Brashida Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Έχω ακούσει πολλά γιαυτο από το ίντερνετ μέσω διαφημίσεις,από το youtube κυρίως που βλέπω κάνα βιντεάκι με πετάει κάτι τέτοια στα προτεινόμενα.Ξερω μόνο ότι μπορείς να βγάλεις χρήματα φυσικά όχι σταθερό εισόδημα αλλά και 20-25€ την ημέρα δεν είναι και χαλιά αν έχεις ελεύθερο χρόνο και επειδή εγώ έχω βέβαια το καλοκαίρι φέτος θα βοηθάω τους γονείς μου είμαι από αγροτική περιοχή και δεν θα έχω και τόσο χρόνο βασικά σχεδόν καθόλου αλλά θέλω να το δοκιμάσω για να έχω ένα χαρτζιλίκι στην άκρη.
Brashida Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, sezebo είπε βρες καμια ΔΟΥΛΕΙΑ και αστα αυτα Δεν κατάλαβες ακριβώς για κάνα χαρτζιλίκι να βγάλω επειδή έχω σχετικά ελεύθερο χρόνο ήθελα να μάθω πως και αν όντως ισχύει όλο αυτό.Δουλεια έχω όπως σου είπα,οι γονείς μου είναι αγρότες και θα ασχοληθώ και εγώ όταν είμαι σε θέση ώστε να γίνω νέος αγρότης,εσύ αν επιτρέπεται τι δουλειά κάνεις? Αν ήξερες ότι μπορείς να βγάλεις κάτι έξτρα μέσω ίντερνετ δεν θα δοκίμαζες από περιέργεια?
sezebo Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Brashida είπε Δεν κατάλαβες ακριβώς για κάνα χαρτζιλίκι να βγάλω επειδή έχω σχετικά ελεύθερο χρόνο ήθελα να μάθω πως και αν όντως ισχύει όλο αυτό.Δουλεια έχω όπως σου είπα,οι γονείς μου είναι αγρότες και θα ασχοληθώ και εγώ όταν είμαι σε θέση ώστε να γίνω νέος αγρότης,εσύ αν επιτρέπεται τι δουλειά κάνεις? Αν ήξερες ότι μπορείς να βγάλεις κάτι έξτρα μέσω ίντερνετ δεν θα δοκίμαζες από περιέργεια? δεν υπαρχει καμια δουλεια απο το ιντερνετ. αν ηταν ετσι ολοι οι ανεργοι που καθοντε ολη μερα στο facebook θα εβγαζαν μεροκαματο....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Το Affiliate marketing είναι άλλο πράγμα από αυτό που νομίζεις πάντως
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δεν θες και λιγα 20 25 την ημερα ισον 600 με 750 το μηνα και αφορολογητα
Brashida Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, sezebo είπε δεν υπαρχει καμια δουλεια απο το ιντερνετ. αν ηταν ετσι ολοι οι ανεργοι που καθοντε ολη μερα στο facebook θα εβγαζαν μεροκαματο.... Συνεχίζεις να μην καταλαβαινεις,δεν το θέλω για δουλειά ρ άνθρωπε για ένα χαρτζιλίκι όσο είναι πως ανεβάζεις πχ ένα βίντεο στο youtube πες ότι παίρνει 50 χιλιάδες προβολές θα βγάλεις κάνα 20 αρχικό τέτοια φάση σου λεω,έχω με τι να ασχοληθώ όπως σου είπα αλλά δεν θα με χάλασε και ένα έξτρα χαρτζιλίκι πέρα από αυτό που μου δίνουν που βοηθάω κ.λ.π αλλά να βγάλω και κάτι μόνος μου δεν θα με χαλαγε. ΥΓ μην απαντήσεις άλλο δεν θα βγάλουμε άκρη καλή συνέχεια! 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν θες και λιγα 20 25 την ημερα ισον 600 με 750 το μηνα και αφορολογητα Βέγγος ο καλύτερος απλά,κρίμα που δεν μου αρέσουν και τόσο οι παλιές ταινίες αλλά τέτοιες ατάκες είναι κορυφή!
GothicCrusader Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Brashida είπε Συνεχίζεις να μην καταλαβαινεις,δεν το θέλω για δουλειά ρ άνθρωπε για ένα χαρτζιλίκι όσο είναι πως ανεβάζεις πχ ένα βίντεο στο youtube πες ότι παίρνει 50 χιλιάδες προβολές θα βγάλεις κάνα 20 αρχικό τέτοια φάση σου λεω,έχω με τι να ασχοληθώ όπως σου είπα αλλά δεν θα με χάλασε και ένα έξτρα χαρτζιλίκι πέρα από αυτό που μου δίνουν που βοηθάω κ.λ.π αλλά να βγάλω και κάτι μόνος μου δεν θα με χαλαγε. ΥΓ μην απαντήσεις άλλο δεν θα βγάλουμε άκρη καλή συνέχεια! Βέγγος ο καλύτερος απλά,κρίμα που δεν μου αρέσουν και τόσο οι παλιές ταινίες αλλά τέτοιες ατάκες είναι κορυφή! Για να βγάζεις 20-25Ε τη μέρα θα πρέπει να το δεις σαν δουλειά και θα σου καταναλώνει χρόνο σαν δουλειά full time. Ειδικά στην αρχή θα πρέπει να αφιερώσεις πάρα πολλές ώρες. Αν το δεις σαν part time, μάλλον 5-10 Ε το μήνα θα βγάζεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Για να βγάζεις 20-25Ε τη μέρα θα πρέπει να το δεις σαν δουλειά και θα σου καταναλώνει χρόνο σαν δουλειά full time. Ειδικά στην αρχή θα πρέπει να αφιερώσεις πάρα πολλές ώρες. Αν το δεις σαν part time, μάλλον 5-10 Ε το μήνα θα βγάζεις. 27 λεπτά πριν, Brashida είπε Συνεχίζεις να μην καταλαβαινεις,δεν το θέλω για δουλειά ρ άνθρωπε για ένα χαρτζιλίκι όσο είναι πως ανεβάζεις πχ ένα βίντεο στο youtube πες ότι παίρνει 50 χιλιάδες προβολές θα βγάλεις κάνα 20 αρχικό τέτοια φάση σου λεω 50 λεπτά το μήνα ίσως να βγάλει μετά από κάποιους μήνες και εφόσον έχει τη δυνατότητα να γίνει συνεργάτης. Τώρα αν είναι τόσο καλός και φτιάχνει κάθε μέρα βίντεο που θα έχουν τουλάχιστον 50.000 views και ειδικά από ελληνικό κανάλι τότε πάω πάσο. Channels will need 4,000 hours of annual viewing time and over 1,000 subscribers.YouTube is tightening the rules around its partner program and raising therequirements that a channel/creator must meet in order to monetize videos.
Brashida Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Xacti είπε 50 λεπτά το μήνα ίσως να βγάλει μετά από κάποιους μήνες και εφόσον έχει τη δυνατότητα να γίνει συνεργάτης. Τώρα αν είναι τόσο καλός και φτιάχνει κάθε μέρα βίντεο που θα έχουν τουλάχιστον 50.000 views και ειδικά από ελληνικό κανάλι τότε πάω πάσο. Channels will need 4,000 hours of annual viewing time and over 1,000 subscribers.YouTube is tightening the rules around its partner program and raising therequirements that a channel/creator must meet in order to monetize videos. Φυσικά και δεν γίνεται έφερε παράδειγμα μην τα ξαναλεμε,μπορεί να ανεβάσω ένα βίντεο πρώτη φορά και να πάρει τοσες προβολές θα βγάλεις ένα χαρτζιλίκακι δεν είπα ότι θα βγάζεις συνέχεια για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις τόσες προβολές κάθε φορά πράγμα που δεν γίνεται για Ελλάδα 33 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Για να βγάζεις 20-25Ε τη μέρα θα πρέπει να το δεις σαν δουλειά και θα σου καταναλώνει χρόνο σαν δουλειά full time. Ειδικά στην αρχή θα πρέπει να αφιερώσεις πάρα πολλές ώρες. Αν το δεις σαν part time, μάλλον 5-10 Ε το μήνα θα βγάζεις. Παράδειγμα έφερα η τιμή είναι υποκειμενική
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Brashida είπε Φυσικά και δεν γίνεται έφερε παράδειγμα μην τα ξαναλεμε,μπορεί να ανεβάσω ένα βίντεο πρώτη φορά και να πάρει τοσες προβολές θα βγάλεις ένα χαρτζιλίκακι δεν είπα ότι θα βγάζεις συνέχεια για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις τόσες προβολές κάθε φορά πράγμα που δεν γίνεται για Ελλάδα Τίποτα δε θα πάρεις, μην τα ξαναλέμε. 'Η δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και άνοιξες το θέμα μόνο για να τρολλάρεις
GothicCrusader Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Brashida είπε Φυσικά και δεν γίνεται έφερε παράδειγμα μην τα ξαναλεμε,μπορεί να ανεβάσω ένα βίντεο πρώτη φορά και να πάρει τοσες προβολές θα βγάλεις ένα χαρτζιλίκακι δεν είπα ότι θα βγάζεις συνέχεια για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις τόσες προβολές κάθε φορά πράγμα που δεν γίνεται για Ελλάδα Παράδειγμα έφερα η τιμή είναι υποκειμενική Δεν πάει έτσι. Η κατάσταση είναι λίγο all in. Είτε τα δίνεις όλα είτε δεν ασχολείσαι καθόλου. Αυτό προσπάθησα να πω. Πρέπει να το κάνεις full time job, να ασχολείσαι 10-12+ ώρες κάθε μέρα και να το συνδυάσεις με ότι άλλο γίνεται (και φυσικά όχι να ασχοληθείς μόνο με youtube). Δεν μπορείς να βάζεις 1 βίντεο σποραδικά και να περιμένεις να βγάζεις. Δεν θα βγάλεις τίποτα. Λειτουργεί ανάποδα. Πρέπει να ασχολείσαι συνεχώς για να φτιάξεις κύκλο να μαζέψεις κόσμο και με τα χρόνια να το μετατρέψεις σε κάτι κερδοφόρο. Το youtube πρέπει να το χρησιμοποιήσεις σαν εργαλείο να μαζέψεις κόσμο για να βγάλεις λεφτά με άλλους τρόπους και όχι να το χρησιμοποιήσεις ως εργαλείο για να βγάλεις λεφτά από αυτό καθαυτό.
insomnia888 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Brashida είπε 20-25€ την ημέρα δεν είναι και χαλιά αν έχεις ελεύθερο χρόνο με το affiliate marketing αν βγάζεις 20-25 ευρώ το χρόνο να είσαι τρισευτυχισμένος.
Brashida Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, Xacti είπε Τίποτα δε θα πάρεις, μην τα ξαναλέμε. 'Η δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και άνοιξες το θέμα μόνο για να τρολλάρεις Το άνοιξα μόνο και μόνο για να δω τι θα απαντήσουν όσοι βγάζουν,είδα πριν λίγο καιρό ένας που ανέβασε κάτι σχετικό και έλεγε για σταθερό εισόδημα 30€ την ημέρα και χαζομάρες,αλλά δεν απάντησε κανείς να μας πει κάναν τρόπο για να γελάσουμε(εννοώ ναα προσπαθήσουμε και εμείς. Η ποιο σταθερή δουλειά παιδιά μ με εισόδημα υπουργού Άμυνας είναι influencer!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Brashida είπε Έχω ακούσει πολλά γιαυτο από το ίντερνετ μέσω διαφημίσεις,από το youtube κυρίως που βλέπω κάνα βιντεάκι με πετάει κάτι τέτοια στα προτεινόμενα.Ξερω μόνο ότι μπορείς να βγάλεις χρήματα φυσικά όχι σταθερό εισόδημα αλλά και 20-25€ την ημέρα δεν είναι και χαλιά αν έχεις ελεύθερο χρόνο και επειδή εγώ έχω βέβαια το καλοκαίρι φέτος θα βοηθάω τους γονείς μου είμαι από αγροτική περιοχή και δεν θα έχω και τόσο χρόνο βασικά σχεδόν καθόλου αλλά θέλω να το δοκιμάσω για να έχω ένα χαρτζιλίκι στην άκρη. Μην πουλάς προιόντα ή υπηρεσίες τις οποίες δε μπορείς να δημιουργίσεις μόνος ή να εισάγεις με κάποιο έξυπνο τρόπο με τον οποίο θα σου ανήκουν πλήρως και θα τις ελέγχεις, άλωστε αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό τότε υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να μη ξέρεις και πως να πουλήσεις αυτό που θες να δώσεις. Το affiliate marketing είναι καλό μόνο αν έχεις μεγάλο following κάπου και ακόμη και τότε δεν είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Μακριά από τα social media και τα blogs που σου ανήκουν δε μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα για τον απλό λόγο ότι δεν επιτρέπεται να βάζεις links και γενικά είναι κάπως δύσκολο να διαφημίσεις ιδικά με τόσους περιορισμούς που έχεις από τη πλατφόρμα που τα εκδίδει ακόμη και με δική σου ιστοσελίδα, μόνο και μόνο που πουλάς μέσω ενός λινκ κάτι που δεν σου ανήκει είναι μεγάλος περιορισμός. Άμα είσαι επιτυχημένος στα κοινωνικά δίκτυα τότε μπορείς να το εκμεταλευτείς αυτό και με άλλους καλύτερους τρόπους, όπως είπες πιο πάνω influencing. Τα ίδια προσόντα πρέπει να έχεις για affiliate marketing. Μη νομίζεις ότι απλά θα βάλεις το link κάπου και τα λεφτά θα έρθουν, δε δουλέυει έτσι. Μόνο σταθερά δεν είναι όλα αυτά, για να είσαι επιτυχημένος influencer ή affiliate marketer θες μεγάλη εμπειρία και κοινό που δε μαζέυεται για πλάκα. Γενικά σε κοινωνικά δίκτυα οι αγορές τείνουν να είναι μικρότερες γιατί το κοινό δεν είναι εκεί για να κάνει αγορές οπότε πρέπει να πιστέβει σε εσένα και να είναι μεγάλο για να έχεις σοβαρά conversion rates, ιδικά στη περίπτωση του affiliate marketing όπου το revenue ιδικά σε μη ηλεκτρονικά προιόντα είναι κάκιστο. Σκέψου για κάθε 100 που βλέπουν μία πολύ καλή διαφήμιση το πολύ να αγοράζει ένας, καμιά φορά μπορεί να είναι και πολύ χειρότερα. Άμα απλά θες να βγάλεις λεφτά από το ίντερνετ "έυκολα" τότε βρες τι δικό σου μπορείς να δώσεις και ασχολήσου με πλατφόρμες πώλησης και όχι τόσο κοινωνικές πλατφόρμες όπου δεν αρκεί μόνο να πουλάς, πρέπει να έχεις και καλό περιεχόμενο, επίσης σε πλατφόρμες πώλησης δε θες τόσο μεγάλο κοινό και ούτε χρειάζεται να το χτίσεις μόνος για να πουλήσεις κάτι και να έχεις καλές απολαβές. Η πλατφόρμα προσφέρει μόνη της το κοινό και επίσης αυτό είναι εκεί ακριβώς για να αγοράσει. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από aizensama24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα