blueangel3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Με μοναδικό κριτήριο την κάμερα ποιο από τα παραπάνω θα προτείνατε;Με ενδιαφέρει κυρίως το πορτραίτο και τα τοπία. Σε αυτη την κατηγορία έχετε κάποια άλλη πρόταση;
Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Απο τα παραπανω την καλυτερη καμερα την εχει το P20pro οσον αφορα φωτογραφιες και επομενο το S10.
paris_chav Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, blueangel3 είπε Το s9plus που διαφέρει απο το p20 pro? Το s9+ εχει καλυτερη ληψη βιντεο, καλυτερη μπροστινη καμερα, το dolby atmos που συνεπαγεται καλυτερο ηχο, παιρνει καρτα μνημης και εχει θυρα ακουστικων. Το p20 pro οπως γραφτηκε και πιο πανω εχει καλυτερη καμερα για φωτογραφιες, ακομα καλυτερη σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας. Επεξεργαστικα πανω κατω το ιδιο ειναι.
vargas Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Λέω να πάρω το s10 e . Έχω το mi 8 κ είμαι αρκετά ικανοποιημένος .το θέμα μου είναι από μπαταρία κ γενικά αξίζει η αλλαγή ;
Symbad Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Για μένα το κυριότερο είναι το μέγεθος της οθόνης. Αν σε ικανοποιεί για μένα προσωπικά είναι εξαιρετική επιλογή, οπότε βουρ στον πατσά! ΥΓ ένα δεύτερο αρνητικό για μένα είναι το μέγεθος της μπαταρίας, που μάλλον όμως αντισταθμιζεται από την οθόνη
paris_chav Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Ο λογος που δεν σκεφτεσαι το S10 ειναι οικονομικος ; Ειδαλλως και πιο αξιολογη συσκευη ειναι και πιο κοντα στο μεγεθος οθονης που ειχες.
vargas Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, paris_chav είπε Ο λογος που δεν σκεφτεσαι το S10 ειναι οικονομικος ; Ειδαλλως και πιο αξιολογη συσκευη ειναι και πιο κοντα στο μεγεθος οθονης που ειχες. Ε ναι είπα να μην ξεφύγω από τα 550 αλλά αν είναι τόσο χάλια η αυτονομία του να το δω ξανά
paris_chav Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 55 λεπτά πριν, vargas είπε Ε ναι είπα να μην ξεφύγω από τα 550 αλλά αν είναι τόσο χάλια η αυτονομία του να το δω ξανά Aκουγονται παραπονα ακομα και για την αυτονομια του S10 (του απλου). Αλλα καλυτερα να απαντησει καποιος κατοχος της συσκευης γιατι ο,τι και να διαβαζει κανεις μπορει να απεχει απ την πραγματικοτητα.
saruman123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, vargas είπε Λέω να πάρω το s10 e . Έχω το mi 8 κ είμαι αρκετά ικανοποιημένος .το θέμα μου είναι από μπαταρία κ γενικά αξίζει η αλλαγή ; 5 ώρες πριν, vargas είπε Ε ναι είπα να μην ξεφύγω από τα 550 αλλά αν είναι τόσο χάλια η αυτονομία του να το δω ξανά Γιατί δεν κοιτάς το Mi9?
cloud13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, vargas είπε Ε ναι είπα να μην ξεφύγω από τα 550 αλλά αν είναι τόσο χάλια η αυτονομία του να το δω ξανά 18 ώρες πριν, paris_chav είπε Aκουγονται παραπονα ακομα και για την αυτονομια του S10 (του απλου). Αλλα καλυτερα να απαντησει καποιος κατοχος της συσκευης γιατι ο,τι και να διαβαζει κανεις μπορει να απεχει απ την πραγματικοτητα. To εχω εγω παιδες το S10e ενα μηνα τωρα. Τη μερα τη βγαζει για πλακα η μπαταρια του υποθετω λογω μικροτερης οθονης και αναλυσης. Για πλακα ομως. Με εχει παει και 2 μερες σχεδον με μια φορτιση. Τα παντα ανοιχτα 24/7 με always on display που το ενεργοποιω με tap ομως (οχι να ειναι μονιμα στην οθονη), χωρις να βαζω battery saver κλπ. Με λιγα λογια δεν θα εχεις κανενα προβλημα απο μπαταρια. Το μονο του σχετικα μειον ειναι οι νυχτερινες ληψεις αλλα δεν εχω δοκιμασει (δεν ξερω αν γινεται κιολας) gcam. Σε ολα τα αλλα (ταχυτητα smoothness premium κατασκευη φωτο ημερας κλπ) ειναι πυραυλος το τηλεφωνο. Και το χειριζεσαι ανετοτατα με ενα χερι! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα