tritonas00 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πως να μην ασελγησει κανεις επι του αξονος μετα ινα κρζω σοι Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από tritonas00
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, overpower είπε Απαραδεκτο λαθος θεωρω προσωπικα να βαλουν "ο" σε ρημα ή να γραψουν Ελλαδα με ενα "λ" κτλ. Το οτι μπηκαν αναποδα τα Η και Υ, προσωπικα, δεν μου χαλασε την μερα. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις κανει και εσυ καποιο λαθος στην δουλεια σου Ο καζμάς δε συγχωρεί λάθη...
Froskeas Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Πως να μην ασελγησει κανεις επι του αξονος μετα ινα κρζω σοι Να μην ασελγήσεις αδελφε, σου μιλαω εκ πείρας Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Froskeas 1
Le Perv Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Η χωρα ειναι σε κατασταση εκτακτου αναγκης. Να παρα-εισαγουμε απο Ρωσια και Κινα δροσερες δασκαλες να μας μαθουν γραφη και χορο (twerking κτλ)
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Le Perv είπε Η χωρα ειναι σε κατασταση εκτακτου αναγκης. Να παρα-εισαγουμε απο Ρωσια και Κινα δροσερες δασκαλες να μας μαθουν γραφη και χορο (twerking κτλ) Δε χρειαζόμαστε εισαγωγές από τόσο μακριά 🙄
Torasu Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 44 minutes ago, Froskeas said: Κει που πίνεις αμέριμνος το χοχτελάκι σου - ζαπάροντας ασύστολα σε μια βραδιά όχι ακριβώς καυτή - πέφτεις ίσια απάνω απευθείας σε ΑΥΤΟ Έμπλεος αποστροφής προς κάθε κατακρεούργηση -αθέλητης ή μη- της των λέξεων ορθογραφίας, άρπαξα το άηπαδ αέρος αέρος προκειμένου να απαθανατίσω μια απο τις μυριάδες στιγμές ξεδιάντροπης χαλαρότητας που μας προσφέρει η αθάνατη κρατικοδίαιτη τελεόραση (με «ε»..) 7 minutes ago, tritonas00 said: Πως να μην ασελγησει κανεις επι του αξονος μετα ινα κρζω σοι 1
georgeγ Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, overpower είπε Απαραδεκτο λαθος θεωρω προσωπικα να βαλουν "ο" σε ρημα ή να γραψουν Ελλαδα με ενα "λ" κτλ. Το οτι μπηκαν αναποδα τα Η και Υ, προσωπικα, δεν μου χαλασε την μερα. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις κανει και εσυ καποιο λαθος στην δουλεια σου Αν κάνει κάποιος λάθος στην δουλειά του εχει επιπτώσεις απο αυτό απο τον εργοδότη του,απο τους πελάτες του ,απο τον προϊστάμενο κτλ...στην προκειμένη περίπτωση πελάτης είναι ο τηλεθεατής και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το σατιρισει
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Συχνά μπορεί να κάνω και εγώ λάθος στις παραπάνω λέξεις.
*Kopanos* Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, overpower είπε Απαραδεκτο λαθος θεωρω προσωπικα να βαλουν "ο" σε ρημα ή να γραψουν Ελλαδα με ενα "λ" κτλ. Το οτι μπηκαν αναποδα τα Η και Υ, προσωπικα, δεν μου χαλασε την μερα. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις κανει και εσυ καποιο λαθος στην δουλεια σου Καζμα βαράει ο ts δεν κάνει λάθος εκεί ποτέ.
Fubar.gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Προς υπεράσπιση του τεχνικού που έκανε το ορθογραφικό, αυτές οι λεζάντες (crawl ή ticker όπως ονομάζονται στο χώρο) συνήθως γράφονται επιτόπου, σε πραγματικό χρόνο. Και επειδή ο χρόνος που έχει ο τεχνικός για να γράψει το κείμενο είναι περιορισμένος, τα ορθογραφικά είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις