρουσιάζουν εικόνα καταστήματος. That's all! Ότι και να σου πω,ότι και να μου πεις κανείς μας δεν πρόκειται να κάνει πίσω.Τα γούστα,είναι γούστα και δύσκολα αλλάζουν. Αν γουστάρεις να ψωνίζεις ρούχα απο την λαική,εξακόσια χρόνια πλύση εγκεφάλου να σου κάνω για να ξεκολλήσεις απο την λαική της γειτονιάς σου και να πας στο Λονδίνο, στο Παρίσι και στην Νέα Υόρκη να ψωνίσεις,δεν πρόκειται να πετύχω κάτι. Κλειδωμένος εγκέφαλος=Άδικα σπαταλάς φαιά ουσία για να τον τρέξεις σε μεγαλύτερη συχνότητα Υ.Γ.: Μην με ρωτάς πως ξεκλειδώνουν οι εγκέφαλοι.Το ξεκλείδωμα είναι εσωτερική διαδικασία.Ξεκλειδώνουν απο μέσα προς τα έξω.Ο παππούς Πλάτων δεν φρόντισε να μας το πει αυτό και αν φρόντισε,τότε δεν φρόντισαν οι δάσκαλοι να μας το διδάξουν στο σχολείο
malakudi Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, BOURBOULAS είπε έχεις μπερδέψει την έννοια του υπαλλήλου με την έννοια του φερέφωνου υπάλληλος=αυτός/αυτή που εργάζεται με σχέση εξαρτημένης εργασίας και πληρώνεται με μηνιαίο μισθό https://el.wiktionary.org/wiki/υπάλληλος Ακριβώς με αυτό τον ορισμό δεν ήμουν υπάλληλος. Δεν είχα εξαρτημένη σχέση εργασίας ούτε πληρωνόμουν με μισθό. Συνέχισε εσύ να βγάζεις τα αυθαίρετα συμπεράσματά σου. Στα υπόλοιπα έχω να σου πω πως και από τη λαϊκή έχω αγοράσει ρούχα, και από κινέζικα, και από Sprider, και από Tommy Hilfiger και Hugo Boss. Και για hardware αγοράζω απ' όπου με βολεύει κάθε φορά. Εσένα που ο εγκέφαλός σου είναι ξεκλείδωτος πρόσεξε μη από το πολύ overclock τον κάψεις - αν δεν είσαι ήδη καμμένος. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από malakudi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα