SB_1957 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε . πήρα ταρίφα προχθές να πάω στη δουλειά μου και ξέχασα πορτοφόλι με ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσα καθώς και 400€. Το είχα βάλει πίσω και μια συγκεκριμένη συγκυρία με έκανε να νομίζω πως το είχα ξεχάσει σπίτι μου. Και πώς πλήρωσες τον ταρίφα αν νόμιζες ότι το πορτοφόλι το ξέχασες σπίτι? Με κέρματα της τσέπης? 1
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Tο αμάξι το πήρε /θα το πάρει πίσω και πως ; Και μένα μου λέγανε βάλε κάποια αφίσα τουλάχιστον για τα έγγραφα που είχες στο πορτοφόλι αλλά τίποτα - άμα αλλαξει χέρια βγάλε νέα ... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Τα πήρα από την εργασία μου, από το ταμείο της, δεδομένου πως θα ήταν το τσαντάκι στο σπίτι ξεχασμένο. Μετά συνειδητοποίησα..
lek88 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, Thaninho είπε Η ταυτότητα νομίζω είναι τσαμπα και βγαίνει σε 10 λεπτά. Οι κάρτες της τράπεζας πάνε από 5-10 ευρώ και το χειρότερο όλων το δίπλωμα θέλει 100. Θα πας στην ασφάλεια θα δηλώσεις απώλεια θα σου δώσουν ένα χαρτί και με αυτό θα πας σε μια σχολή οδηγών να κανείς επανέκδοση. Ακριβώς. Η έκδοση νέας ταυτότητας είναι δωρεάν αλλά μόνο αν πεις ότι κάποιος στην έκλεψε μαζί με τσάντα ή πορτοφόλι πχ. Αν πεις ότι κάπου σου έπεσε και δεν την βρίσκεις πληρώνεις ένα Χ πόσο για την έκδοση νέας. Είναι υπόθεση 10 λεπτών να σου φτιάξουν καινούρια.
dimis63 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 30Ε ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΚΛΟΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ 60Ε.ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙ Η ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, Dark_son20 είπε Να μπεις σε διαδικασία με ψέματα στους μπατσους για 9 ευρώ παράβολο? Σοβαρά τώρα? QFE
greekbusters Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Όταν μου έκλεψαν την ταυτότητα μια χαρά πλήρωσα 9 ευρώ παράβολο για έκδοση νέας καθώς δήλωσα κλοπή. Αυτό 3 χρόνια πριν, ίσως έχει αλλάξει κάτι
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Κάτι που δεν ανέφερε κανένας, πιθανόν να μην χρειάζεται να γίνει βέβαια αλλά εγώ το αναφέρω. Να δηλώσετε την κλοπή της ταυτότητας στον τειρεσία. Αρχές 2000 η εργοδότριας μιας θείας μου της έκλεψε την ταυτότητα, είχε και το ΑΦΜ της και άλλα στοιχεία, η θεία μου δήλωσε κλοπή στο ΑΤ και έβγαλε καινούργια. Σε κάποια φάση με πρόσχημα την αύξηση του ωραρίου η θεία μου αρνήθηκε να συνεχίσει να εργάζεται εκεί και παραιτήθηκε. Μετά από μήνες άρχισαν να σκάνε τηλέφωνα στο σπίτι από τράπεζες οτι χρωστούσαν σε δάνεια και υπήρχε οφειλή. Ο εργοδότρια ήτανε απατεώνας που έπαιρνε δάνεια στο όνομα του θύματος, έβγαζε και κάτι πιστωτικές και έκανε αγορές, έδινε κανονικά την κλεμμένη ταυτότητα στον υπάλληλο. Έμπλεξαν με δικηγόρος και δικαστήρια μετά. Η απατεώνας πιάστηκε στα πράσσα όταν πήγε να αγοράσει με πιστωτική σε κατάστημα, αλλά ο καταστηματάρχης ήταν τσάκαλος επειδή τον είχανε εξαπατήσει στο παρελθόν, απλά της είπανε να περιμένει στο κατάστημα, κάλεσαν την αστυνομία και την συνέλαβαν. Τότε έλεγαν από το ΑΤ καθώς και από τις τράπεζες στην θεία μου αν έχει δηλωθεί η κλεμμένη ταυτότητα στην τειρεσία. Ο τειρεσίας ήταν ένα σύστημα που στην περίπτωση που πήγαινες να πάρεις δάνειο ή να πραγματοποιήσεις κάτι σε τράπεζα με κλεμμένη ταυτότητα χτύπαγε συναγερμός στο σύστημα, τότε δεν ήταν αρκετή η δήλωση απλά στο ΑΤ αν ήθελες να μην μπλέξεις με άλλα πράγματα. Ενδεχομένως τώρα με την δήλωση στο ΑΤ να ενημερώνεται αυτόματα και το άλλο σύστημα και να είσαι εξσφαλισμένος. Εγώ το αναφέρω καλού κακού γιατί να το έχει υπόψην ο ts.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Να δηλώσετε την κλοπή της ταυτότητας στον τειρεσία Δεν χρειάζεται πλέον
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Να αναφέρω για να κλείσει και κάπως χαρμόσυνα το θέμα : Βρέθηκε το πορτοφόλι μου. Με πήραν από το Α.Τ. και πήγα και το πήρα. Απλά βγάλανε τα ~400€ από μέσα σε κολαριστά χαρτονομίσματα και ούτε που μπήκαν στη διαδικασία να πάρουν ούτε κάρτες, ούτε το ίδιο το πορτοφόλι που ήταν και σικ, ούτε καν κάνα - δυο ευρώ που είχα μέσα. Ξεκάθαρα, πήραν τα πολλά και με καλές προθέσεις (φαντάζομαι) πέταξαν το υπόλοιπο πορτοφόλι για να το βρει κάποιος καλός περαστικός (όπως και έκανε) και να το στείλει πίσω σε μένα. Τα καλά του να είσαι αναβλητικός; ΊΣΑ που είχα καθυστερήσει την άδεια οδήγησης γιατί ήταν πιο τσουχτερή η επανέκδοση, και τελικά το γλίτωσα αυτό σαν έξοδο! Όλα τα άλλα τα είχα επανεκδώσει ήδη.. αλλά εκτιμώ το πορτοφόλι και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μαμάς μου που είχα μέσα! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ! 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις