Προς το περιεχόμενο

Encryption ssd

johnydre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.  Αν κάνω encryption τον σκληρό δίσκο μου με το bitlocker? υπάρχει κάποιο όφελος από αυτό? να μου κλέψουν τον σκληρό μέσα από το σπίτι δεν νομίζω. Aλλα σε θέμα ασφάλεια στο internet θα μου δωση κάποια extra ασφάλεια από hackers ας πούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, johnydre είπε

Για σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.  Αν κάνω encryption τον σκληρό δίσκο μου με το bitlocker? υπάρχει κάποιο όφελος από αυτό? να μου κλέψουν τον σκληρό μέσα από το σπίτι δεν νομίζω. Aλλα σε θέμα ασφάλεια στο internet θα μου δωση κάποια extra ασφάλεια από hackers ας πούμε.

Mε απλά λόγια. Aν εχεις laptop η κινητό η usb flash. H είσαι σε κάποια εταιρία και όλη μέρα είσαι με tablet,laptop,κινητό στο χέρι. Και όλη μέρα πας από εδώ και από εκεί και φοβάσαι μην σου τα κλέψει κάποιος και σου πάρει τα αρχεία σου. Κανεις full encrypt και δεν μπορεί να σου πάρει τίποτα αμα σου το κλεψουν. Eγώ προσωπικά τα usb sticks μου και το Note 9 μου encrypted τα έχω. Στο pc του σπιτιού δεν χρειάζεται γιατί λογικά δεν θα σου κλέψει κανεις το pc και τον ssd. Βεβαια εν έτι 2019 τα παντα γινονται. Αλλα δεν δεν σου χρειάζεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...