Προς το περιεχόμενο

MacBook Pro & Bootcamp

sakis697

Προτεινόμενες αναρτήσεις

MacBook Pro 17 Mid 2010.

Θελω να περασω τα Windows σε bootcamp. Το ενσωματομενο DVD δεν δουλευει οποτε βαζω ή usb flash ή usb DVD. 

Δεχεται μονο windows 7 & 8 επειδη ειναι παλιο αλλα σε καθε περιπτωση οταν διαμορφωνω τον δισκο και κανει restart μου βγαζει οτι δεν βρισκει bootble device. 

Εχω δοκιμασει τα παντα, εχει κανεις καμια ιδεα; 

Χωρο εχω άπλετο καθως ο SSD ειναι 256 και στο mac δεν εχω τιποτα μεσα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, sakis697 είπε

MacBook Pro 17 Mid 2010.

Θελω να περασω τα Windows σε bootcamp. Το ενσωματομενο DVD δεν δουλευει οποτε βαζω ή usb flash ή usb DVD. 

Δεχεται μονο windows 7 & 8 επειδη ειναι παλιο αλλα σε καθε περιπτωση οταν διαμορφωνω τον δισκο και κανει restart μου βγαζει οτι δεν βρισκει bootble device. 

Εχω δοκιμασει τα παντα, εχει κανεις καμια ιδεα; 

Χωρο εχω άπλετο καθως ο SSD ειναι 256 και στο mac δεν εχω τιποτα μεσα. 

Δυστυχως πρεπει να φτιαξεις το dvd του και να κανεις instalation απο εκει με δισκακι windows 7.... Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι το original dvd drive στην θεση του . Ενα οποιοδηποτε dvd rom που θα συνδεθει στην συγκεκριμένη θεση κανει. Αλλιως εχει ακουστει οτι με το εξωτερικο usb- dvd drive της apple γινεται απο usb θυρα. 

Σε καθε περιπτωση ομως πρεπει να χρησιμοποιησεις το windows dvd και οχι flash disk.

Μια αλλη λυση ειναι αυτη που χρησιμοποιουμε στα hackintosh. Βαζουμε το clover και παρακαπτουμε το bootloader του mac αλλα εκει πρεπει να εχεις ασχοληθει με hackintosh λιγακι για να χρησιμοποιησεις τα σωστα partition.

2 ώρες πριν, atheatos είπε

Δυστυχως πρεπει να φτιαξεις το dvd του και να κανεις instalation απο εκει με δισκακι windows 7.... Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι το original dvd drive στην θεση του . Ενα οποιοδηποτε dvd rom που θα συνδεθει στην συγκεκριμένη θεση κανει. Αλλιως εχει ακουστει οτι με το εξωτερικο usb- dvd drive της apple γινεται απο usb θυρα. 

Σε καθε περιπτωση ομως πρεπει να χρησιμοποιησεις το windows dvd και οχι flash disk.

Μια αλλη λυση ειναι αυτη που χρησιμοποιουμε στα hackintosh. Βαζουμε το clover και παρακαπτουμε το bootloader του mac αλλα εκει πρεπει να εχεις ασχοληθει με hackintosh λιγακι για να χρησιμοποιησεις τα σωστα partition.

To παρατησα τελικα. Βρε με το Clover ηξερα να το κανω γιατι το εκανα στο δικο μου Hackintosh. Αλλα δεν ηξερα οτι θα παιξει.

Πολυ περιεργο παντως που δεν γινεται με USB flash. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...