JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Καλά που έλειπε από εκεί που το πάρκαρα.. πήρα ταρίφα προχθές να πάω στη δουλειά μου και ξέχασα πορτοφόλι με ΤΑ ΠΑΝΤΑ μέσα καθώς και 400€. Το είχα βάλει πίσω και μια συγκεκριμένη συγκυρία με έκανε να νομίζω πως το είχα ξεχάσει σπίτι μου. Δεν ήταν έτσι τελικά. Βρήκα τον ταρίφα και δεν είχε ιδέα, μάλλον βούτηξαν το τσαντάκι μου ένας από τις δυο κούρσες που μου είπε πως έκανε σε λιμάνι και ΚΤΕΛ Αιγάλεω. Θα ήθελα πραγματικά τη βοήθεια σας για την ανάκτηση των παρακάτω, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω λεφτά ούτε για τηλέφωνο.. και ΑΝ με βοηθήσουν τηλεφωνικά, διότι δε μπορώ να γίνω ping-pong σε ταμεία / τράπεζες με εκκρεμότητες, λόγω εργασίας. Μια μέρα θα πάρω άδεια ας πούμε για να βγω να τα διευθετήσω. Πέρα από 400€ cash που ήταν όλες μου οι οικονομίες (τα είχα μαζί γιατί είχα χάσει τη τραπεζική μου κάρτα) τι χαρτιά και λεφτά χρειάζομαι για τα παρακάτω που έχασα : 1) ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 2) ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΗ MasterCard + ALPHA Visa (ταμιευτηρίου) 3) ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Παραδόξως μου κλέψανε το αμάξι, άρα η άδεια κυκλοφορίας ήταν ξεκάθαρα αναμνηστική - δε θα πληρώσω και για αυτή. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Αν δεν τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα να τελειώνω (που κοστίζει και αυτό και θέλει άδειες), θα με βοηθήσετε ιδιαίτερα πολύ.. 5
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ελπιζω να εχεις κανει δηλωση σε αστυνομια και τράπεζες τουλάχιστον για ταυτοτητα διπλωμα οδηγησης και καρτες αμμεσα μολις το πηρες ειδηση. Σε τράπεζες και τηλεφωνικα μπορεις να δηλωσεις απωλεια καρτων για να τις μπλοκαρουν. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
vagos789 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θα πρεπει οπωσδηποτε να πας αστυνομια για να δηλωσεις την απωλεια και να κανεις αιτηση για νεα https://xristika.gr/dikaiologitika-taftotita-2018-allagi-ekdosi/ Αν για καποιο λογο αργησεις να κανεις αιτηση για νεα (γιατι χρειαζεσαι μαρτυρα,φωτογραφιες) τοτε ειναι καλυτερα να πας αμεσα εστω μονο για να δηλωσεις την απωλεια Για διπλωμα οδηγησης παλαιοτερα η συζυγος ειχε παει με αντιγραφο του παλιου στο ΚΕΠ (αν δεν το εχεις εσυ,θα το εχει ο ασφαλιστης σου) και εγινε η δουλεια ευκολα (αλλα οχι γρηγορα). Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από vagos789
Thaninho Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η ταυτότητα νομίζω είναι τσαμπα και βγαίνει σε 10 λεπτά. Οι κάρτες της τράπεζας πάνε από 5-10 ευρώ και το χειρότερο όλων το δίπλωμα θέλει 100. Θα πας στην ασφάλεια θα δηλώσεις απώλεια θα σου δώσουν ένα χαρτί και με αυτό θα πας σε μια σχολή οδηγών να κανείς επανέκδοση. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από Thaninho
takoulou Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, Thaninho είπε Η ταυτότητα νομίζω είναι τσαμπα και βγαίνει σε 10 λεπτά. Οι κάρτες της τράπεζας πάνε από 5-10 ευρώ και το χειρότερο όλων το δίπλωμα θέλει 100. Θα πας στην ασφάλεια θα δηλώσεις απώλεια θα σου δώσουν ένα χαρτί και με αυτό θα πας σε μια σχολή οδηγών να κανείς επανέκδοση. Καλημερα... Το διπλωμα θα παει στο υπουργειο Μεταφορων της περιοχης του.. Εκει θα εκδοσει νεο σε ενα μηνα περιπου... Θα του δωσουν μια φωτοτυπια οτι εκανε δηλωση απωλειας.. Στοιχιζει γυρω στα 75 ευρω τα παραβολα.. Και να πας να βγαλεις νεα ταυτοτητα αν δεν βρεθει η αλλη... 1
Thaninho Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα... Το διπλωμα θα παει στο υπουργειο Μεταφορων της περιοχης του.. Εκει θα εκδοσει νεο σε ενα μηνα περιπου... Θα του δωσουν μια φωτοτυπια οτι εκανε δηλωση απωλειας.. Στοιχιζει γυρω στα 75 ευρω τα παραβολα.. Και να πας να βγαλεις νεα ταυτοτητα αν δεν βρεθει η αλλη... Πριν λίγους μήνες το έχασα και πήγα σε σχολή για να μην τρέχω εγώ με τα χαρτιά και ιστορίες. Στο κόστος υπολόγισα και τις φωτογραφίες που για δίπλωμα παίζουν στα 10~. Νομίζω για να έχω στο χέρι το καινούργιο ήταν 95 ευρώ. Ο χρόνος παράδοσης έχει να κάνει με το ποσο δουλεια έχουν στο εκάστοτε υπουργείο μεταφορών, εμένα έκανε 10 μέρες.
SB_1957 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, Thaninho είπε Η ταυτότητα νομίζω είναι τσαμπα και βγαίνει σε 10 λεπτά. Οι κάρτες της τράπεζας πάνε από 5-10 ευρώ και το χειρότερο όλων το δίπλωμα θέλει 100. Θα πας στην ασφάλεια θα δηλώσεις απώλεια θα σου δώσουν ένα χαρτί και με αυτό θα πας σε μια σχολή οδηγών να κανείς επανέκδοση. Η ταυτότητα δεν είναι τσάμπα. Θέλει παράβολο + οι φωτογραφίες που είναι ακριβούτσικες! 1
greekbusters Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως για την ταυτότητα μην το αμελήσεις, βγάλε την σύντομα. Εγώ παλιά την είχα πατήσει, την είχα χάσει και κάποιος την είχε βρει και πετάξει σε ένα σημείο που είχαν κλέψει ένα αμάξι. Και για κανένα 15νθημερο το αμέλησα και απλά είχα δηλώσει απώλεια, όταν ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο από την αστυνομία που μ λένε να πάω εκεί όπου και πήγα. Τελικά την είχαν πετάξει σε ένα σημείο που έγινε ληστεία αμαξιου και για λίγες μέρες με είχαν ζαλίσει κ με έτρεχαν, λες και αν έκανα εγώ ληστεία θα πετούσα την ταυτότητα μ εκεί Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από greekbusters
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Η ταυτότητα δεν είναι τσάμπα. Θέλει παράβολο + οι φωτογραφίες που είναι ακριβούτσικες! Δε θέλει παράβολο αν δηλώσεις κλοπή κι όχι απώλεια. Θα πρέπει να γίνει και μήνυση κατά αγνώστου. Οι φωτογραφίες 10-12Ε κάνουν.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ^ ΠΟΛΥ σημαντικό. Ένας συνάδελφος μου είπε ξεκάθαρα πως αν δηλώσω ΚΛΟΠΗ στην αστυνομία, θα με βάλουν να πληρώσω άλλου τύπου παράβολα. Σαν να μου είπε πως με απώλεια δεν θα πλήρωνα εξτρά. Ισχύει; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από JiovanniGeorgeo
vagos789 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Οχι,πες μας που εργαζεται ο συναδελφος σου για να ξερουμε ποια εταιρεια προσλαμβανει τετοια τζιμανια
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε ^ ΠΟΛΥ σημαντικό. Ένας συνάδελφος μου είπε ξεκάθαρα πως αν δηλώσω ΚΛΟΠΗ στην αστυνομία, θα με βάλουν να πληρώσω άλλου τύπου παράβολα. Σαν να μου είπε πως με απώλεια δεν θα πλήρωνα εξτρά. Ισχύει; Ναι. Είναι φθηνότερα. Αλλά το θέμα με σένα είναι ότι δεν σε έκλεψαν αλλά τα ξέχασες. Επίσης αν δηλώσεις κλοπή πρέπει να κάνεις και μια μήνυση κατά αγνώστων, δωρεάν είναι, αλλά να βρεις μια πιστευτή ιστοριούλα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δεν είμαι καλός στα μεγάλα ψέματα. Το είχα ακουμπήσει πίσω στο ταξί και το κλέψανε άλλοι που μπήκανε εξυπηρετεί μιας και είναι και αλήθεια;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ήσουνα μπροστά και το είδες? Απλά το υποθέτεις ή πίστεψες την ιστορία κάποιου άλλου (που ενδεχομένως να είναι και αλήθεια)
mylo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στη Διεύθυνση μεταφορών της περιφέρειας πας για το δίπλωμα και όχι σε υπουργείο μεταφορών. Ενδεχομένως να γίνεται και μέσω ΚΕΠ. Επίσης να ξες πως πρέπει,όταν βγάλεις νέα ταυτότητα, να το δηλώσεις σε εφορίες και τράπεζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις