Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλησα και με συναδέλφους του, όλοι μου λένε πως είναι trustworthy. Έκανε 2 κούρσες, και πιθανότατα ήταν πεσμένο στο πάτωμα.

Εσύ που θα κατέληγες.. Τι να πω, το έκλεψε ο ταρίφας και τι διαφορά να έχει..

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Εσύ που θα κατέληγες.. Τι να πω, το έκλεψε ο ταρίφας και τι διαφορά να έχει..

Έχει μια μικρή διαφορά

Δημοσ.

Θα με περάσουν για παντελώς ηλίθιο αν τους πω πως μου τα πήρε ο ταρίφας, και θα έχουν δίκιο.

Νομίζω το παραπάνω είναι λίγο πιο νορμάλ. Λίγο.

Υ.Γ. : Νταξ, να μην το κουράζουμε τόσο πολύ. Μπορώ να πω πως καθόμουν κάπου και περίμενα ταξί και μου το πήρανε από δίπλα μου που το είχα αφήσει.

Δημοσ.

Έτσι φαίνεται σαν αμέλια, και ίσως δε πιαστεί σαν κλοπή. Το μόνο που αλλάζει είναι πως βρήκα τον ταξιτζή και έλειπαν, ίσως το λες γι' αυτό το λόγο πως είμαι καλυμμένος.

Αν είναι ΟΚ, ας δηλώσω την αλήθεια, υπέρ της είμαι σαν άτομο. Απλά το μόνο που μου λείπει είναι και να με έκλεψαν (που ουσιαστικά παίζει κλέφτης στην ιστορία) και να πληρώσω σαν αμέλια εξτραδάκια.

Δημοσ.

Καλημέρα...Και σε εμένα συνέβη αυτό..Κάπου μου έπεσε το πορτοφόλι και το έχασα...Όταν πήγα στην αστυνομία τους είπα ότι το έχασα εγώ...Δεν είναι κάτι το τραγικό να πούμε την αλήθεια...

Δημοσ.

το αυτοκινητο ήταν μικρης αξιας; ρωταω απο περιεργια γιατι βλεπω οτι ασχολεισαι κυριως με το τσαντακι και μου κανει εντυπωση.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Γιατί παίζετε με τις τις λέξεις? Αφού το ξέχασε και κάποιος τρίτος το πήρε με πρόθεση και δόλο και πάλι είναι ξεκάθαρη κλοπή

Δεν το ξέρεις αυτό. Μπορεί αυτός που το βρήκε να μην έχει προλάβει ακόμα να το παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα. Η να το έχει παραδώσει και να μην μπορούν να εντοπίσουν τον TS αν έχει απόρρητα τα τηλ του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ Και εγώ ευελπιστώ πως θα μπορούσα να πέσω και σε καλό Χριστιανό, αλλά αναρωτιέμαι γιατί να μην το έκανε κουβέντα με τον ταξιτζή. Εξείχε το κολατσιό μου να πούμε από μέσα.. αν είναι δυνατόν να κρατήθηκε κάποιος καλοπροαίρετος και να μην το ανέφερε..

Όσον αφορά το αυτοκίνητο. Μια εβδομάδα μετά, τους πιάσανε να κλέβουν ένα LEON στον ίδιο δρόμο με τον δικό μου. Ψάξανε τα κινητά τους (3 άτομα - 2 τσιλιαδώροι - 1 εμπειρος), και βρήκαν πολλά σμαρτάκια, φαντάζομαι πως το ένα θα είναι το δικό μου.

Πήγα στο τμήμα, μου είπαν πως αν αυτοί είναι παλιοί, και πως τους είχαν ξαναπιάσει. Μου είπαν πως αν κάνω μήνυση, θα μπλέξω γιατί θα πρέπει να φεύγω από τη δουλειά μου (δύσκολο έστω και για μια μέρα) για να είμαι σε δικαστήρια που αυτοί ποτέ δεν θα πατάνε, και θα πληρώνω και τα παράβολα.

Το κερασάκι; Έμαθα από έναν γνωστό μου, φίλο του αστυνομικού που τους συνέλαβε, πως και οι 3 τώρα που σας γράφω είναι ήδη έξω γιατί δεν χωράνε σε φυλακές / κρατητήρια.

Έκανα κάποιο λάθος;

Επεξ/σία από JiovanniGeorgeo
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

^ Και εγώ ευελπιστώ πως θα μπορούσα να πέσω και σε καλό Χριστιανό, αλλά αναρωτιέμαι γιατί να μην το έκανε κουβέντα με τον ταξιτζή. Εξείχε το κολατσιό μου να πούμε από μέσα.. αν είναι δυνατόν να κρατήθηκε κάποιος καλοπροαίρετος και να μην το ανέφερε..

Όσον αφορά το αυτοκίνητο. Μια εβδομάδα μετά, τους πιάσανε να κλέβουν ένα LEON στον ίδιο δρόμο με τον δικό μου. Ψάξανε τα κινητά τους (3 άτομα - 2 τσιλιαδώροι - 1 εμπειρος), και βρήκαν πολλά σμαρτάκια, φαντάζομαι πως το ένα θα είναι το δικό μου.

Πήγα στο τμήμα, μου είπαν πως αν αυτοί είναι παλιοί, και πως τους είχαν ξαναπιάσει. Μου είπαν πως αν κάνω μήνυση, θα μπλέξω γιατί θα πρέπει να φεύγω από τη δουλειά μου (δύσκολο έστω και για μια μέρα) για να είμαι σε δικαστήρια που αυτοί ποτέ δεν θα πατάνε, και θα πληρώνω και τα παράβολα.

Το κερασάκι; Έμαθα από έναν γνωστό μου, φίλο του αστυνομικού που τους συνέλαβε, πως και οι 3 τώρα που σας γράφω είναι ήδη έξω γιατί δεν χωράνε σε φυλακές / κρατητήρια.

Έκανα κάποιο λάθος;

Εγώ θα τους έκανα μήνυση... Γιατί αν δεν τους κάνει ο παθών γι'αυτό είναι έξω...Και θα συνεχίσουν να κλέβουν..

Δημοσ.

^ Δεν πάει έτσι. Αλλοδαποί είναι, πιάστηκαν στα πράσα να κλέβουν με αντικατάσταση εγκεφάλου του αυτοκινήτου, τόσα αποδεικτικά στα κινητά τους και τόσα άλλα και τους άφησαν. Τι τους καίει η μήνυση μου;

Απ΄την άλλη, τους φίλους μου τους πιάνουν με 9 γραμμάρια μπάφο, και μαλώνουν μεταξύ τους να τα μοιραστούν για να μην μπουν όλοι μαζί φυλακή, ή χάσουν τη δουλειά τους.

Σε λίγο δεν θα χωράνε και οι παιδεραστές στις φυλακές.. αλλά τουλάχιστον σε αυτές τις περιπτώσεις δε φοβάμαι - θα αναλάβει ο πολίτης.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις καποια αφισα στα κτελ/οσε/πλατεια που πηρες κουρσα και να ζητησεις τουλαχιστον τα εγγραφα που ειχες στο πορτοφολι. Τα λεφτα δυστυχως θα κανα φτερα αλλα τουλαχιστον να μην εχεις και αλλα ντραβαλα με ταυτοτητες καρτες κλπ. Για την καρτα πρεπει να εχεις τους κωδικους ασφαλειας που σου δινει η τραπεζα σε εανα χαρτι, ετσι ωστε να αποδεικνυεται οτι ειναι δικες σου. Για το αυτοκινητο κανε καμια βολτα σε μαντρες και car.gr, βγαλε και καμια ανακοινωση στο φβ.

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να μην μπορούν να με βρουν; Έχω διεύθυνση μέσα, ταυτότητες, τα πάντα. Ισχύει πως μόνο κινητό δεν έχω, αλλά είναι δυνατόν να χρειάζεται να δώσω περισσότερες πληροφορίες..;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...