djcensor Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Ο ξάδερφος μου προκειται να παει συντομα ταξιδάκι στο εξωτερικό και συγκκριμένα,στην Ιαπωνία...Αν μου φέρει ένα κινητό από εκεί θα δουλεύει εδώ και στα δίκτυα μας?Θα υποστηρίζει ελληνικα ή θα είναι στα Ιαπωνικά και στην καλύτερη περιπτωση στα Αγγλικά???Αν όχι,γίνεται να το παω σε κάποιο μαγαζί και να μου περάσει ελληνικό μενού και όλα τα σχετικά για να μπορώ να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες...? Γενικά,ποια θα είναι τα προβλήματα που τυχόν θα συναντήσω αν πάρω κινητό απο Ιαπωνία???
ba_eas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Έχω εγώ Sony απο Ιαπωνία και δεν δουλεύει εδώ..... Άσε που όταν το πήγα στη Sony-Ericsson νομίζανε οτι και εγώ και το κινητό είμαστε απο άλλο πλανήτη.....
kage Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 εξαρταται τι θα φερει...αν ειναι ενα απο τα υπαρχον εδω ,που εχουν κυκλοφορησει μπορεις να το ξεκλειδωσεις.
dimitris74 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 apla koita na doulevei sta edo diktia. kai kalitera rota sto myphone. pio palia thimamai eixe ksanasizitithei to thema kai eixane pei kapoia paidia ti kinita paizoun kai edo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.