spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, spyros007 είπε Καλα αντε τανζανια μπουταν μακεδονια ( η αλλη οχι η δικια μας)μακαου σερβια κοσοβο σαμοα βοσνια αλβανια λιθουανια ΚΤΛ κτλ κτλ.......................Εχεις ιδεα τι ΑΕΠ εχει η Ελλαδα ακομα και μετα 10 χρονια κρίσης σε σχεση με αυτες τις χωρες. 10 λεπτά πριν, georgeγ είπε γιατι δεν τον πιανουμε σωστα ττην καταταξη απο την αρχη; αυτες οι χωρες ονται στην πρωτη δεκαδα της καταταξης της ελευθερης οικονομιας ειναι ή δεν οι πιο πλουσιες; οι πολιτες τους εχουν ή δεν εχουν καλυτερο βιοτικο επιπεδο; Απο που και να την πιασεις βρωμαααααααααααααει ειτε απο την αρχη ειτε απο το τελος.Εργαλειο για να διαλύουν κρατη και λαους ειναι.Ολοι αυτοι που κοιτάνε να σε ξεζουμιζόσουν φταχνουνε αυτές τις λιστες Οικονομοικο φορουμ που νοιάζεται για το καλο μας ...ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ Αυτο με το ΑΕΠ για δες το λιγο............. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από spyros007 1
vairass Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, adi32 είπε Το link είναι από είδηση της ημέρας εκείνης. Οπότε ούτε ψεύτικοι πίνακες ούτε τίποτα. Αυτό που δε θα ξεχάσω είναι ότι με 5000 δρχ έκανα 300 χιλιόμετρα στα κόκκινα το στροφόμετρο. Τώρα με 15ε οικονομικά κάνεις καμιά 100αρια το πολύ δεν ειπα οτι λες ψεματα ...απλα δεν θυμαμαι καλα Εγω παλι θυμαμαι με 1000αρικο επαιρνα... τσιγαρα... βενζινη καφε γυρο 2
spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1000κο δρχ = 2 ευρω και κατι ψιλα τωρα .Ουτε σουβλακι δεν περνεις...................... Το διορθωσα. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από spyros007 1
spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ?????????????????????????????????
adi32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, vairass είπε δεν ειπα οτι λες ψεματα ...απλα δεν θυμαμαι καλα Εγω παλι θυμαμαι με 1000αρικο επαιρνα... τσιγαρα... βενζινη καφε γυρο Δεν το είπα για σένα. Για κάτι άλλους που είναι χαρούμενοι με τους σημερινούς μισθούς 1
overpower Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Το αλευρι θα κοστιζει σε 100 χρονια 3 ευρω/κιλο Το χασαμε το παιχνιδι οταν αλλαξαμε σε ευρω. Δεν θεωρω "κακο" το ευρω, η αντιστοιχια ηταν πολυ λαθος (στα + οτι μεχρι να καταλαβουμε την αξια του ευρω, καναμε σπαταλες, καποιοι μισθοι ξαφνικα στον θεο κτλ). Καποια κρατη κερδισαν οταν πουλησαν το νομισμα τους, καποιοι εχασαν. 1
vairass Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, overpower είπε Το αλευρι θα κοστιζει σε 100 χρονια 3 ευρω/κιλο Το χασαμε το παιχνιδι οταν αλλαξαμε σε ευρω. Δεν θεωρω "κακο" το ευρω, η αντιστοιχια ηταν πολυ λαθος (στα + οτι μεχρι να καταλαβουμε την αξια του ευρω, καναμε σπαταλες, καποιοι μισθοι ξαφνικα στον θεο κτλ). Καποια κρατη κερδισαν οταν πουλησαν το νομισμα τους, καποιοι εχασαν. Η Γερμανία κέρδισε μόνο έτσι το κόβω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 20 minutes ago, spyros007 said: ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ????????????????????????????????? Παίρνεις σουβλάκι. 😛 1
vairass Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, adi32 είπε Δεν το είπα για σένα. Για κάτι άλλους που είναι χαρούμενοι με τους σημερινούς μισθούς Χαρούμενος θα ήμουν εάν με 10 ευρώ μπορούσα να: Βάλω βενζινη Πάρω καφέ Πάρω σάντουιτς Αν υπήρχαν αυτές οι τιμές; φυσικά θα ήμουν χαρούμενος... Τώρα για αυτά τα τρία θες το λιγότερο... 18 ευρω... Αρα τι να λέμε
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, vairass είπε δεν ειπα οτι λες ψεματα ...απλα δεν θυμαμαι καλα Εγω παλι θυμαμαι με 1000αρικο επαιρνα... τσιγαρα... βενζινη καφε γυρο Για πότε ακριβώς μιλάς? Λίγο πριν μπει το ευρώ πάντως με τίποτα, τον Μάιο του 2001 τα marlboro πήραν την τελευταία αύξηση, από 750 σε 800 δραχμές, και η βενζίνη ήταν κάπου στις 220 δρχ. Εκτός αν εννοείς 2 δεκαετίες πριν, τότε μάλιστα, το 88 η βενζίνη είχε 70 δραχμές το λίτρο και το marlboro 105, με ένα χιλιάρικο άνετα έκανες όλα αυτά που γράφεις. 2
NT1G Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, vairass είπε Χαρούμενος θα ήμουν εάν με 10 ευρώ μπορούσα να: Βάλω βενζινη Πάρω καφέ Πάρω σάντουιτς Αν υπήρχαν αυτές οι τιμές; φυσικά θα ήμουν χαρούμενος... Τώρα για αυτά τα τρία θες το λιγότερο... 18 ευρω... Αρα τι να λέμε Μπορείς να το κάνεις αυτό κάπου άλλου στην ευρωζώνη;
spyros007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στη ρουμανια. Με 18 ευρω εισαι αρχοντας.......................................
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 10 minutes ago, spyros007 said: Στη ρουμανια. Με 18 ευρω εισαι αρχοντας....................................... Δεν είναι ευρωζώνη όμως.
Flimgkis Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Η αγοραστική δύναμη της Ελλάδος, που προσμετράτε διαμέσω του δείκτη PPP, κατρακύλησε κατά την κρίση όπως σωστά έθεσε ο συμφορουμίτης στο προηγούμενο post https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.PCAP.PP.KD?locations=GR και έκτοτε παραμένει σε μία κατάσταση στασιμότητας, όπως και η Ελλάδα ολάκερη. Αντιθέτως η παγκόσμια οικονομία συνεχίζει να ανεβαίνει με βήμα ταχύ https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.PCAP.PP.KD με αποτέλεσμα η απόσταση να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και η αγοραστική δύναμη με μισθούς Ελλάδος στην σημερινή αλληλένδετη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία να μειώνεται όλο και περαιτέρω εν συγκρίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις