Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να τοποθετήσω μια ψύκτρα σε μια μητρική, η οποία όμως μπορεί να μπει με 4 τρόπους.

βασικά δε ξέρω που είναι το σωστό να κοιτάει το ανεμιστηράκι.

ανεβάζω τις φωτογραφίες να δείτε. (ο ανεμιστήρας που φαίνεται στη φωτό, πίσω στο κουτί, δε λειτουργεί.)

στην αρχή είχα βάλει την ψύκτρα έτσι ώστε ο ανεμιστήρας ήταν από πάνω, δηλαδή κοιτούσε το τροφοδοτικό. όπως το έχω τώρα μου φαίνεται καλύτερο, μήπως θέλει ανάποδα όμως ώστε να διώχνει τον αέρα στο πίσω μέρος;

Spoiler

IMG_20190512_174454_HDR.jpg.89369a876b9131a507f80d79ecb6a03f.jpg

Spoiler

IMG_20190512_174321_HDR.jpg.af9e33aa255ee23fed6f40c5eec07497.jpg

Δημοσ.

Ο αέρας μπαίνει από μπροστά, βγαίνει από πίσω. Αν δεν έχεις ανεμιστήρα μπροστά και πίσω, τα ανεμιστηρακια της ψυκτρας πρέπει να πετάνε τον αέρα προς τα πίσω. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Ο αέρας μπαίνει από μπροστά, βγαίνει από πίσω. Αν δεν έχεις ανεμιστήρα μπροστά και πίσω, τα ανεμιστηρακια της ψυκτρας πρέπει να πετάνε τον αέρα προς τα πίσω. 

ανεμιστήρας δεν υπάρχει στο κουτί, είναι μόνο το τροφοδοτικό και η ψύκτρα.

άρα όπως τα λες, η τοποθέτηση που έχει γίνει (στις φωτογραφίες) είναι λάθος.

πρέπει να γυρίσει η ψύκτρα 180 μοίρες. τώρα ακουμπάει το πίσω μέρος, πρέπει να ακουμπάει από δεξιά που είναι οι μνήμες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο ανεμιστήρας της ψήκτρας όταν γυρνάει να σπρώχνει τον αέρα πίσω   και ενεργοποίησε τον πίσω  ανεμιστήρα (αν δεν έχει βάλε οπωσδήποτε)  αν μπορείς βάλε και έναν μπροστά με την προϋπόθεση ότι έχει θέση και μπορεί να βάζει αέρα μέσα Αλλιώς έναν στο πλάι

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.

παιδιά μη μπερδευόμαστε. και οι 2 φωτογραφίες δείχνουν το ίδιο πράγμα από διαφορετικές γωνίες.

ο ανεμιστήρας της ψυκτρας βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπολογιστή ενώ μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε από τις 4 πλευρές. το έχω δοκιμάσει και ταιριάζει.

δε θέλω να βάλω σε λειτουργία το ανεμιστηράκι που φαίνεται πίσω διότι δε χρειάζεται (δεν έχω πρόβλημα με θερμοκρασία) και δε θέλω να ακούγεται θόρυβος. είμαι λίγο περίεργος με το θόρυβο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσεξε μην πάρεις το τροφοδοτικό στο χέρι

zalman.png

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, hp8 είπε

Πρόσεξε μην πάρεις το τροφοδοτικό στο χέρι

zalman.png

βλέπω έχουμε την ίδια ψύκτρα.

άρα την έχω ανάποδα. οπότε θα την περιστρέψω.

εντελώς εγκυκλοπαιδικά, αν την έχεις λάθος όπως την είχα βάλει επηρεάζει πολύ τις θερμοκρασίες;

με δοκιμές που έχω κάνει γενικά... αν βγάλεις το πλαϊνό καπάκι του κουτιού πάντως ρίχνει αρκετά τη θερμοκρασία.

με 40κάτι βαθμούς δε νομίζω να το πάρω στο χέρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...