Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή κάνω συχνά εκκαθάριση τηλεφώνου από περιττά πράγματα που πιθανόν τζάμπα χώρο κάνω και ελενχκ γενικό αλλά και μπαταρίας όταν κάνω για την μπαταρία ενώ παράλληλα έχω ανοιχτεί μια εφαρμογή όπως αυτή που φαίνεται στην εικόνα μου βγάζει το συγκεκριμένο:

ΥΓ να πω ότι δεν το εμφανίζει σε όλες τις εφαρμογές δεν ξέρω γιατί 

Screenshot_2019-05-12-15-27-36-731_com.miui.securitycenter.png

Δημοσ.

Σε προειδοποιεί ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή σου καταναλώνει μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Σε προειδοποιεί ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή σου καταναλώνει μπαταρία.

Και τι μπορώ να κάνω γι'αυτό τίποτα? Με παραξενευει που δεν το εμφανίζει σε άλλες δημοφιλείς εφαρμογές πχ facebook 

ΥΓ είναι browser η εφαρμογή οπότε δεν ξέρω τι να κάνω το google πχ γιατί δεν εμφανίζει κάτι τέτοιο, μην μου πεις ότι δεν τρώει μπαταρία?

Επεξ/σία από Brashida
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάνεις εκκαθάριση σου δείχνει την συγκεκριμένη εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο.

Προφανώς οι άλλες δεν έχουν θέμα.

Αν θες να μην στο βγάζει τις κάνεις απεγκαταστάση και βάζεις άλλη.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Όταν κάνεις εκκαθάριση σου δείχνει την συγκεκριμένη εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο.

Προφανώς οι άλλες δεν έχουν θέμα.

Αν θες να μην στο βγάζει τις κάνεις απεγκαταστάση και βάζεις άλλη.

Λάθος κάνεις είναι μια ειδοποίηση ότι αυτή η εφαρμογή συγκεκριμένα τρώει περισσότερους πόρους και επιβραδύνει την αυτονομία της μπαταρίας κάτι τέτοιο θα ισχυει μάλλον εξάλλου το γράφει κιολλας,σε άλλες εφαρμογές παρόλο που τρέχουν στο παρασκήνιο δεν εμφανίζει κάτι.Τελως πάντων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες να κάνω τόσο λάθος μιας και έχω/ είχα στην κατοχή μου αρκετά Xiaomi!

Βγάλε την εφαρμογή να δεις σου βγάζει άλλη μετά?

Ήθελα να ήξερα γιατί ασχολείσαι με κάτι ασήμαντο.....

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Λες να κάνω λάθος και εγώ που έχω xiaomi? Έχω επίσης το Reddit άλλη εφαρμογή που βγάζει το ίδιο πρόβλημα και την είχα εγκαταστήσει καιρό πριν από αυτήν που κατέβασα πρόσφατα οπότε είσαι καθος ή μπορεί να ισχύει σε εσένα δεν ξέρω τι να σου πω.Το πρόβλημα υπήρχε καιρό πριν και δεν μπορώ να κάθομαι να διαγράφω εφαρμογες που χρειάζομαι επειδή βγάζουν πρόβλημα λόγω του ότι τρώνε πολλούς πόρους,ο φυλλομετρητής της xiaomi τρώει τους περισσότερους πόρους από κάθε άλλη εφαρμογή στο κινητό μου και όμως δεν έχει βγάλει πρόβλημα στον ελενχο

Δημοσ.

Δεν υπάρχει εφαρμογή που να μην σου τρώει μπαταρία ή κάποια να μην τρέχει στο παρασκήνιο(αυτές είναι κιόλας που σου τρώνε και την περισσότερη).

Υπάρχουν και οι κακογραμμένες που και αυτές κάνουν "ζημιά".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...