Alex-ios Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Καλησπερα σας! Ποια η γνωμη σας για το καταστημα Buysell.gr; https://www.buysell.gr/ Πουλαει κυριως μεταχειρισμενα κινητα με εγγυηση καπου στους 6 μηνες εαν θυμαμαι καλα... Βρηκα ενα Iphone 5S στα 110 ευρω και σκεφτομαι να το παρω καθως ψαχνω κινητο μικρου μεγεθους αλλα να χει και καλα χαρακτηριστικα..
odystam Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δε ξέρω για το site πάντως το 5s είναι κάπως παλιό, κοίτα καλύτερα για se αν μπορείς.
kiriakos500 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 ενταξει είναι… οσο για τους 6 μηνες ολο και καποιο παραθυρο θα βροθν για να μην στο φτιαξουν ολοι με τα μτχ αυτό κανουν … αν όμως μηλησεις με το αφεντικο του μαγαζιου στο συγκεκριμενο θα την βρεις την ακρη και θα στο φτιαξει κατά 90% αρκει να μην το εχεις χαλασει εσυ αθελα σου
Alex-ios Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, odystam είπε Δε ξέρω για το site πάντως το 5s είναι κάπως παλιό, κοίτα καλύτερα για se αν μπορείς. Το ξερω, αλλα ξερεις τι; ειχα το 5s 16Gb απο το 2014 μεχρι και χτες οπου αυτη τη στιγμη βρισκεται στον πατο του ιονιου.. το χα λατρεψει το κινητο και με βολευε αφανταστα.. και αφου το βρηκα 110 ευρω λεω γιατι να μην το παρω; αν και να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα να βαλω αλλα 60+ και να παρω το SE ή εστω το 6 αλλα δεν βρισκω το λογο απο τη στιγμη που ειχα μεινει τερμα ευχαριστημενος απο το 5S... 4 ώρες πριν, kiriakos500 είπε ενταξει είναι… οσο για τους 6 μηνες ολο και καποιο παραθυρο θα βροθν για να μην στο φτιαξουν ολοι με τα μτχ αυτό κανουν … αν όμως μηλησεις με το αφεντικο του μαγαζιου στο συγκεκριμενο θα την βρεις την ακρη και θα στο φτιαξει κατά 90% αρκει να μην το εχεις χαλασει εσυ αθελα σου καλα ναι αυτο εννοειται ετσι κανουν ολοι με τα μαγαζια αυτα 😒.. παρεμπιπτοντως εχεις εμπειρία απο το συγκεκριμενο ή ξερω γω ακουσες κατι απο γνωστο κλπ;
odystam Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Ναι έχεις δίκαιο, "κρατάει" ακόμα το 5s αλλά το θέμα είνα για πόσο καιρό...Δηλαδή αν θες να πάρεις τώρα κάτι και να το κρατήσεις για 3 χρόνια τουλάχιστον τότε καλύτερα δες για το se.
Alex-ios Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, odystam είπε Ναι έχεις δίκαιο, "κρατάει" ακόμα το 5s αλλά το θέμα είνα για πόσο καιρό...Δηλαδή αν θες να πάρεις τώρα κάτι και να το κρατήσεις για 3 χρόνια τουλάχιστον τότε καλύτερα δες για το se. ισως και να χεις δικιο.. εξ αλλου το se ειναι εσωτερικα ανανεωμενο με καλυτερη καμερα κλπ κλπ.. τελος παντων θα το σκεφτω σοβαρα διοτι αν ειναι να το παρω θα το κρατησω για οσο αντεξει.. ψαχνω απεγνωσμενα κινητο μικρου μεγεθους με καλα χαρακτηριστικα με χαμηλη τιμη ομως και δεν βρισκω με τιποτα.. τελος παντων σε ευχαριστω για την βοηθεια! 1
kiriakos500 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Alex-ios είπε Το ξερω, αλλα ξερεις τι; ειχα το 5s 16Gb απο το 2014 μεχρι και χτες οπου αυτη τη στιγμη βρισκεται στον πατο του ιονιου.. το χα λατρεψει το κινητο και με βολευε αφανταστα.. και αφου το βρηκα 110 ευρω λεω γιατι να μην το παρω; αν και να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα να βαλω αλλα 60+ και να παρω το SE ή εστω το 6 αλλα δεν βρισκω το λογο απο τη στιγμη που ειχα μεινει τερμα ευχαριστημενος απο το 5S... καλα ναι αυτο εννοειται ετσι κανουν ολοι με τα μαγαζια αυτα 😒.. παρεμπιπτοντως εχεις εμπειρία απο το συγκεκριμενο ή ξερω γω ακουσες κατι απο γνωστο κλπ; εχω εμπειρια ο ιδιος... αυτος που εχει το μαγαζι ανταλλασει κινητα από το 99 ισως και πιο πριν
odystam Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, Alex-ios είπε ισως και να χεις δικιο.. εξ αλλου το se ειναι εσωτερικα ανανεωμενο με καλυτερη καμερα κλπ κλπ.. τελος παντων θα το σκεφτω σοβαρα διοτι αν ειναι να το παρω θα το κρατησω για οσο αντεξει.. ψαχνω απεγνωσμενα κινητο μικρου μεγεθους με καλα χαρακτηριστικα με χαμηλη τιμη ομως και δεν βρισκω με τιποτα.. τελος παντων σε ευχαριστω για την βοηθεια! Ναι και γω κάπως έτσι είμαι, είναι πρόβλημα που δε βγαίνουν άλλο compact κινητά...Μόνο sony και apple έχουν τις πιο μικρές οθόνες αλλά οι τιμές είναι στον Θεό.
Alex-ios Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε εχω εμπειρια ο ιδιος... αυτος που εχει το μαγαζι ανταλλασει κινητα από το 99 ισως και πιο πριν καταλαβα.. σε ευχαριστω παρα πολυ! 31 λεπτά πριν, odystam είπε Ναι και γω κάπως έτσι είμαι, είναι πρόβλημα που δε βγαίνουν άλλο compact κινητά...Μόνο sony και apple έχουν τις πιο μικρές οθόνες αλλά οι τιμές είναι στον Θεό. αχαχαχ.. ασε ασε!!
ksjock Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Buy and sell έχω πάρει από αυτούς iPhone X και μετά από έναν μήνα χρήσης η οθόνη του κινητού έβγαλε γραμμές και χάλασε χωρίς πτώση ή να μπει νερο(παρόλο που είναι αδιάβροχο)το πήγα σε μάστορα και μ είπε ότι το κινητό έχει μούφα οθόνη το ίδιο ακριβώς είχαν κάνει και σε μια φίλη μου απλά άργησα να το μάθω.
Donalhioy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/5/2019 στις 8:11 ΜΜ, Alex-ios είπε το χα λατρεψει το κινητο και με βολευε αφανταστα. συνηθεια λεγεται... αλλαξαμε τεχνολογια πλεον.. καινουργια κινεζια με 110ευρο αν παρεις, πιο ευχαριστεμενος θα μεινεις, που λεει ο λογος δωσε παραπανω και παρε κατι πιο καινουργιο... αν ειναι γνωστου, αντε 3ετιας... απο αγνωστο κινητο 4-5ετιας ειναι σαν να παιζεις τζοκερ Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2020 από Donalhioy 1
koutsis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Στις 12/5/2019 στις 1:02 ΜΜ, Alex-ios είπε Καλησπερα σας! Ποια η γνωμη σας για το καταστημα Buysell.gr; https://www.buysell.gr/ Πουλαει κυριως μεταχειρισμενα κινητα με εγγυηση καπου στους 6 μηνες εαν θυμαμαι καλα... Βρηκα ενα Iphone 5S στα 110 ευρω και σκεφτομαι να το παρω καθως ψαχνω κινητο μικρου μεγεθους αλλα να χει και καλα χαρακτηριστικα.. 5s? Αλήθεια τώρα; θα πάρεις 5s εν έτει 2020? Δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε τουλάχιστον σε se ή 7.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, koutsis είπε 5s? Αλήθεια τώρα; θα πάρεις 5s εν έτει 2020? Δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε τουλάχιστον σε se ή 7. Εν έτη 2019 το έλεγε!!!! 22 λεπτά πριν, Donalhioy είπε συνηθεια λεγεται... αλλαξαμε τεχνολογια πλεον.. καινουργια κινεζια με 110ευρο αν παρεις, πιο ευχαριστεμενος θα μεινεις, που λεει ο λογος δωσε παραπανω και παρε κατι πιο καινουργιο... αν ειναι γνωστου, αντε 3ετιας... απο αγνωστο κινητο 4-5ετιας ειναι σαν να παιζεις τζοκερ 2019 το έγραψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις