Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, skiabox είπε

Τι σου κοψανε παίκτη; 

Το χέρι; 

Τον μισθό.  Αλλά Οκ... Εσύ δουλεύεις; 

• Moderators
Δημοσ.
23 minutes ago, skiabox said:

Εμένα μου αρέσουν οι Έλληνες εκείνης της εποχής γιατί ήταν τίμιοι.

Δεν ήταν τίμιοι, αφελείς ήταν.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι κάθε πέρσι και καλύτερα έτσι μας πάνε .... Θεωρώ θαύμα που έχουμε και υποδομές όπως δημ. νοσοκομεία και λειτουργούν ακόμα αλλά για πόσο ... 

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Το θέμα είναι ότι κάθε πέρσι και καλύτερα έτσι μας πάνε .... Θεωρώ θαύμα που έχουμε και υποδομές όπως δημ. νοσοκομεία και λειτουργούν ακόμα αλλά για πόσο ... 

Δεν σε πάει κανένας πουθενά.

Ολα εσύ τα επιλέγεις συνειδητά.

Το ρίξιμο της ευθύνης αλλού είναι από τα αίτια της κρίσης και είναι γνωστό παγκοσμίως πλέον για τους Έλληνες μιας και το βλέπεις σε σχόλια μη Ελλήνων παντού.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, skiabox είπε

Δεν σε πάει κανένας πουθενά.

Ολα εσύ τα επιλέγεις συνειδητά.

Το ρίξιμο της ευθύνης αλλού είναι από τα αίτια της κρίσης και είναι γνωστό παγκοσμίως πλέον για τους Έλληνες μιας και το βλέπεις σε σχόλια μη Ελλήνων παντού.

πολύ σωστό σχόλιο.

έχω σιχαθεί να ακούω απ όλο τον κόσμο την κλασική ατάκα "εκεί που μας καταντήσανε".

Απ όλους όμως.... και πάντα οι άλλοι φταίνε. εγώ βασικά χρόνια ψάχνω να βρω ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι που μας καταντήσανε και δε τα έχω καταφέρει ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσα χρόνια  απέναντι στο λαϊκισμό το αποτέλεσμα το ίδιο ... Τι ωραία να βλέπεις τη χώρα σου σε τέτοιο χάλι και να λες τι όλοι μαζί τα φάγαμε ; ok όλοι μαζί θα τα πληρώσουμε 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kleo1 είπε

πολύ σωστό σχόλιο.

έχω σιχαθεί να ακούω απ όλο τον κόσμο την κλασική ατάκα "εκεί που μας καταντήσανε".

Απ όλους όμως.... και πάντα οι άλλοι φταίνε. εγώ βασικά χρόνια ψάχνω να βρω ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι που μας καταντήσανε και δε τα έχω καταφέρει ακόμα.

Οκ ας δεχτούμε ότι έχεις δίκαιο... Για αυτά που μου κόψανε ποιος φταίει εγώ; 

Δημοσ.

Ο πάτος θα είναι όταν θα αρχίσουμε να παράγουμε και εμείς πράγματα με υπεραξία.

Μέχρι τότε βύθιση οικονομική, ακόμα και στον μέσο δείκτη νοημοσύνης (όταν το έχεις σε απραξία το εργαλείο - εγκέφαλο - αυτά συμβαίνουν).

Μόλις τώρα, vairass είπε

Οκ ας δεχτούμε ότι έχεις δίκαιο... Για αυτά που μου κόψανε ποιος φταίει εγώ; 

Οσο δεν παράγεις υπεραξία τόσο θα φτωχαίνεις.

Δες και μόνος σου που καταλήγουν τα κράτη που επιμένουν με κρατισμό παντού και κλειστή οικονομία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Εμένα μου αρέσουν οι Έλληνες εκείνης της εποχής γιατί ήταν τίμιοι.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι Έλληνες εκείνης της εποχής ήταν πιο "τίμιοι" (όπως και να το ορίσεις αυτό).

Ιστορικά, οι ίδιες κομπινες και λαμογιες γίνονται στην Ελλάδα εδώ και 3000 χρόνια. Γιατί θεωρείς το '60 κάτι διαφορετικό;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι Έλληνες εκείνης της εποχής ήταν πιο "τίμιοι" (όπως και να το ορίσεις αυτό).

Ιστορικά, οι ίδιες κομπινες και λαμογιες γίνονται στην Ελλάδα εδώ και 3000 χρόνια. Γιατί θεωρείς το '60 κάτι διαφορετικό;

Ετσι φαίνεται στις ταινίες φίλε.

Εκείνες τις εποχές είχαμε και ισχυρή ανάπτυξη.

Ετσι κι αλλιώς όταν φθάνεις πάτο ακόμα και ο ίδιος ο παλιότερος εαυτός σου είναι καλύτερος.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μέχρι τότε βύθιση οικονομική, ακόμα και στον μέσο δείκτη νοημοσύνης (όταν το έχεις σε απραξία το εργαλείο - εγκέφαλο - αυτά συμβαίνουν).

Δες και μόνος σου που καταλήγουν τα κράτη που επιμένουν με κρατισμό παντού και κλειστή οικονομία.

Καλά αυτά τα ξέρουμε.. 

Ο εργάτης τι φταίει όμως; ο τελευταίος την πληρώνει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vairass είπε

Καλά αυτά τα ξέρουμε.. 

Ο εργάτης τι φταίει όμως; ο τελευταίος την πληρώνει. 

Έχει πιστέψει στα λεφτόδενδρα.

Δηλαδή ότι μπορείς να ζήσεις χωρίς παράξεις κάτι και έχοντας την μεγαλύτερη γραφειοκρατία στον πλανήτη (ενώ η μηχανογράφηση είναι φθηνή και εφικτή από την δεκαετία του 80, αλλά εσύ μέχρι τώρα έχεις δει μόνο ψηφιακές νησίδες και όχι μηχανογράφηση με κεντρικό σχεδιασμό με ταυτόχρονη απλοποίηση φορολογίας/νομοθεσίας) και την μικρότερη ρευστότητα επειδή δεν σε πλησιάζει κανένας επενδυτής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, skiabox είπε

Ετσι φαίνεται στις ταινίες φίλε.

Α, καλά.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, skiabox είπε

Τον κρατισμό στην Ελλάδα που τον βλεπεις ακριβως???????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...