Προς το περιεχόμενο

ΔΥΚΤΙΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

imported_Dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να συνδέσω το pc μου με αυτο του αδερφού μου.(windows 98 και τα δύο) Έχουμε και οι δυο σύνδεση στο internet. Θα ήθελα ένα απλό πρόγραμμα να με κάνει administrator και να κάνω οτι θέλω στο pc του. Να πάρω προγράμματα να του δώσω και να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο pc του.<BR>Αν χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες πείτε μου να σας δώσω.<BR

Δημοσ.

akougetai san na thes ena Remote administration proggie... <P>gia ena aplo kai freeware programmataki tha pareis to VNC tis AT&T research<BR> <A HREF="http://www.uk.research.att.com/vnc/" TARGET=_blank>http://www.uk.research.att.com/vnc/</A> <P>meta apo kei kai pera gia kati kalitero perneis to pc anywhere i akoma kalitera to NetOp pou einai to grigorotero kai pio dinato apola osa exo dokimasei alla distihos einai shareware...<P>ola ayta pados proypothetoune sindesi tahiteri apo ena aplo modemaki me ellinikes grammes... ginetai diladi kai me ayta apla tha katalixeis na to varas smile.gif<P>cy

Δημοσ.

Thanks για τις πληροφορίες. Κατέβασα το vnc αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει. Για παράδειγμα εγώ είμαι ο server και ο άλλος θα είναι ο viewer? Δηλαδή εγώ ανοίγω το πρόγραμμα που λεει run winvnc (appl mode) και ο άλλος το run win vnc viewer. Όμως πρέπει να βάλει μια διεύθυνση. Εκεί κόλλησα δεν κατάλαβα πως γίνομαι server και τι διεύθυνση θα δώσω του άλλου για να μπεί. Ο άλλος όμως (ο viewer) θα βλέπει το pc μου? να το κάνει τί? εγώ θέλω να μπώ στο δικό του. Τέλος πάντων μου φαίνεται λίγο κομπλικέ γιαυτό κατεβάζω το pc anywhere. Πιστεύεις οτι είναι καλύτερο? Πρέπει να το έχει και ο άλλος εγκατεστημένο στο μηχάνημά του?<BR>Sorry που ρωτάω πολλά αλλά αν έχεις ασχοληθεί με το θέμα θα σε παρακαλούσα να με διαφωτίσεις.<BR

Δημοσ.

Γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις εγκαθιστούμε το server πρόγραμμα στο μηχάνημα που θέλουμε να ελέγξουμε και το client πρόγραμμα στο άλλο.<BR> Για το vnc, πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα server στον υπολογιστή που θέλεις να ελέγξεις. Μετά στο δικό σου pc χρησιμοποιείς το vnc viewer για να μπεις και να ελέγξεις το pc που έχει εγκατεστημένο το server. Πρέπει να ξέρεις την ip του μηχανήματος αυτού(του server) ή το hostname για να πεις στο viewer σε πoιό μηχάνημα να μπει. Την ip την βρίσκεις με την εντολή ipconfig ή winipcfg (από msdos prompt). <BR>Για το pc anywhere, πρέπει να το εγκαταστήσεις και στα δύο pc. Πρώτα πηγαίνεις στο μηχάνημα που θέλεις να ελέγξεις και το ρυθμίζεις με το Be a Host PC. Μετά πηγαίνεις στο άλλο μηχάνημα και επιλέγεις Remote Control. Στο pc anywhere δεν χρειάζεται να ξέρεις την ip του server μηχανήματος

Δημοσ.

Παιδιά είστε άψογοι. το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να πάω στο άλλο pc να κάνω τις ρυθμίσεις γιατί είμαι στο εξωτερικό και το άλλο pc είναι του αδερφού μου ο οποίος δεν κατέχει πολλά πράγματα και δεν ξέρω αν μπορεί μέσω τηλεφώνου να κάνει τις ρυθμίσεις. Το pc anywhere μου ΄φαίνεται πιο εύκολο όπως μου το περιγράφετε και πιστεύω ΄΄οτι θα χρησιμοποιήσω αυτό. Μόλις γίνει θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα.<BR>Και πάλι ευχαριστώ. Αυτό είναι το insomnia , γρήγορα , αποτελεσματικά και σίγουρα. Το καλύτερο forum. Έχω επισκευτεί και άλλα forum γνωστων portals αλλά δεν έχουν τίποτα να δουν με το insomnia. Εχεις την εντύπωση ότι μιλάς σε υπάλληλο μεγάλης πολυεθνικής και η θερμοκρασία είναι στους -40<BR

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...