jim_kar666 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Γεια σας θα ήθελα την γνώμη σας για την συγκεκριμένη την βρήκα μεταχειρισμένη και νομίζω πως είναι καλή ποιότητα!
babisskg Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Η κατηγορία παραμένει αξιόλογη για πολλούς λόγους , χρησιμοποιώ πάντα και μία έως δύο κόμπακτ , το μόνο που θα έψαχνα , κάνοντας μία αναζήτηση στο δίκτυο , είναι τι προβλήματα έχουν παρουσιαστεί κυρίως στον μηχανισμό του φακού , διότι γνωρίζω από πρώτο χέρι πως τυχόν επισκευή θα κοστίσει ακριβά αφού πρέπει να αλλαχτεί όλος σαν σύνολο , κάτι που μπορεί να είναι έως και τελείως ασύμφορο . Σ' αυτό το ζήτημα καλό θα ήταν να δείτε αν το μπροστινό μέρος στον φακό έχει πρόβλεψη ώστε να τοποθετηθεί ένα extension tube στο οποίο τοποθετείται φίλτρο . Δεν έχει να κάνει τόσο με το φίλτρο , όσο με το ότι η τοποθέτηση του θα προφυλάξει περισσότερο τον μηχανισμό του από σκόνες κλπ που μπορεί να περάσουν μέσα από τα ανοίγματα όταν προεκτείνεται . Καλή επιτυχία ......
jim_kar666 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, babisskg είπε Η κατηγορία παραμένει αξιόλογη για πολλούς λόγους , χρησιμοποιώ πάντα και μία έως δύο κόμπακτ , το μόνο που θα έψαχνα , κάνοντας μία αναζήτηση στο δίκτυο , είναι τι προβλήματα έχουν παρουσιαστεί κυρίως στον μηχανισμό του φακού , διότι γνωρίζω από πρώτο χέρι πως τυχόν επισκευή θα κοστίσει ακριβά αφού πρέπει να αλλαχτεί όλος σαν σύνολο , κάτι που μπορεί να είναι έως και τελείως ασύμφορο . Σ' αυτό το ζήτημα καλό θα ήταν να δείτε αν το μπροστινό μέρος στον φακό έχει πρόβλεψη ώστε να τοποθετηθεί ένα extension tube στο οποίο τοποθετείται φίλτρο . Δεν έχει να κάνει τόσο με το φίλτρο , όσο με το ότι η τοποθέτηση του θα προφυλάξει περισσότερο τον μηχανισμό του από σκόνες κλπ που μπορεί να περάσουν μέσα από τα ανοίγματα όταν προεκτείνεται . Καλή επιτυχία ...... Αυτό το εξάρτημα πως το βρίσκω δηλαδή γτ είμαι και λίγο αρχάριος με τις φωτογραφικές; Έψαξα λίγο βασικά αλλά δεν βρήκα κάτι!!
babisskg Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, jim_kar666 είπε Αυτό το εξάρτημα πως το βρίσκω δηλαδή γτ είμαι και λίγο αρχάριος με τις φωτογραφικές; Έψαξα λίγο βασικά αλλά δεν βρήκα κάτι!! Θα ρίξω κι' εγώ μιά ματιά , δεν είναι βέβαιο πως δέχεται κάτι τέτοιο , αν ναι θα ήταν καλό .
babisskg Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, jim_kar666 είπε Αυτό το εξάρτημα πως το βρίσκω δηλαδή γτ είμαι και λίγο αρχάριος με τις φωτογραφικές; Έψαξα λίγο βασικά αλλά δεν βρήκα κάτι!! Κι' όμως υπάρχει , για p7800 .......
jim_kar666 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Όταν λέτε καλή τιμή ;;; Κάτω από 250 ευρώ ;;; Ναι στα 220 € 16 λεπτά πριν, babisskg είπε Κι' όμως υπάρχει , για p7800 ....... Βρήκα ένα που το προτείνει στην σελίδα της νικον
babisskg Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, jim_kar666 είπε Ναι στα 220 € Βρήκα ένα που το προτείνει στην σελίδα της νικον Μην βιαστειτε , ίσως βρείτε κάτι πιο οικονομικό σε after market , κάτι της JJC , αν και παλιότερα είχα πάρει έναν τέτοιο ανταπτορα για φίλτρο σε μια Canon G12 , ο οποίος αν και no name ήταν πολύ καλός και παμφθηνος . Πάντως κατά την γνώμη μου είναι χρήσιμο πρόσθετο για τους λόγους που προανέφερα συν την προστασία από τυχόν πτώση η τυχαίο χτύπημα σε αντικείμενο όταν ο φακός έχει εκταθει . Καλή επιτυχία , καλές λήψεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα