JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μίλησα και με συναδέλφους του, όλοι μου λένε πως είναι trustworthy. Έκανε 2 κούρσες, και πιθανότατα ήταν πεσμένο στο πάτωμα. Εσύ που θα κατέληγες.. Τι να πω, το έκλεψε ο ταρίφας και τι διαφορά να έχει..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εσύ που θα κατέληγες.. Τι να πω, το έκλεψε ο ταρίφας και τι διαφορά να έχει.. Έχει μια μικρή διαφορά
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Θα με περάσουν για παντελώς ηλίθιο αν τους πω πως μου τα πήρε ο ταρίφας, και θα έχουν δίκιο. Νομίζω το παραπάνω είναι λίγο πιο νορμάλ. Λίγο. Υ.Γ. : Νταξ, να μην το κουράζουμε τόσο πολύ. Μπορώ να πω πως καθόμουν κάπου και περίμενα ταξί και μου το πήρανε από δίπλα μου που το είχα αφήσει.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Έτσι φαίνεται σαν αμέλια, και ίσως δε πιαστεί σαν κλοπή. Το μόνο που αλλάζει είναι πως βρήκα τον ταξιτζή και έλειπαν, ίσως το λες γι' αυτό το λόγο πως είμαι καλυμμένος. Αν είναι ΟΚ, ας δηλώσω την αλήθεια, υπέρ της είμαι σαν άτομο. Απλά το μόνο που μου λείπει είναι και να με έκλεψαν (που ουσιαστικά παίζει κλέφτης στην ιστορία) και να πληρώσω σαν αμέλια εξτραδάκια.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Γιατί παίζετε με τις τις λέξεις? Αφού το ξέχασε και κάποιος τρίτος το πήρε με πρόθεση και δόλο και πάλι είναι ξεκάθαρη κλοπή
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Όχι για τους μπάτσους . Πληρώνεις παράβολο άμα ξέχασε . Και μένα μου είχε πέσει το τσαντακι και πλήρωσα
takoulou Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Καλημέρα...Και σε εμένα συνέβη αυτό..Κάπου μου έπεσε το πορτοφόλι και το έχασα...Όταν πήγα στην αστυνομία τους είπα ότι το έχασα εγώ...Δεν είναι κάτι το τραγικό να πούμε την αλήθεια...
ManFromEarth Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 το αυτοκινητο ήταν μικρης αξιας; ρωταω απο περιεργια γιατι βλεπω οτι ασχολεισαι κυριως με το τσαντακι και μου κανει εντυπωση. 1
Dark_son20 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Να μπεις σε διαδικασία με ψέματα στους μπατσους για 9 ευρώ παράβολο? Σοβαρά τώρα? 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Γιατί παίζετε με τις τις λέξεις? Αφού το ξέχασε και κάποιος τρίτος το πήρε με πρόθεση και δόλο και πάλι είναι ξεκάθαρη κλοπή Δεν το ξέρεις αυτό. Μπορεί αυτός που το βρήκε να μην έχει προλάβει ακόμα να το παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα. Η να το έχει παραδώσει και να μην μπορούν να εντοπίσουν τον TS αν έχει απόρρητα τα τηλ του
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ^ Και εγώ ευελπιστώ πως θα μπορούσα να πέσω και σε καλό Χριστιανό, αλλά αναρωτιέμαι γιατί να μην το έκανε κουβέντα με τον ταξιτζή. Εξείχε το κολατσιό μου να πούμε από μέσα.. αν είναι δυνατόν να κρατήθηκε κάποιος καλοπροαίρετος και να μην το ανέφερε.. Όσον αφορά το αυτοκίνητο. Μια εβδομάδα μετά, τους πιάσανε να κλέβουν ένα LEON στον ίδιο δρόμο με τον δικό μου. Ψάξανε τα κινητά τους (3 άτομα - 2 τσιλιαδώροι - 1 εμπειρος), και βρήκαν πολλά σμαρτάκια, φαντάζομαι πως το ένα θα είναι το δικό μου. Πήγα στο τμήμα, μου είπαν πως αν αυτοί είναι παλιοί, και πως τους είχαν ξαναπιάσει. Μου είπαν πως αν κάνω μήνυση, θα μπλέξω γιατί θα πρέπει να φεύγω από τη δουλειά μου (δύσκολο έστω και για μια μέρα) για να είμαι σε δικαστήρια που αυτοί ποτέ δεν θα πατάνε, και θα πληρώνω και τα παράβολα. Το κερασάκι; Έμαθα από έναν γνωστό μου, φίλο του αστυνομικού που τους συνέλαβε, πως και οι 3 τώρα που σας γράφω είναι ήδη έξω γιατί δεν χωράνε σε φυλακές / κρατητήρια. Έκανα κάποιο λάθος; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από JiovanniGeorgeo
takoulou Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε ^ Και εγώ ευελπιστώ πως θα μπορούσα να πέσω και σε καλό Χριστιανό, αλλά αναρωτιέμαι γιατί να μην το έκανε κουβέντα με τον ταξιτζή. Εξείχε το κολατσιό μου να πούμε από μέσα.. αν είναι δυνατόν να κρατήθηκε κάποιος καλοπροαίρετος και να μην το ανέφερε.. Όσον αφορά το αυτοκίνητο. Μια εβδομάδα μετά, τους πιάσανε να κλέβουν ένα LEON στον ίδιο δρόμο με τον δικό μου. Ψάξανε τα κινητά τους (3 άτομα - 2 τσιλιαδώροι - 1 εμπειρος), και βρήκαν πολλά σμαρτάκια, φαντάζομαι πως το ένα θα είναι το δικό μου. Πήγα στο τμήμα, μου είπαν πως αν αυτοί είναι παλιοί, και πως τους είχαν ξαναπιάσει. Μου είπαν πως αν κάνω μήνυση, θα μπλέξω γιατί θα πρέπει να φεύγω από τη δουλειά μου (δύσκολο έστω και για μια μέρα) για να είμαι σε δικαστήρια που αυτοί ποτέ δεν θα πατάνε, και θα πληρώνω και τα παράβολα. Το κερασάκι; Έμαθα από έναν γνωστό μου, φίλο του αστυνομικού που τους συνέλαβε, πως και οι 3 τώρα που σας γράφω είναι ήδη έξω γιατί δεν χωράνε σε φυλακές / κρατητήρια. Έκανα κάποιο λάθος; Εγώ θα τους έκανα μήνυση... Γιατί αν δεν τους κάνει ο παθών γι'αυτό είναι έξω...Και θα συνεχίσουν να κλέβουν..
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 ^ Δεν πάει έτσι. Αλλοδαποί είναι, πιάστηκαν στα πράσα να κλέβουν με αντικατάσταση εγκεφάλου του αυτοκινήτου, τόσα αποδεικτικά στα κινητά τους και τόσα άλλα και τους άφησαν. Τι τους καίει η μήνυση μου; Απ΄την άλλη, τους φίλους μου τους πιάνουν με 9 γραμμάρια μπάφο, και μαλώνουν μεταξύ τους να τα μοιραστούν για να μην μπουν όλοι μαζί φυλακή, ή χάσουν τη δουλειά τους. Σε λίγο δεν θα χωράνε και οι παιδεραστές στις φυλακές.. αλλά τουλάχιστον σε αυτές τις περιπτώσεις δε φοβάμαι - θα αναλάβει ο πολίτης. 1
melodicpunk Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μπορεις να βαλεις καποια αφισα στα κτελ/οσε/πλατεια που πηρες κουρσα και να ζητησεις τουλαχιστον τα εγγραφα που ειχες στο πορτοφολι. Τα λεφτα δυστυχως θα κανα φτερα αλλα τουλαχιστον να μην εχεις και αλλα ντραβαλα με ταυτοτητες καρτες κλπ. Για την καρτα πρεπει να εχεις τους κωδικους ασφαλειας που σου δινει η τραπεζα σε εανα χαρτι, ετσι ωστε να αποδεικνυεται οτι ειναι δικες σου. Για το αυτοκινητο κανε καμια βολτα σε μαντρες και car.gr, βγαλε και καμια ανακοινωση στο φβ.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Είναι δυνατόν να μην μπορούν να με βρουν; Έχω διεύθυνση μέσα, ταυτότητες, τα πάντα. Ισχύει πως μόνο κινητό δεν έχω, αλλά είναι δυνατόν να χρειάζεται να δώσω περισσότερες πληροφορίες..;
Προτεινόμενες αναρτήσεις