Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Εχω την δυνατοτητα να αγορασω απο ιδιωτη, την https://www.skroutz.gr/s/12916925/Gigabyte-GeForce-GTX-1070-8GB-G1-Gaming-Rev-2-0-GV-N1070G1-GAMING-8GD.html  στα 250 ευρω

Ο μονος ενδοιασμος ειναι οτι ηταν σε mining pc τουλαχιστον 6 μηνες. Να την τσιμπισω? Να προσεξω κατι? Αξιζει τωρα η αγορα της? 

Σκεφτομουν να κανω αναβαθμιση τελος 2020, πσνω απο 250 για καρτα δε υα εδινε. Τι συμβουλευετε? 

Δημοσ.

1070 στα 250e και τέτοια υλοποίηση δεν τη θεωρώ καλή αγορά.

Αν μπορείς να ανέβεις στα 280e κοιτάς 1660ti καινούργια ή μεταχειρισμένη(καλύτερη υλοποίηση)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοεις λεγωντας τετοια υλοποιηση;

Δεν ειναι καλη τιμη; 

Η 1060 δεν ειναι κατωτερη? 

Κανονικα δε θα επαιρνα, αλλα μου φαινεται καλη τιμη, ενδοιασμος το minning που εκανε, allα δε ξερω ποσο stressed ναναι η καρτα

Θα εχω καποιο θεμα με το συστημα? 

I5 4699k, 16gb

Επεξ/σία από Deep2deep
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την στιγμή που χρησιμοποιήθηκε για mining έχει χάσει και την εγγυησή της, οπότε γενικά σε hardware δεν προτείνω να πας σε κάτι που δεν έχει εγγύηση γιατί παίζεις με το ρίσκο εκεί...

Καλύτερα να πας σε 1660 ti  που είπε και ο φίλος πιο πάνω με λίγα χρήματα παραπάνω.

Η 1660 ti αποδίδει καλύτερα αν και έχει 6 gb vram ενώ η 1070 έχει 8 gb λόγω του οτι χρησιμοποιεί το φρέσκο turing καθώς και λιγότερη κατανάλωση(η 1660 ti).

Τσέκαρε και τα benchmarks στο παρακάτω βίντεο για να επιβεβαιώσεις τα παραπάνω.

Επεξ/σία από Manos112
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όταν κατά καιρούς έχουν παίξει 1070 MSI EVGA στα 230e η Gigabyte στα 250e είναι κακή επιλογή....Εγώ δεν θα τα έδινα με τίποτα

Δεν ανέφερα 1060 που έχει release date ίδιο όπως η 1070 αλλά 1660ti που καίει 130W έναντι 180W της 1070 είναι καινούργια κάρτα με 3 χρόνια εγγύηση και +-3-4% σε απόδοση

Πριν 15-20 μέρες είχα δει 1660ti MSI Gaming X που είναι κορυφαία υλοποίηση μεταχειρισμένη 15-20 ημερών περίπου στα 260-270e

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Manos112 είπε

Απο την στιγμή που χρησιμοποιήθηκε για mining έχει χάσει και την εγγυησή της, οπότε γενικά σε hardware δεν προτείνω να πας σε κάτι που δεν έχει εγγύηση γιατί παίζεις με το ρίσκο εκεί...

Καλύτερα να πας σε 1660 ti  που είπε και ο φίλος πιο πάνω με λίγα χρήματα παραπάνω.

Η 1660 ti αποδίδει καλύτερα αν και έχει 6 gb vram ενώ η 1070 έχει 8 gb λόγω του οτι χρησιμοποιεί το φρέσκο turing καθώς και λιγότερη κατανάλωση(η 1660 ti).

Τσέκαρε και τα benchmarks στο παρακάτω βίντεο για να επιβεβαιώσεις τα παραπάνω.

Δεν ισχύει το αφού χρησιμοποιήθηκε σε mining έχει χάσει την εγγύηση. Όλες οι κάρτες έχουν 3 χρόνια εγγύηση. Μπορείς να τις τρέχεις συνεχώς σε mining αν χαλάσουν πριν τα 3 χρόνια στην αλλάζουν κανονικά. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...