Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια! μολις πριν λιγες ημερες πηρα το s9plus και παντα οταν μπαινω στο fb μου εχει 3 μηνυματα μη αναγνωσμενα! φυσικα εγω δεν εχω κανενα μηνυμα στο messenger ουτε αιτηματα μηνυματων! εχω δοκιμασει και αλλους brower αλλα παλι τα ιδια! εχω κανει διαγραφη μνημης chace και στο φβ και στο mesger παλι τιποτα! Με τον ιδιο λογαριασμο στο προηγουμενο μου κινητο iphone 6s δεν ειχα θεμα! εχει τυχει σε κανεναν? ευχαριστω! 

Δημοσ.

Είναι σφάλμα το facebook. Μπες μια φορά από υπολογιστή και αν δεις ότι έχεις αδιάβαστα μηνύματα απλά άνοιξε τα και είσαι οκ.

Δημοσ.
Στις 12/5/2019 στις 10:12 ΜΜ, dimitrs1987 είπε

καλησπερα παιδια! μολις πριν λιγες ημερες πηρα το s9plus και παντα οταν μπαινω στο fb μου εχει 3 μηνυματα μη αναγνωσμενα! φυσικα εγω δεν εχω κανενα μηνυμα στο messenger ουτε αιτηματα μηνυματων! εχω δοκιμασει και αλλους brower αλλα παλι τα ιδια! εχω κανει διαγραφη μνημης chace και στο φβ και στο mesger παλι τιποτα! Με τον ιδιο λογαριασμο στο προηγουμενο μου κινητο iphone 6s δεν ειχα θεμα! εχει τυχει σε κανεναν? ευχαριστω! 

Έχει γεννικα πρόβλημα. Εμένα μου δείχνει 11 μηνύματα μη αναγνωσμένα ενώ δεν έχω τίποτα. Είναι πρόβλημα δικό τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...