Brashida Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Ψάχνω εδώ και ώρα τον καλύτερο browser σε κινητο που να έχει όλο το πακέτο γιατί το chrome είναι ότι να ναι και ρουφάει μέχρι και αφρικανική σκόνη δεν μένει τίποτα όρθιο και μέχρι στιγμής από σχόλια αξιολογήσεις κ.λ.π έχω καταλήξει σε δύο 1.kwii(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά σόρρυ) 2.brave.Φυσικα και το filefox και το opera mini.Για τα πρώτα 2 που είπα έχω ακούσει τρομερά θετικά σχόλια
odystam Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Έχω δοκιμάσει πολλούς αλλά ο kiwi μακράν ο καλύτερος. 1
saruman123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Brashida είπε Ψάχνω εδώ και ώρα τον καλύτερο browser σε κινητο που να έχει όλο το πακέτο γιατί το chrome είναι ότι να ναι και ρουφάει μέχρι και αφρικανική σκόνη δεν μένει τίποτα όρθιο και μέχρι στιγμής από σχόλια αξιολογήσεις κ.λ.π έχω καταλήξει σε δύο 1.kwii(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά σόρρυ) 2.brave.Φυσικα και το filefox και το opera mini.Για τα πρώτα 2 που είπα έχω ακούσει τρομερά θετικά σχόλια Δεν υπάρχει καλύτερος σε όλα. Εσύ πρέπει να δεις τη ανάγκες σου. Εγώ ας πούμε έχω το Wiki αλλά έχω και τον UC για ταινίες online. 1
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, Brashida είπε Ψάχνω εδώ και ώρα τον καλύτερο browser σε κινητο που να έχει όλο το πακέτο γιατί το chrome είναι ότι να ναι και ρουφάει μέχρι και αφρικανική σκόνη δεν μένει τίποτα όρθιο και μέχρι στιγμής από σχόλια αξιολογήσεις κ.λ.π έχω καταλήξει σε δύο 1.kwii(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά σόρρυ) 2.brave.Φυσικα και το filefox και το opera mini.Για τα πρώτα 2 που είπα έχω ακούσει τρομερά θετικά σχόλια Ο Opera είναι αρκετά καλός με επιλογή να εμφανίζει τις εικόνες σε διαφορετικές αναλύσεις η καθόλου για εξοικονόμηση δεδομένων.Εχει πλέον και VPN το οποίο δεν γνωρίζω αν είναι πραγματικό συν οτι σε κάποια sites δεν λειτουργεί.Ομως δεν έχω βρεί αν και πως αλλάζει σειρά στους σελιδοδείκτες. Ο Opera mini μάλλον είναι πιο light για "αδύναμες" συσκευές και ίσως να έχει διαφορετική μορφή και να υστερεί σε ρυθμίσεις. Επίσης και ο Brave με "δυνατά" add blocks που είναι λίγο πιο γρήγορος αλλά δεν έχει την επιλογή για τις εικόνες όπως ο Opera. Μόνο αν τους χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις ποιος σου ταιριάζει.Εχω ως κύριο τον Opera και ως δεύτερο τον Brave σε περίπτωση που κάποιος απο τους δύο δεν είναι συμβατός με κάποιο site η δίκτυο Wi-Fi. 1
saruman123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ο Opera είναι αρκετά καλός με επιλογή να εμφανίζει τις εικόνες σε διαφορετικές αναλύσεις η καθόλου για εξοικονόμηση δεδομένων.Εχει πλέον και VPN το οποίο δεν γνωρίζω αν είναι πραγματικό συν οτι σε κάποια sites δεν λειτουργεί.Ομως δεν έχω βρεί αν και πως αλλάζει σειρά στους σελιδοδείκτες. Ο Opera mini μάλλον είναι πιο light για "αδύναμες" συσκευές και ίσως να έχει διαφορετική μορφή και να υστερεί σε ρυθμίσεις. Επίσης και ο Brave με "δυνατά" add blocks που είναι λίγο πιο γρήγορος αλλά δεν έχει την επιλογή για τις εικόνες όπως ο Opera. Μόνο αν τους χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις ποιος σου ταιριάζει.Εχω ως κύριο τον Opera και ως δεύτερο τον Brave σε περίπτωση που κάποιος απο τους δύο δεν είναι συμβατός με κάποιο site η δίκτυο Wi-Fi. Είχα και τους δύο που λες και κατέληξα στον Kiwi. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από saruman123
adi32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Kiwi με night mode και δεν υπάρχει επιστροφή. Ειδικα αν έχεις amoled οθόνη 1
Brashida Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, adi32 είπε Kiwi με night mode και δεν υπάρχει επιστροφή. Ειδικα αν έχεις amoled οθόνη Και εγώ αυτό έχω αλλά έχω κάνει και topic ότι έχω πρόβλημα με την μπαταρία με τρώει πολλούς πόρους και μου βγάζει μνμ όταν κάνω ελενχο αυτό που είπα πριν και επηρεάζει την αυτονομία της μπαταρίας
CyberKid Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, saruman123 είπε Δεν υπάρχει καλύτερος σε όλα. Εσύ πρέπει να δεις τη ανάγκες σου. Εγώ ας πούμε έχω το Wiki αλλά έχω και τον UC για ταινίες online. Για online ταινίες δοκίμασε τον Web Video Cast | Browser to TV/Chromecast/Roku/+ 1
saruman123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, CyberKid είπε Για online ταινίες δοκίμασε τον Web Video Cast | Browser to TV/Chromecast/Roku/+ Να σου πω τον έχω παρατηρήσει γιατί βλέπω από CyberFlix Tv
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Kiwi και Wiki είναι το ίδιο ? Ποιος browser από όλους καταναλώνει λιγότερα mb ξέρουμε? Έχω βάλει τον chrome σε lite mode αλλά και πάλι τρώει πολλά
saruman123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Xacti είπε Kiwi και Wiki είναι το ίδιο ? Ποιος browser από όλους καταναλώνει λιγότερα mb ξέρουμε? Έχω βάλει τον chrome σε lite mode αλλά και πάλι τρώει πολλά 😅 Kiwi υπάρχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε 😅 Kiwi υπάρχει. Σωστά υπέθεσα, απλά είδα κάποιους να το γράφουν ανάποδα και λέω μήπως έβγαλε η wikipedia δικό της browser
saruman123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Xacti είπε Σωστά υπέθεσα, απλά είδα κάποιους να το γράφουν ανάποδα και λέω μήπως έβγαλε η wikipedia δικό της browser Ο ένας είμαι εγώ 😅 αλλά το διορθώσα.
saruman123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, CyberKid είπε Για online ταινίες δοκίμασε τον Web Video Cast | Browser to TV/Chromecast/Roku/+ Καλή φάση δεν τον ήξερα. Το μόνο κακό είναι που μου πετάει αυτήν την εικόνα και πρέπει να την κλείνω κάθε τόσο και μου την σπάει. Υπόψη έχω την premium έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα