Virus200 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Ας πω και εγώ την πονεμένη ιστορία μου. Βάζω πριν 1μιση χρόνο 50αρα γραμμή και παίρνω δυστυχώς από κέντρο της αλυσίδας και επειδή είμαι πολύ κοντά η πολυκατοικία είναι σε παλιά καμπίνα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ ξεκίνησα να συγχρονίζω στα 39mbps κάτι που δεν με πείραζε καθόλου κατά τον Φλεβάρη έπεσε στα 37 τον Μαρτιο στα 32 τον Απρίλιο στα 30 και τώρα είμαι στην μαγική ταχύτητα των 26 έχω κάνει άπειρα παράπονα μου λένε ότι η μέση ταχύτητα εκεί στα 32-35 τους λέω εγώ τι να κάνω από την στιγμή που ήμουν κοντά στα 40 και δεν έχω αλλάξει τίποτα στον σπίτι μου. Μέχρι που προχθές είδα τα 26mbps τους πήρα και τους λέω ήμουν τόσους μήνες πολύ ευγενικός άλλα αν δεν γίνει κάτι θα σας κάνω καταγγελία δεν γινεται να έχω την μιση ταχύτητα από ότι πληρώνω και στο σπίτι μου να μην έχω αλλάξει τίποτα κάτι συμβαίνει. Ναι έχετε δίκιο κύριε θα το περάσουμε αμέσως σαν βλάβη θα περάσει τεχνικός να δει και θα σας πάρει τηλέφωνο αν δεν βρει κάτι από το κουτί μέχρι έξω στην πολυκατοικία για να δει και μέσα. Και ρωτώ εγώ τώρα σε περίπτωση που δεν μου κάνουν τίποτα μπορώ να τους κάνω καταγγελία και να φύγω χωρίς να πληρώσω τίποτα τουλάχιστον να πάω σε άλλο παροχο να πληρώνω και 10 ευρώ λιγότερα και να έχω την ιιδια ταχύτητα.
jerry banana Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, Virus200 είπε Ας πω και εγώ την πονεμένη ιστορία μου. Βάζω πριν 1μιση χρόνο 50αρα γραμμή και παίρνω δυστυχώς από κέντρο της αλυσίδας και επειδή είμαι πολύ κοντά η πολυκατοικία είναι σε παλιά καμπίνα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ ξεκίνησα να συγχρονίζω στα 39mbps κάτι που δεν με πείραζε καθόλου κατά τον Φλεβάρη έπεσε στα 37 τον Μαρτιο στα 32 τον Απρίλιο στα 30 και τώρα είμαι στην μαγική ταχύτητα των 26 έχω κάνει άπειρα παράπονα μου λένε ότι η μέση ταχύτητα εκεί στα 32-35 τους λέω εγώ τι να κάνω από την στιγμή που ήμουν κοντά στα 40 και δεν έχω αλλάξει τίποτα στον σπίτι μου. Μέχρι που προχθές είδα τα 26mbps τους πήρα και τους λέω ήμουν τόσους μήνες πολύ ευγενικός άλλα αν δεν γίνει κάτι θα σας κάνω καταγγελία δεν γινεται να έχω την μιση ταχύτητα από ότι πληρώνω και στο σπίτι μου να μην έχω αλλάξει τίποτα κάτι συμβαίνει. Ναι έχετε δίκιο κύριε θα το περάσουμε αμέσως σαν βλάβη θα περάσει τεχνικός να δει και θα σας πάρει τηλέφωνο αν δεν βρει κάτι από το κουτί μέχρι έξω στην πολυκατοικία για να δει και μέσα. Και ρωτώ εγώ τώρα σε περίπτωση που δεν μου κάνουν τίποτα μπορώ να τους κάνω καταγγελία και να φύγω χωρίς να πληρώσω τίποτα τουλάχιστον να πάω σε άλλο παροχο να πληρώνω και 10 ευρώ λιγότερα και να έχω την ιιδια ταχύτητα. Φιλε ακριβως το ιδιο θεμα εχω εγω με την Forthnet(Νοva) .Βαζω 50αρα και οπως ακριβως τα λες και εσυ αρχικα επιανα οτι πληρωνα.Δηλαδη 45 -49 .Περναει ο καιρος και αυτη τη στιγμη που γραφω το μηνυμα πιανω 28 .Τους πηρα τηλέφωνο εγω την παρασκευη.Μου λενε θα ερθει τεχνικος να κοιταξει εξω και εαν δεν βρει κατι εξω θα κοιταξει τις καλωδιωσεις του σπιτιου.Εξηγω οτι εχω πατερα ηλεκτρολογο οποτε με τις καλωδιωσεις δεν υπαρχει θεμα.Κατι συμβαινει εξω.Και μου λενε πως εαν βρουν βλαβη δικη μου πχ κανα καλωδιο κλπ θα χρεωθω 10 ευρω.Δεν μιλησα για καταγγελιες γιατι τους παιρνω 2η φορα.Εαν ερθει απο εβδομαδα ανθρωπος θα σου πω τι εγινε.Παντως για αρκετο καιρο ειχα 45-49 που σημαινει οτι παιζει στην Ελλαδα να το κανουν και επιτηδες οι εταιρειες.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα ενδεχεται.Γιατι να πιανω στην αρχη 45-49 σταθερα και μετα απο 9-12 μηνες να πιανω 28 δεν παιζει.Ουτε απο καλωδιωση του σπιτιου ουτε απο εξω.Μακαρι βεβαια να βγω ψευτης και να εχει συμβει κατι εξω.
Virus200 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, divo είπε κοιτα αν μπορεις να παρεις καμπινα διαφορετικα, μια και την εχεις ηδη 1.5 χρονο το πολυ πολυ να κανεις υπομονη αλλον μισο. μετα χαιρετα τους. για να κανεις κατι δε νομιζω μια και το 50αρι ειναι πλεον κι αυτο....εως τους το ειχα πει και αυτο να με βαλουν απο καμπινα καινουργια μιας και εχω μια στα 30 μετρα το πολυ απο το σπιτι μου αλλα φυσικα και δεν εγινε τιποτα.
jerry banana Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Στις 12/5/2019 στις 11:28 ΠΜ, Virus200 είπε Ας πω και εγώ την πονεμένη ιστορία μου. Βάζω πριν 1μιση χρόνο 50αρα γραμμή και παίρνω δυστυχώς από κέντρο της αλυσίδας και επειδή είμαι πολύ κοντά η πολυκατοικία είναι σε παλιά καμπίνα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ ξεκίνησα να συγχρονίζω στα 39mbps κάτι που δεν με πείραζε καθόλου κατά τον Φλεβάρη έπεσε στα 37 τον Μαρτιο στα 32 τον Απρίλιο στα 30 και τώρα είμαι στην μαγική ταχύτητα των 26 έχω κάνει άπειρα παράπονα μου λένε ότι η μέση ταχύτητα εκεί στα 32-35 τους λέω εγώ τι να κάνω από την στιγμή που ήμουν κοντά στα 40 και δεν έχω αλλάξει τίποτα στον σπίτι μου. Μέχρι που προχθές είδα τα 26mbps τους πήρα και τους λέω ήμουν τόσους μήνες πολύ ευγενικός άλλα αν δεν γίνει κάτι θα σας κάνω καταγγελία δεν γινεται να έχω την μιση ταχύτητα από ότι πληρώνω και στο σπίτι μου να μην έχω αλλάξει τίποτα κάτι συμβαίνει. Ναι έχετε δίκιο κύριε θα το περάσουμε αμέσως σαν βλάβη θα περάσει τεχνικός να δει και θα σας πάρει τηλέφωνο αν δεν βρει κάτι από το κουτί μέχρι έξω στην πολυκατοικία για να δει και μέσα. Και ρωτώ εγώ τώρα σε περίπτωση που δεν μου κάνουν τίποτα μπορώ να τους κάνω καταγγελία και να φύγω χωρίς να πληρώσω τίποτα τουλάχιστον να πάω σε άλλο παροχο να πληρώνω και 10 ευρώ λιγότερα και να έχω την ιιδια ταχύτητα. εχεις καμια εξελιξη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα