Προς το περιεχόμενο

Best android browser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι

What is removed:

* Chrome Sync
First, Google doesn't allow Chrome Sync to be used by third-party browser.
Second, Google Sync sends your full history, bookmarks and passwords to servers which is totally not cool.

* Data Saver
Google doesn't allow to use their platform.
I'm working on a Turbo mode, but I'm not sure when it'll go out.

https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-kiwi-browser-chromium-adblock-caf-t3797252
Δημοσ.
Στις 12/5/2019 στις 1:18 ΜΜ, Brashida είπε

Ψάχνω εδώ και ώρα τον καλύτερο browser σε κινητο που να έχει όλο το πακέτο γιατί το chrome είναι ότι να ναι και ρουφάει μέχρι και αφρικανική σκόνη δεν μένει τίποτα όρθιο και μέχρι στιγμής από σχόλια αξιολογήσεις κ.λ.π έχω καταλήξει σε δύο 1.kwii(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά σόρρυ) 2.brave.Φυσικα και το filefox και το opera mini.Για τα πρώτα 2 που είπα έχω ακούσει τρομερά θετικά σχόλια

Brave 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Ανοιγμα με" και μετα επιλεγεις τον mx player ή οτι αλλο εχεις. Οσο για το cyberflix, συμφωνω αλλα πρεπει να εχεις την εκδοση του Dr.Venture για να μην εχεις κανενα θεμα. Προσωπικα κορυφαιο θεωρω το Stremio.

Στις 13/5/2019 στις 10:25 ΜΜ, saruman123 είπε

Καλή φάση δεν τον ήξερα.

Το μόνο κακό είναι που μου πετάει αυτήν την εικόνα και πρέπει να την κλείνω κάθε τόσο και μου την σπάει.Screenshot_20190513-222333.jpg.4bbdaa24d09952512afad85ae045cb12.jpg

Υπόψη έχω την premium έκδοση.

"Ανοιγμα με" και μετα επιλεγεις τον mx player ή οτι αλλο εχεις. Οσο για το cyberflix, συμφωνω αλλα πρεπει να εχεις την εκσοδη του Dr.Venture για να μην εχεις κανενα θεμα. Προσωπικα κορυφαιο θεωρω το Stremio.

Επεξ/σία από CyberKid
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CyberKid είπε

"Ανοιγμα με" και μετα επιλεγεις τον mx player ή οτι αλλο εχεις. Οσο για το cyberflix, συμφωνω αλλα πρεπει να εχεις την εκδοση του Dr.Venture για να μην εχεις κανενα θεμα. Προσωπικα κορυφαιο θεωρω το Stremio.

Ναι βρε αυτό κανω.

Απλός μου το πετάει στο ξεκάρφωτο και είναι λίγο σπαστικό.

Του Dr.Venture έχω.

ΟΧΙ Stremio μακριά και αγαπημένοι με Kodi.

Καλό χρυσό άγιο αλλά.....

Το είχα και όλοι την ώρα ήθελε να περάσω oddons και ήθελα 100 ώρες στο σετάρισμα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ναι βρε αυτό κανω.

Απλός μου το πετάει στο ξεκάρφωτο και είναι λίγο σπαστικό.

Του Dr.Venture έχω.

ΟΧΙ Stremio μακριά και αγαπημένοι με Kodi.

Καλό χρυσό άγιο αλλά.....

Το είχα και όλοι την ώρα ήθελε να περάσω oddons και ήθελα 100 ώρες στο σετάρισμα.

Όχι ρε φίλε, δεν κάνεις τίποτα εσύ. Περνάς το manalab στο kodi και καθαρίζεις ή το 4D build και τα έχεις όλα έτοιμα. Αν είναι δυνατόν εν έτη 2019 να περνάς χειροκίνητα addons.

Επεξ/σία από CyberKid
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, chios είπε

4d έχω πάρα πολύ καλό,  τι 100 ώρες;;  σε κάνα 10 λεπτό είναι έτοιμο.

Το ξέρω φίλε, το 4D και ManaLab είναι τα καλύτερα. Η χειροκίνητη μέθοδος που ακολούθησε σου λέει ότι θέλει πολλές ώρες να την σετάρεις.

Επεξ/σία από CyberKid

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...