thanos7282 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Γειά σας έχω ένα αρμονιο korg pa300 εδώ και 4 χρόνια. Για κάποιο λόγο όταν συνδέω στο phones/out στη κάρτα ήχου ή και σε κονσόλα βγάζει έναν εκνευριστικό ήχο σαν θρόισμα (ή φύσημα) που ξεπερνάει τα όρια του κανονικού. Αυτό το έπαθε το τελευταίο διάστημα και γενικά το κάνει ανεξαρτήτως του καλωδίου. Ο θόρυβος είναι σε ίδιο επίπεδο ακόμη και αν δώσω ένταση στο ίδιο το αρμονιο(ακόμη και σε 0 level) .Οταν ανεβάζω την ένταση από τα εξωτερικά ηχεία (σ αυτά που συνδέω το καλώδιο) γίνεται ακόμη πιο δυνατός. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
zx1234r Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Έχεις σταθεροποιητή τάσης εκεί που συνδέεις το αρμόνιο στο ρεύμα?
thanos7282 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, zx1234r είπε Έχεις σταθεροποιητή τάσης εκεί που συνδέεις το αρμόνιο στο ρεύμα? UPS δεν έχω. παίζει να φταίει κι ο μετασχηματιστης από ότι διάβασα σε κάτι φόρουμ
zx1234r Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, thanos7282 είπε UPS δεν έχω. παίζει να φταίει κι ο μετασχηματιστης από ότι διάβασα σε κάτι φόρουμ Σε μουσικά όργανα , ο κύριος υπαίτιος για θόρυβο είναι το κακής ποιότητας ρεύμα. Για αυτό τα στούντιο ηχογράφησης έχουν ξεχωριστή γραμμή για την αίθουσα ηχοληψίας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα