Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 219
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, villasg είπε

Δεν θελει βυσμα , κουμπωνεις εκει το λαστιχο με ενα σφυκτηρα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και τα 2 λάστιχα που δοκίμασα πάντως δεν μπορούν να μπουν γιατί εχουν μικρότερη διάμετρο.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και τα 2 λάστιχα που δοκίμασα πάντως δεν μπορούν να μπουν γιατί εχουν μικρότερη διάμετρο.

Ενα τετοιο θες φιλε: https://www.skroutz.gr/s/24213078/Gardena-18215-29-18215-50-Ταχυσύνδεσμος-για-Λάστιχο-1-2-5-8.html

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε

Εγω αμα δεν μπαινει , το ζεσταινω στην ακρη και το κουμπωνω

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω να πάρω ένα για αυλές (πέτρες Καρύστου και μάρμαρα) και για αμάξια. 

Έχετε καμία πρόταση ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γνωριζετε αν στα πλυστικά μηχανήματα μπορούμε να έχουμε την κάνη υπό γωνία κλήσης με κάποιο εξάρτημα η πρέπει να προτιμήσουμε συγκεκριμένη μάρκα με μηχανήματα που έχουν την συγκεκριμένη επιλογή; 

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κανείς έναν καλό αφροποιητή για πλυστικό; Κατά καιρούς βέβαια έχουν αναφερθεί διάφοροι αλλά δε χρειαζόμουν τότε. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι μεταξύ Karcher K5 και Nilfisk E 145.

μοτέρ; θόρυβος; καλύτερος αφροποιητής; αξιοπιστία;

έχει κανείς άποψη;

Επεξ/σία από nick_gr2
Δημοσ.

Βλέπω τα Nilfisk D 140.4 και E 145.4 και μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες:

• Στο 140 δίνει ισχύ 2.4 kw ενώ στο 145 2.1 kw. Πώς εξηγείται αυτό;
  • Επίσης το 140 έχει βάρος 13kg ενώ το 145, 18,6kg! Τί διαφορετικό έχουν και έχουν τόσο μεγάλη διαφορά;
  • Τέλος, βλέπω πως στο site της Nilfisk ΔΕΝ υπάρχει το 145. Σημαίνει πως δεν το καλύπτουν;

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα τη Πέμπτη 7/4 εχει προσφορα το 

Parkside® Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης PHD 170 B2

Τι λέτε αξίζει; Νομιζω με μεταλλική αντλια και 10 μέτρα λάστιχο μαζί με 3 χρόνια εγγύηση νομίζω αξίζει.
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Stratosss είπε

Καλησπέρα τη Πέμπτη 7/4 εχει προσφορα το 

Parkside® Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης PHD 170 B2

Τι λέτε αξίζει; Νομιζω με μεταλλική αντλια και 10 μέτρα λάστιχο μαζί με 3 χρόνια εγγύηση νομίζω αξίζει.

Για τα χαρακτηριστικά που έχει (μεταλλική αντλία 2.4kw, 500lt/m, 10 μέτρα λάστιχο) νομίζω ότι αξίζει αρκετά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το sterwins 135B που εβγαλε το leroy προσφορά στα 79 απο 119, εχετε γνώμη για απλη χρηση σε μπαλκονια, χαλια; ισχυει οτι οντως εχει αντλια αλουμινιου; 

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/plustika-mihanimata/plustika/plustiko-135b-sterwins-2000-w-82325622

Απο θεμα ανταλακτικων, αξεσουαρ (κονταρι, αφροποιητη) και service? 

Γιατι θα επαιρνα του lidl, αλλα το ανεβασαν 40€ και δεν θα τους τα χαρισω... 

Επεξ/σία από lacta13
Δημοσ.
Στις 10/4/2022 στις 1:24 ΠΜ, lacta13 είπε

Για το sterwins 135B που εβγαλε το leroy προσφορά στα 79 απο 119, εχετε γνώμη για απλη χρηση σε μπαλκονια, χαλια; ισχυει οτι οντως εχει αντλια αλουμινιου; 

https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/plustika-mihanimata/plustika/plustiko-135b-sterwins-2000-w-82325622

Απο θεμα ανταλακτικων, αξεσουαρ (κονταρι, αφροποιητη) και service? 

Γιατι θα επαιρνα του lidl, αλλα το ανεβασαν 40€ και δεν θα τους τα χαρισω... 

Και εμένα με ενδιαφέρει το sterwins αν το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και έχει πληροφορίες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ένα nilfisk που έχω,  αγορασμενο περίπου 3 μήνες με μικρή χρηση, τώρα τελευταία έχω διαπιστώσει ότι ενώ δεν υπάρχει κάποια εξωτερική διαρροή, αυτό κάνει συνέχεια μικροεκκινησεις. Κάθε 3-5 δευτερόλεπτα περίπου. Τί σημαίνει; Δεν είναι καλό ε;

Επεξ/σία από liakjim

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...