tonynatsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Έχω ένα κινέζικο κινητό και θέλω να του βάλω άλλη ROM. Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι πρέπει να κάνω?
zx1234r Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Κάνε Google το μοντέλο του κινητού σου + custom rom.
saruman123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, tonynatsis είπε Έχω ένα κινέζικο κινητό και θέλω να του βάλω άλλη ROM. Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι πρέπει να κάνω? Ωραία τα λες. Για ποιο κινητό όμως δεν μας λες..... Οπότε κάτσε να δω στην σφαίρα μου...... Και όμως το βρήκα..... Αν δεν κάνω λάθος είναι το LeEco Coolpad c1 Ψάξε εδώ https://forum.xda-developers.com/t/coolpad-cool1-dual
tonynatsis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Σωστά. Το βρήκα το αρχειο αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετό απο μόνο του για να αλλάξω την ROM?
zx1234r Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, tonynatsis είπε Σωστά. Το βρήκα το αρχειο αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετό απο μόνο του για να αλλάξω την ROM? Φίλε μου το xda έχει αναλυτικές οδηγίες για όλα τα φλασαρισματα όλων των κινητών. Διάβασε κάνα δυο ποστ εκεί και θα μάθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα