thetiesthatbind Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Tegosg είπε Χαχαχα με πήρανε τηλ πριν από λίγο από το μαγαζί και μου είπαν αν Θέλω πίστωση όλο το ποσό η να παραγγείλω καινούργια.Τυχαιο;;;Μπράβο τους. Ζήτα επιστροφή χρημάτων και ψώνισε από αλλού. Αγορά ελαττωματικού προϊόντος εντός 6 μηνών έχεις δικαίωμα να ζητήσεις και την επιστροφή των χρημάτων σου. Μη δεχτείς πιστωτικό. Και μετά μπορείς να πάρεις μια 1660 στα 200-220€ και καθάρισες. Ειναι και καλυτερη της RX 1 1
Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Ζήτα επιστροφή χρημάτων και ψώνισε από αλλού. Αγορά ελαττωματικού προϊόντος εντός 6 μηνών έχεις δικαίωμα να ζητήσεις και την επιστροφή των χρημάτων σου. Μη δεχτείς πιστωτικό. Μπορώ να το κάνω αυτό γιατί στο τηλ μου είπε έχουμε 2 επιλογές η πίστωση η καινούργια κάρτα.
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ στο τηλέφωνο ο άλλος σου είπε ότι η κάρτα έχει διαφορετικό serial number από το κουτί, τι συζητάμε ακριβώς; Ναι μπορείς να απαιτήσεις επιστροφή χρημάτων. Είναι ξεκάθαρα γραμμένο στο νόμο. Αν σου πει μα και μου πες του θα κάνεις καταγγελία στην ΓΓ Καταναλωτή. 1 λεπτό πριν, Tegosg είπε Μπορώ να το κάνω αυτό γιατί στο τηλ μου είπε έχουμε 2 επιλογές η πίστωση η καινούργια κάρτα. Επίσης αν πλήρωσες εξ αποστάσεως δικαιούσα να κάνεις υπαναχώρηση αγοράς, άρα πάλι παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Πες του, και εσύ έχεις 2 επιλογές. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από thetiesthatbind 1 1
Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Εδώ στο τηλέφωνο ο άλλος σου είπε ότι η κάρτα έχει διαφορετικό serial number από το κουτί, τι συζητάμε ακριβώς; Ναι μπορείς να απαιτήσεις επιστροφή χρημάτων. Είναι ξεκάθαρα γραμμένο στο νόμο. Αν σου πει μα και μου πες του θα κάνεις καταγγελία στην ΓΓ Καταναλωτή. Επίσης αν πλήρωσες εξ αποστάσεως δικαιούσα να κάνεις υπαναχώρηση αγοράς, άρα πάλι παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Πες του, και εσύ έχεις 2 επιλογές. Ευχαριστώ πολύ αυτό θα κάνω θα ζητήσω πίσω τα χρήματα και θα αγοράσω από άλλου. 1
music_lover Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Tegosg είπε Γιατί ήθελα μια κάρτα κοντά στις επιδόσεις της 1060 κι ήταν και καλή η τιμή Εγώ την βλέπω στα 200 ευρώ (απο vision που την πήρες) όταν στην ίδια τιμή είναι η Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+ https://www.skroutz.gr/s/11715340/Sapphire-Radeon-RX-580-8GB-Nitro-11265-01.html που είναι σαφώς καλύτερη κάρτα.
spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Το μαγαζι σου εξηγήθηκε σπαθι και για το συριαλ ναμπερ μονοι τους σου το ειπαν,αν ειχαν κανει μαμουνια θα κανα το κουνελι.Ουτε ευθύνονται για την χαλασμένη καρτα.Απο την πλευρα τους σου δωσαν λυση .Γιατι να τους τιμωρησεις λοιπον????????? 1
Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, spyros007 είπε Το μαγαζι σου εξηγήθηκε σπαθι και για το συριαλ ναμπερ μονοι τους σου το ειπαν,αν ειχαν κανει μαμουνια θα κανα το κουνελι.Ουτε ευθύνονται για την χαλασμένη καρτα.Απο την πλευρα τους σου δωσαν λυση .Γιατι να τους τιμωρησεις λοιπον????????? Ναι αλλά στην αρχή για το serial number πήγε ο τεχνικός να το ρίξει σε μένα.Αλλα όταν τα πήρα και άρχισα να μιλάω δεν ξανα ανάφερε τίποτα.Επισης ποιος μου λέει ότι αν πάρω την ίδια κάρτα δεν θα έρθει πάλι καμία πατάτα τέτοια περίμενα σχεδόν 1 μήνα την κάρτα και αν θέλω πάλι την ίδια η άλλη από το ίδιο μαγαζί δεν έχει ετοιμοπαράδοτες και θα πρέπει να περιμένω πάλι άλλο 1 μήνα.Ταλαιπωρουμαι χώρος λόγο.Ενταξει συμβαίνει να αγοράσεις ελαττωματικά προϊόντα αλλά όχι να τα ρίχνεις στον καταναλωτή.Αλλα αυτό πάλι με το serial number?Τι είναι αυτό;Εσυ τι θα έκανες;Να εμπιστευτείς ξανά; 20 λεπτά πριν, music_lover είπε Εγώ την βλέπω στα 200 ευρώ (απο vision που την πήρες) όταν στην ίδια τιμή είναι η Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+ https://www.skroutz.gr/s/11715340/Sapphire-Radeon-RX-580-8GB-Nitro-11265-01.html που είναι σαφώς καλύτερη κάρτα. Την είχα πάρει στα 130 ευρώ τώρα δεν την έχει την έχουν βγάλει. 1
hondakkias31 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Tegosg είπε Ναι αλλά στην αρχή για το serial number πήγε ο τεχνικός να το ρίξει σε μένα.Αλλα όταν τα πήρα και άρχισα να μιλάω δεν ξανα ανάφερε τίποτα.Επισης ποιος μου λέει ότι αν πάρω την ίδια κάρτα δεν θα έρθει πάλι καμία πατάτα τέτοια περίμενα σχεδόν 1 μήνα την κάρτα και αν θέλω πάλι την ίδια η άλλη από το ίδιο μαγαζί δεν έχει ετοιμοπαράδοτες και θα πρέπει να περιμένω πάλι άλλο 1 μήνα.Ταλαιπωρουμαι χώρος λόγο.Ενταξει συμβαίνει να αγοράσεις ελαττωματικά προϊόντα αλλά όχι να τα ρίχνεις στον καταναλωτή.Αλλα αυτό πάλι με το serial number?Τι είναι αυτό;Εσυ τι θα έκανες;Να εμπιστευτείς ξανά; Την είχα πάρει στα 130 ευρώ τώρα δεν την έχει την έχουν βγάλει. με 130-150 δεν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο απο 570 (σε καινουργια) ή αλλιως κοιτα μια 1060 3gb μεταχειρισμενη που παιζουν σε αυτα τα λεφτα με υπολοιπο εγγυησης απο μελος με αξιολογησεις κλπ Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από hondakkias31 1
Tegosg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Τελικά ζήτησες την επιστροφή χρημάτων; Αύριο θα τους πάρω τηλ το πρωί και θα τους πω να μου στείλουν την ίδια καινούργια με την προϋπόθεση ότι αν και αυτήν είναι καμία πατάτια τι γίνετε.Αλκιως θα τους πω τα λεφτά πίσω να πάρω κάτι άλλο από άλλου.Θα δώσω μια ευκαιρία ακόμη γιατί μου απάντησαν αμέσως.Απλα Τα πήρα στο πρώτο τηλ γιατί άφησε να εννοηθεί ότι εγώ κάτι έκανα με τα number. 1
thor777 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο με 130 ευρώ αλλά τρίξτους λίγο τα δόντια να σου φέρουν καινούρια σφραγισμένη. 4 ώρες πριν, hondakkias31 είπε με 130-150 δεν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο απο 570 (σε καινουργια) ή αλλιως κοιτα μια 1060 3gb μεταχειρισμενη που παιζουν σε αυτα τα λεφτα με υπολοιπο εγγυησης απο μελος με αξιολογησεις κλπ Μεταχειρισμένη 1060 3gb σε αυτά τα χρήματα όταν μπορείς να πάρεις καινούρια 470 4gb σε καμία περίπτωση. Έτσι και αλλιώς τα 3gb εν έτη 2019 απλά δεν... 2
hondakkias31 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, thor777 είπε Έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο με 130 ευρώ αλλά τρίξτους λίγο τα δόντια να σου φέρουν καινούρια σφραγισμένη. Μεταχειρισμένη 1060 3gb σε αυτά τα χρήματα όταν μπορείς να πάρεις καινούρια 470 4gb σε καμία περίπτωση. Έτσι και αλλιώς τα 3gb εν έτη 2019 απλά δεν... Αποψη σου επετρεψε μου να εχω την δικη μου
Tegosg Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα μίλησα σήμερα με το μαγαζί τους ρώτησα σε περίπτωση που πάλι έρθει κάρτα χαλασμένη τι γίνετε;Μου απάντησαν ότι κανονικά ισχύει η εγγύηση.Επισης τους είπα ότι όταν παραλάβουν την κάρτα να με πάρουν τηλ και να ανοίξουν να επιβεβαιώσουν το serial number και να μου το πουν μην μου λένε και μαλακιες μετά. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από Tegosg
BOURBOULAS Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Tegosg είπε Καλημέρα μίλησα σήμερα με το μαγαζί τους ρώτησα σε περίπτωση που πάλι έρθει κάρτα χαλασμένη τι γίνετε;Μου απάντησαν ότι κανονικά ισχύει η εγγύηση.Επισης τους είπα ότι όταν παραλάβουν την κάρτα να με πάρουν τηλ και να ανοίξουν να επιβεβαιώσουν το serial number και να μου το πουν μην μου λένε και μαλακιες μετά. Take the Money and Run To visionstudio είναι μια χρεοκοπημένη επιχείρηση.Απόδειξη αυτού που λέω είναι πως για την πλειοψηφία των προιόντων δεν έχει stock και οι ημερομηνίες παράδοσης στο 99% δεν τηρούνται. 3 φορές έκανα παραγγελία απο το συγκεκριμένο μαγαζί.Την πρώτη φορά είδα φως.Τις δυο τελευταίες αναγκάστηκα να τους ρίξω άκυρο γιατί με είχαν στο περίμενε και περίμενε και πάει λέγοντας.Η τελευταία ήταν τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν για μια αγορά hi-end κάρτας γραφικών.Όταν είδα να μου παίζουν το παιχνίδι της καθυστέρησης,έχοντας διαβάσει και σχόλια στο σκρουτζ για το ίδιο παιχνίδι,τους είπα οριστικό γεια και τους έβαλα στην black list. Εκτός αυτού οι τύποι είναι απαράδεκτοι και σε κάτι άλλο.Στην τελευταία παραγγελία με παίρνουν τηλέφωνο,το σηκώνει άτομο του σπιτιού και το ενημερώνουν πως η παραγγελία θα γίνει κανονικά σε μια εβδομάδα και του ζητούν να επικοινωνήσω εγώ με αυτούς.Μετά απο 2-3 ώρες τους παίρνω τηλέφωνο.Ενώ είμαι εντός των ωρών λειτουργίας του καταστήματος και ενώ το τηλέφωνο χτυπάει πολλές φορές,δεν το σηκώνει κανείς.Αφού δεν τους βρίσκω και θεωρόντας πως το θέμα της επιβεβαίωσης της παραγγελίας είναι άνευ ουσίας γιατί ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και έχω κάνει ξανά παραγγελία απο αυτούς,οπότε δεν έχουν τον φόβο να χάσουν τα λεφτά τους,το αφήνω και συνεχίζω να παρακολουθώ την εξέλιξη της παραγγελίας μέσα απο το site τους. Μετά απο 2-3 ημέρες οι τύποι κάνουν το εξής απίστευτο.Μου ακυρώνουν την παραγγελία. Ρε ηλίθιε άνθρωπε,έστω οτι δεν με βρήκες στο τηλέφωνο γιατί δεν μου στέλνεις ένα e-mail να με ενημερώσεις πως υπάρχει θέμα; Στο Plaisio π.χ. αν δεν μπορέσουν να με βρουν τηλεφωνικά μου στέλνουν e-mail και μου λένε δεν σε εντοπίσαμε-δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την παραγγελία-επικοινώνησε μαζί μας.Δεν ακυρώνουν την παραγγελία! Το θεωρώ φυσιολογικοτατο βάση της εμπειρίας μου για το συγκεκριμένο μαγαζί να κάνουν φουστιές.Ένας χρεοκοπημένος προκειμένου να επιβιώσει δεν θα έχει ούτε ηθικούς φραγμούς,ούτε θα σκεφτεί το στραπατσάρισμα της φήμης του.Μπροστά στο κατέβασμα ρολών όχι μόνο οι φουστιές είναι πταίσματα αλλά ο σκοπός που αγιάζει τα μέσα 1
thor777 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Και εσύ που ξέρεις οτι είναι χρεοκοπημένο, έχεις κάνει έλεγχο στα λογιστικά του βιβλία ? Όταν λέει οτι είναι κατόπιν παραγγελίας γνωρίζεις οτι μπορεί να κάνει αρκετές εργάσιμες ημέρες. Και άντε πήρες τηλ μία φορά και δεν το σήκωσε, δεν μπορούσες να ξαναπάρεις μια άλλη ώρα δηλαδή να δεις τι γίνεται με την high-end κάρτα που παρήγγειλες ? Θάβεις που θάβεις ένα μαγαζί τουλάχιστον πες μας ποια είναι τα μη χρεοκοπημένα κ αξιόπιστα σκρουτζομάγαζα που στα φέρνουν σε 2-3 εργάσιμες, έχουν κορυφαία aftersale υποστήριξή και χαμηλές τιμές. Του λες του φίλου πάρε τα χρήματα και τρέξε, να πάει που στο Πλαίσιο να δώσει 200 για την RX 570 ? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από thor777 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα