Looter Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα πολλοί χρησιμοποιούν το Viber αντί του WhatsApp. Και τα 2 δωρεάν είναι ενώ το δεύτερο χρησιμοποιείται σε συντριπτικό βαθμό παγκοσμίως.. Και το Viber το έχω αλλά ελάχιστες από τις επαφές μου το χρησιμοποιούν , περισσότερο λαμβάνω διαφημίσεις από αλυσίδες ή ειδοποιήσεις για καμία εξόφληση λογαριασμού. Στο θέμα μας τώρα , προφανώς και προκύπτουν θέματα ασφαλείας και συμβατότητας με εκδόσεις 5-6-7 ετών. Το να πήρε κάποιος τηλέφωνο του 2013 και να χρησιμοποιεί ακόμα ή να πήρε το 2015 Windows phone που στην αρχή δεν είχαν καν εφαρμογή WhatsApp και να διαμαρτύρεται γιατί το 2020 δε θα υποστηρίζεται η συσκευή του είναι τουλάχιστο οξύμωρο. Δώστε 80-100 ευρώ να πάρετε ένα Xiaomi να κάνετε αξιοπρεπώς τη δουλειά σας και να έχετε ταυτόχρονα και μια σχετικά σύγχρονη εμπειρία χρήσης τηλεφώνου... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Looter 1 1
mariosCS Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Looter είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα πολλοί χρησιμοποιούν το Viber αντί του WhatsApp. Και τα 2 δωρεάν είναι ενώ το δεύτερο χρησιμοποιείται σε συντριπτικό βαθμό παγκοσμίως.. Και το Viber το έχω αλλά ελάχιστες από τις επαφές μου το χρησιμοποιούν , περισσότερο λαμβάνω διαφημίσεις από αλυσίδες ή ειδοποιήσεις για καμία εξόφληση λογαριασμού. Στο θέμα μας τώρα , προφανώς και προκύπτουν θέματα ασφαλείας και συμβατότητας με εκδόσεις 5-6-7 ετών. Το να πήρε κάποιος τηλέφωνο του 2013 και να χρησιμοποιεί ακόμα ή να πήρε το 2015 Windows phone που στην αρχή δεν είχαν καν εφαρμογή WhatsApp και να διαμαρτύρεται γιατί το 2020 δε θα υποστηρίζεται η συσκευή του είναι τουλάχιστο οξύμωρο. Δώστε 80-100 ευρώ να πάρετε ένα Xiaomi να κάνετε αξιοπρεπώς τη δουλειά σας και να έχετε ταυτόχρονα και μια σχετικά σύγχρονη εμπειρία χρήσης τηλεφώνου... Μπορεί επειδή αρχικά το whatsapp δεν ήταν δωρεάν ενώ το viber ήταν από την αρχή...
Makis38 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Κι όμως Looter, δες την δυνατότητα που έχει το viber στο viber out που καλείς σταθερά με 1€ για 50 λεπτά όπως και κινητά για 12 λεπτά. Ειδικά όταν καλείς από εξωτερικό ηλικιωμένους που δεν έχουν smartphone. 2 minutes ago, mariosCS said: Μπορεί επειδή αρχικά το whatsapp δεν ήταν δωρεάν ενώ το viber ήταν από την αρχή... Μπλέκανε το whatsapp με το what's up του ΟΤΕ. Και 'γω το ίδιο πριν 10 χρόνια.
jimmy213 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Makis38 είπε Κι όμως Looter, δες την δυνατότητα που έχει το viber στο viber out που καλείς σταθερά με 1€ για 50 λεπτά όπως και κινητά για 12 λεπτά. Ειδικά όταν καλείς από εξωτερικό ηλικιωμένους που δεν έχουν smartphone. Το skype έχει καλύτερες τιμές (κατά τη γνώμη μου) για κλήσεις προς σταθερά/κινητά και καλύτερη ποιότητα ήχου. Οι πιο πολλοί που βλέπω εγώ, χρησιμοποιούν το viber για chat (αντί του messenger) κι όχι για κλήσεις. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από jimmy213
ardi21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Looter είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα πολλοί χρησιμοποιούν το Viber αντί του WhatsApp. Και τα 2 δωρεάν είναι ενώ το δεύτερο χρησιμοποιείται σε συντριπτικό βαθμό παγκοσμίως.. Και το Viber το έχω αλλά ελάχιστες από τις επαφές μου το χρησιμοποιούν , περισσότερο λαμβάνω διαφημίσεις από αλυσίδες ή ειδοποιήσεις για καμία εξόφληση λογαριασμού. Στο θέμα μας τώρα , προφανώς και προκύπτουν θέματα ασφαλείας και συμβατότητας με εκδόσεις 5-6-7 ετών. Το να πήρε κάποιος τηλέφωνο του 2013 και να χρησιμοποιεί ακόμα ή να πήρε το 2015 Windows phone που στην αρχή δεν είχαν καν εφαρμογή WhatsApp και να διαμαρτύρεται γιατί το 2020 δε θα υποστηρίζεται η συσκευή του είναι τουλάχιστο οξύμωρο. Δώστε 80-100 ευρώ να πάρετε ένα Xiaomi να κάνετε αξιοπρεπώς τη δουλειά σας και να έχετε ταυτόχρονα και μια σχετικά σύγχρονη εμπειρία χρήσης τηλεφώνου... Eνα πολυ καλο του Viber ειναι οτι μπορεις να το χρησιμοποιεις ταυτοχρονα και ανεξαρτητα σε οσες συσκευες θες, χωρις κανενα περιορισμο. Π.χ σε κινητο-tablet-PC . Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από ardi21
Miaou7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, thor777 είπε Hello, έχουμε γνωστούς και στο εξωτερικό που έχουν WhatsApp. Και ναι θέλουμε να κρατήσουμε την συσκευή που αγοράσαμε το 2015 επειδή δεν γουστάρουμε να αλλάζουμε συσκευή κάθε 1-2 χρόνια απο την στιγμή που είναι λειτουργική και εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Βέβαια δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο απο FB... 2015 με 2.3 gingerbread android? Το πηρες used πεντε χρονων το 2015 και θες να πας μεχρι το 2020? Ελα να σου δωσω δωρο ενα G3 που εχω για εφεδρεια αφου ζοριζεσαι τοσο..
Picard01 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Απ' ό,τι βλέπω κανέναν δεν τον απασχολεί η ασφάλεια... Το Viber είναι τρύπιο, το Whatsapp χρησιμοποιεί από τις καλύτερες open source κρυπτογραφήσεις την οποία την έχει πάρει από την Open Whisper Systems του Signal, για το Telegram έχω τις αμφιβολίες μου λόγω Ρώσων. Το επί πληρωμή Threema κάτι λέει αλλά σαν το Signal....κανένα.
udroxoos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Looter είπε Στο θέμα μας τώρα , προφανώς και προκύπτουν θέματα ασφαλείας και συμβατότητας με εκδόσεις 5-6-7 ετών. Το να πήρε κάποιος τηλέφωνο του 2013 και να χρησιμοποιεί ακόμα ή να πήρε το 2015 Windows phone που στην αρχή δεν είχαν καν εφαρμογή WhatsApp και να διαμαρτύρεται γιατί το 2020 δε θα υποστηρίζεται η συσκευή του είναι τουλάχιστο οξύμωρο. Δώστε 80-100 ευρώ να πάρετε ένα Xiaomi να κάνετε αξιοπρεπώς τη δουλειά σας και να έχετε ταυτόχρονα και μια σχετικά σύγχρονη εμπειρία χρήσης τηλεφώνου... Χρησιμοποιώ το Lumia 1020 και από εφαρμογές η μόνη που με ενδιαφέρει για επικοινωνία είναι το whatsapp. Με ποιο xiaomi των 80-100 ευρώ θα κάνω αξιοπρεπώς τη δουλειά μου = φωτογραφίες επιπέδου της συσκευής μου, μοντέλο του 2013. Ας μην πέφτουμε εύκολα σε γενικεύσεις και απλουστεύσεις... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από udroxoos 1
Looter Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, udroxoos είπε Χρησιμοποιώ το Lumia 1020 και από εφαρμογές η μόνη που με ενδιαφέρει για επικοινωνία είναι το whatsapp. Με ποιο xiaomi των 80-100 ευρώ θα κάνω αξιοπρεπώς τη δουλειά μου = φωτογραφίες επιπέδου της συσκευής μου, μοντέλο του 2013. Ας μη καταφεύγουμε εύκολα σε γενικεύσεις και απλουστεύσεις... Μιλάς για μια συσκευή που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2013 με ένα λειτουργικό που έχει σταματήσει να κυκλοφορεί σε νέες συσκευές εδώ και χρόνια ενώ και η ίδια η Microsoft που το ανέπτυξε το έχει πλήρως παρατήσει. Και σου φταίει η WhatsApp και η κάθε WhatsApp η οποία σε ενημερώνει 6-7 μήνες πριν ότι θα σταματήσει να την υποστηρίζει στα 6.5 χρόνια από την κυκλοφορία της; Ας βγουν να γκρινιάξουν και οι παλιοί χρήστες blackberry , Symbian , κλπ..
udroxoos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μου φταίει γιατί δεν έχω εναλλακτική, τουλάχιστον σε λογική τιμή. Θα έπρεπε να χαίρομαι; Τέσπα... όπως υπήρχε ζωή και μετά το skype, θα υπάρξει και μετά το whatsapp
thor777 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Miaou7 είπε 2015 με 2.3 gingerbread android? Το πηρες used πεντε χρονων το 2015 και θες να πας μεχρι το 2020? Ελα να σου δωσω δωρο ενα G3 που εχω για εφεδρεια αφου ζοριζεσαι τοσο.. Ποιος σου είπε για android, για Windows phone μιλάω. Προφανώς κάποια στιγμή στο μέλλον αναγκαστικά θα γίνει αλλαγή αλλά ποιος ο λόγος να μου κόψουν την εφαρμογή ?
Black Demis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, imazehost είπε Εγώ το Telegram δεν το αλλάζω με κανένα messenger. Από την πρώτη ημέρα που το έκανα εγκατάσταση με κέρδισε. Μόνο αυτό λειτουργώ, όλα τα άλλα απλά υπάρχουν. Whatsapp (Για πέταμα) Viber (Δυστυχώς το έχουν σχεδόν όλοι στην Ελλάδα, αλλά χάλια ποιότητα ήχου, όσες φορές με κάλεσαν ή δεν με άκουγαν ή δεν τους άκουγα και μιλάμε με καλή σύνδεση) Telegram ο καλύτερος Messenger Επικοινωνία ήχου κάτι παραπάνω από τέλεια σαν να μιλάς σε κανονικό τηλέφωνο. καλα το λες το δοκίμασα τέλειος είναι δεν λεω αλλα....... δεν εχω με ποιον να μιλάω............. απο εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι λογια του αερα 1 ώρα πριν, udroxoos είπε Μου φταίει γιατί δεν έχω εναλλακτική, τουλάχιστον σε λογική τιμή. Θα έπρεπε να χαίρομαι; Τέσπα... όπως υπήρχε ζωή και μετά το skype, θα υπάρξει και μετά το whatsapp 600 ευρω εκανε όταν βγήκε δλδ θα σε χάλαγε να δώσεις πχ 550 για το p20 pro και να καλύψεις της ανάγκες σου ?
Miaou7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, thor777 είπε Ποιος σου είπε για android, για Windows phone μιλάω. Προφανώς κάποια στιγμή στο μέλλον αναγκαστικά θα γίνει αλλαγή αλλά ποιος ο λόγος να μου κόψουν την εφαρμογή ? Οοοο μερακλης... Τα συλλυπητηρια μου, που επαιξες και εχασες με το WP. Αλλα περαν αυτου , κανεις δεν σου εκανε συμβολαιο οτι καθε εφαρμογη που σου αρεσει η σε βολευει θα ειναι συμβατη με την καθε συσκευη σου. Πχ εγω εxω δυο windows tablet 5ετιας+ που με καραβολευουν αλλα εχουν 32bit cpu, τι δικαιωμα εχω να γκρινιαζω που ολα τα νεα manager games θελουν 64 bit os και δεν μπορω να τα παιξω? Απο την στιγμη που το κινητο σου ειναι λειτουργικοτατο στον βασικο του ρολο και εχει εφαρμογες που λειτουργουν και καλυπτουν τις απαραιτητες και βασικες του λειτουργιες δεν μπορεις να εχεις παραπονο..
thanos_gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, Mivas (myphone) είπε Υ.Γ. Οκ, μεταφέρετε το άρθρο, αλλά τουλάχιστον κάνετε και τις απαραίτητες διορθώσεις. Γράφετε π.χ. ότι η τελευταία συσκευή με Windows κυκλοφόρησε το 2015. Από που προέκυψε αυτό; Καινούργιες συσκευές έβγαιναν τουλάχιστον μέχρι και το φθινόπωρο του 2017... Windows phone λέει, όχι windows 10 mobile. Η τελευταία έκδοση windows phone (8.1) βγήκε όντως το 2015.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Don't worry. Θα τρεχει στο Surface Phone που θα τα σαρωσει ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα