Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παρήγγειλα αυτές τις μέρες το nilfisk core 140-6 επειδή συνήθως οι αφροποιητες που έχουν μαζί δεν πολύ αξίζουν έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον; Βλέπω έναν πάλι της nilfisk γύρω στο 20αρικο που τον πουλάνε ξεχωριστά με καλές κρητικές.

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, someone- είπε

Καλησπέρα παρήγγειλα αυτές τις μέρες το nilfisk core 140-6 επειδή συνήθως οι αφροποιητες που έχουν μαζί δεν πολύ αξίζουν έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον; Βλέπω έναν πάλι της nilfisk γύρω στο 20αρικο που τον πουλάνε ξεχωριστά με καλές κρητικές.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=mjjc+v2+pro

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01MSJ6B9F/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A315JSWPPDGP56&psc=1

(με τον κατάλληλο αντάπτορα)

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Για τον mjjc έχω διαβάσει και εδώ μέσα και σε άλλες σελίδες ότι είναι κορυφαίος βέβαια πλησιάζει την τιμή του πλυστικού θα ήθελα κάτι πιο οικονομικό βλέπω έναν στο AliExpress ο οποίος έχει χιλιάδες πωλήσεις και διαβάζω ότι είναι ευχαριστημένοι στα 15-20 ευρώ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για πλύσιμο αυτοκινήτου πιστεύετε ότι το parkside phd 135 f5 αρκει;Εβγαλε προσφορα το Πρακτικερ το Κ4 power control 200€ εχει πολλα αξεσουαρ και ελεγα να το παρω αλλα ακουω για αρκετα θεματα αξιοπιστιας της εταιριας.Ο ενεργος αφρος χαλαει μακροπροθεσμα το βερνικι του αυτοκινητου;

Δημοσ.
9 hours ago, Merc12 said:

Για πλύσιμο αυτοκινήτου πιστεύετε ότι το parkside phd 135 f5 αρκει;Εβγαλε προσφορα το Πρακτικερ το Κ4 power control 200€ εχει πολλα αξεσουαρ και ελεγα να το παρω αλλα ακουω για αρκετα θεματα αξιοπιστιας της εταιριας.Ο ενεργος αφρος χαλαει μακροπροθεσμα το βερνικι του αυτοκινητου;

off topic τώρα, ενδεικτικά και γρήγορα, το βερνικι το χαλαει ο ηλιος, η τριβη και τα επιθετικά γυαλίσματα. Πλύσιμο μόνο με αφρό δεν κάνεις, touchless με ορισμένους αφρούς μόνο.

Αν το παίρνεις το πλυστικό μόνο για το αυτοκίνητο δε ξέρω αν είναι ενδεδειγμένη κίνηση αν πιστεύεις ότι με ένα ενεργό αφρό καθαρισες. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 

Υπάρχει κάποιος αφροποιητης για το πλυστικό Parkside PhD 135 f5 που να έχετε δοκιμάσει;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάποια στιγμή είχα κάποια προβλήματα με άνοιγμα σε αυλούς einhell λόγο υψηλής πίεσης. Έκανα μια παραγγελία πριν 5 χρόνια κάποια από aliexpress (κάτω των 20€) και χωρίς έξτρα χρήματα τελωνείου μου ήρθαν ΟΚ.

2 Ερωτήσεις.

Υπάρχουν συμβατές μάρκες π.χ lavor.. γιατί δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα από αυλούς όπως έβρισκα; Και που μπορώ να βρώ?

Από Κίνα τώρα τί παίζει με χρεώσεις?

Ευχαριστώ παιδιά

Βρήκα αυτές πιθανότατα

Lavor / Parkside / Hammer / Sterwins / Vax / Einhel

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, stepits είπε

Κάποια στιγμή είχα κάποια προβλήματα με άνοιγμα σε αυλούς einhell λόγο υψηλής πίεσης. Έκανα μια παραγγελία πριν 5 χρόνια κάποια από aliexpress (κάτω των 20€) και χωρίς έξτρα χρήματα τελωνείου μου ήρθαν ΟΚ.

2 Ερωτήσεις.

Υπάρχουν συμβατές μάρκες π.χ lavor.. γιατί δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα από αυλούς όπως έβρισκα; Και που μπορώ να βρώ?

Από Κίνα τώρα τί παίζει με χρεώσεις?

Ευχαριστώ παιδιά

Βρήκα αυτές πιθανότατα

Lavor / Parkside / Hammer / Sterwins / Vax / Einhel

Στη φωτογραφία είναι οι διαστάσεις του αντάπτορα από ένα αφροποιητή που είχα πάρει για το lavor. Ta Parkside έχουν επίσης τον ίδιο και, σύμφωνα με τον πωλητή, ταιριάζει και σε "Some of Hammer Flex / some of Interskol / some of Huter / Sterwins / Vax / Champion / Craftsman / Briggs stratton".

Οπότε, αν έχεις τον ίδιο αντάπτορα στο παλιό lance, μπορείς να χρησιμοποιήσεις από αυτές.

Όσο για τις χρεώσεις, στο aliexpress τουλάχιστον, θα πληρώσεις ένα μικρό καπέλο (VAT) στην τιμή, το οποίο αντιστοιχεί στον ΦΠΑ, και είσαι κομπλέ. Αυτό θα γίνει αυτόματα στο check out, δεν κάνεις κάτι εσύ.

Screenshot 2024-07-01 004921.png

Επεξ/σία από apostolispd
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Αν έχει κάποιος εμπειρία με το θέμα που έχω, ας γράψει.

Θέλω να βγάλω φρέσκο χρώμα από ρολά μαγαζιού, καθώς ο μπογιατζής το πέρασε πηχτό (λαδομπογιά νεφτιού) και έχει περάσει σε αρκετά σημεία στο πίσω μέρος των ρολών. Το θέμα είναι πως πλέον έχει σημάδια και από εκείνα τα σημεία δεν υπάρχει καθαρή εικόνα προς τα έξω.

Έχω σκεφτεί να βάλω remover και έπειτα να το περάσω με πλυστικό, μήπως φύγει και η πηχτή μπογιά στο πίσω μέρος, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση, καθώς υπάρχει το τζάμι της βιτρίνας του μαγαζιού στα 10-15 εκατοστά.

Πόσα bar είναι το ιδανικό, καθώς και πιο μηχάνημα προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...