ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά, Ήρθε η ώρα να πάρω νέο κινητό το οποιο το χρειαζομαι για να με διευκολυνει στη δουλεια. Κυριως για να απαντάω και να ελεγχω πολλαπλά e-mails. Θέλω όμως να είναι αρκετά εύχρηστο και να έχει αρκετά καλή καμερα. Συμπληρώνω τη φορμα: 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 450 max 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινουργιες 5) Μέγεθος οθόνης; να βολευει στο ένα χέρι 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; αρκετά 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; να βγάζει μια μέρα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Γενικά ΄θελω ένα κιν με καλη καμερα και αυτονομία να είναι βολικό στην χρήση και να με βγάλει για μία 4ετία. Έχω στο μυαλό μου P20 , P20 pro , S9 και S9+. Πόσο πολύ πιστευτε αξίζουν τα μεγαλύτερα μοντέλα αυτων των σειρών ? Όποια αλλη πρόταση ευπρόσδεκτη
shooterg Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 https://www.skroutz.gr/s/12832803/Google-Pixel-2-XL-64GB.html https://www.skroutz.gr/s/17437356/Xiaomi-Mi-9-64GB.html Ρίξε και μια ματιά σε αυτά...αξίζουν.
gkblues Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) P20 pro Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από gkblues
saruman123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Στις 12/5/2019 στις 11:38 ΜΜ, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε Καλησπέρα παιδιά, Ήρθε η ώρα να πάρω νέο κινητό το οποιο το χρειαζομαι για να με διευκολυνει στη δουλεια. Κυριως για να απαντάω και να ελεγχω πολλαπλά e-mails. Θέλω όμως να είναι αρκετά εύχρηστο και να έχει αρκετά καλή καμερα. Συμπληρώνω τη φορμα: 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 450 max 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινουργιες 5) Μέγεθος οθόνης; να βολευει στο ένα χέρι 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; αρκετά 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; να βγάζει μια μέρα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Γενικά ΄θελω ένα κιν με καλη καμερα και αυτονομία να είναι βολικό στην χρήση και να με βγάλει για μία 4ετία. Έχω στο μυαλό μου P20 , P20 pro , S9 και S9+. Πόσο πολύ πιστευτε αξίζουν τα μεγαλύτερα μοντέλα αυτων των σειρών ? Όποια αλλη πρόταση ευπρόσδεκτη Σε αυτά τα λεφτά κάμερα & αυτονομία το P20 pro.
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Καλησπέρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σε περίπτωση που ανεβάσουμε μπατζετ στα 550€ τι θα προτείνατε ? Mate 20 Pro ή P30 ( απλό) ή μένω στο P20 Pro καθώς κανένα από τα 2 δεν προσφέρει κάτι περισσότερο που να αξιζει τα 100€ επιπλέον?
giorgos1966 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε Καλησπέρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σε περίπτωση που ανεβάσουμε μπατζετ στα 550€ τι θα προτείνατε ? Mate 20 Pro ή P30 ( απλό) ή μένω στο P20 Pro καθώς κανένα από τα 2 δεν προσφέρει κάτι περισσότερο που να αξιζει τα 100€ επιπλέον? Mate 20 Pro με κλειστά τα μάτια φίλε μου,εαν διαθέτεις περισσότερα χρηματα.
giorgos1966 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε έχει θεματακια με οθονη ομως .. Όχι πλέον. Έχουν αντικατασταθεί με BOE. Το θέμα το είχανε οι πρώτες παρτιδες με LG. Από Ιανουάριο κ δώθε κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα