SB_1957 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, vairass είπε Εννοώ.. Μπορώ να τις ζητήσω να τις βάλει ο ιδιοκτήτης λόγο ας πούμε ότι η γειτονιά έχει πολλά δέντρα στα και πολλά κουνούπια και γενικά έντομα; Είναι θέμα ιδιοκτήτη. Στην πολυκατοικία που έμενα ο ενοικιαστής του πρώτου ζήτησε να μπουν κάγκελα στα παράθυρα του μπάνιου και στο παράθυρο του καθιστικού για λόγους ασφαλείας και ο ιδιοκτήτης (όχι ίδιος με τον δικό μου) έβαλε, αλλά σίτες όχι. Ζήτησε επίσης να μπουν τέντες και αιρκοντίσιον και ο ιδιοκτήτης του είπε ότι το σπίτι είναι καινούργιο και το είδες τι είχε, αν δεν σου άρεσε, ας μην το νοίκιαζες! Εμείς δεν ζητήσαμε ούτε τέντες, ούτε αιρκοντίσιον και ας ψηνόμασταν από το πρωί ώς το βράδυ! Αλλά όπως είπα, για χαμηλού κόστους πράγματα, δεν μας πείραζε να βάλουμε εμείς. Αλλά τέντες και αιρκοντίσιον δεν μας περίσσευαν και ούτε θεωρήσαμε σωστό να τα ζητήσουμε εκ των υστέρων. 1
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, vairass είπε Εννοώ.. Μπορώ να τις ζητήσω να τις βάλει ο ιδιοκτήτης λόγο ας πούμε ότι η γειτονιά έχει πολλά δέντρα στα και πολλά κουνούπια και γενικά έντομα; Μπορείς να τις ζητήσεις, ο ιδιοκτήτης όμως δεν είναι υποχρεωμένος να στις βάλει. 1
vairass Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μπορείς να τις ζητήσεις, ο ιδιοκτήτης όμως δεν είναι υποχρεωμένος να στις βάλει. Μπορώ οκ αλλά συνήθως λένε όχι από ότι κατάλαβα.... Το κόστος είναι αρκετά μεγάλο γύρω στα 70-80 ευρω η καθεμία σιτα μ
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, vairass είπε Μπορώ οκ αλλά συνήθως λένε όχι από ότι κατάλαβα.... Όχι συνήθως, πάντα λένε όχι... Διαπραγματεύσεις μπορείς να κάνεις πριν κλείσεις τη συμφωνία, αφού την κλείσεις πάει... 1
AristidisZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ε το να ζητάς να σου βάλει A/C ο ιδιοκτήτης νομίζω είναι κάπως, ειδικά αν το σπίτι έχει σύστημα θέρμανσης (και λειτουργεί κιόλας) Εξ άλλου το κλιματιστικό μπορείς να το βάλεις και μετά να το πάρεις μαζί σου όταν φύγεις Από την άλλη αν επί παραδείγματι πας σε μια πολυκατοικία που ο ιδιοκτήτης σου πει ότι δουλεύουν το πετρέλαιο και μια ωραία πρωία δεις ότι δε παίζει ο λέβητας, νομίζω ότι έχει νόημα να ζητήσεις...
*nenya* Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ερώτηση: λήγει το συμβολαιο μου (3ετές) τον Αυγουστο. Αν θελω ανανεωση, μου το ξανανεβαζει taxisnet η σπιτονοικοκυρα και παταω αποδοχη και that's all; Ή θα χρειαστεί να μου ξαναφτιαξει και συμβολαιο;
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ερώτηση: λήγει το συμβολαιο μου (3ετές) τον Αυγουστο. Αν θελω ανανεωση, μου το ξανανεβαζει taxisnet η σπιτονοικοκυρα και παταω αποδοχη και that's all; Ή θα χρειαστεί να μου ξαναφτιαξει και συμβολαιο; Και με ιδιωτικό συμφωνητικό γίνεται και χωρίς, απλά στη μία περίπτωση η συμφωνία σας για ανανέωση θα είναι έγγραφη ενώ στην άλλη θα είναι προφορική.
vairass Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι συνήθως, πάντα λένε όχι... Διαπραγματεύσεις μπορείς να κάνεις πριν κλείσεις τη συμφωνία, αφού την κλείσεις πάει... 99.9% ναι έτσι γίνεται αλλά.. Υπέγραψα προχτές Παρασκευή... Σάββατο του λέω έχεις βάλει είδα αύξηση του χρόνου κατά 20 ευρώ, δεκτή του λέω αλλά μόνο αν βάλεις τα νέα κουφώματα... Τροφή για σκέψη του άφησα, δεν δίνω φραγκο αν δεν τα βάλει το ξεκαθάρισα... Υπάρχουν λύσεις πάντως όρεξη να έχεις.
AristidisZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, vairass είπε 99.9% ναι έτσι γίνεται αλλά.. Υπέγραψα προχτές Παρασκευή... Σάββατο του λέω έχεις βάλει είδα αύξηση του χρόνου κατά 20 ευρώ, δεκτή του λέω αλλά μόνο αν βάλεις τα νέα κουφώματα... Τροφή για σκέψη του άφησα, δεν δίνω φραγκο αν δεν τα βάλει το ξεκαθάρισα... Υπάρχουν λύσεις πάντως όρεξη να έχεις. Καλά ένα κούφωμα είναι 25-30 20ρικα κατ' ελάχιστον, μη παίρνεις και πολλή φόρα 1
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε 99.9% ναι έτσι γίνεται αλλά.. Υπέγραψα προχτές Παρασκευή... Σάββατο του λέω έχεις βάλει είδα αύξηση του χρόνου κατά 20 ευρώ, δεκτή του λέω αλλά μόνο αν βάλεις τα νέα κουφώματα... Τροφή για σκέψη του άφησα, δεν δίνω φραγκο αν δεν τα βάλει το ξεκαθάρισα... Υπάρχουν λύσεις πάντως όρεξη να έχεις. Το να διαβάζεις το μισθωτήριο ΑΦΟΥ το υπογράψεις, είναι μεγάλη λαλακία. Επίσης τα γραπτά μένουν ενώ τα λόγια πετούν, συνεπώς οτιδήποτε του ξεκαθάρισες προφορικά δεν έχει καμία μα καμία αξία. Τροφή για σκέψη σου δίνω...
vairass Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το να διαβάζεις το μισθωτήριο ΑΦΟΥ το υπογράψεις, είναι μεγάλη λαλακία. Επίσης τα γραπτά μένουν ενώ τα λόγια πετούν, συνεπώς οτιδήποτε του ξεκαθάρισες προφορικά δεν έχει καμία μα καμία αξία. Τροφή για σκέψη σου δίνω... Το διάβασα βρε και Δενν είπα τίποτα απλά μετά το Σάββατο είπα ας αλλάξουμε και τα κουφώματα με την αύξηση... Είπε θα το δούμε. Ε και εγώ είπα θα δούμε για τα 20.. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από vairass
Joshua21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, vairass είπε Το διάβασα βρε και Δενν είπα τίποτα απλά μετά το Σάββατο είπα ας αλλάξουμε και τα κουφώματα με την αύξηση... Είπε θα το δούμε. Ε και εγώ είπα θα δούμε για τα 20.. Η διαφορά είναι πως για τα 20 έχετε συμφωνήσει/υπογράψει ήδη, δεν υπάρχει τίποτα να δείτε τίποτα σχετικά με αυτά. 2
vairass Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 56 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η διαφορά είναι πως για τα 20 έχετε συμφωνήσει/υπογράψει ήδη, δεν υπάρχει τίποτα να δείτε τίποτα σχετικά με αυτά. Εννοείται αλλά αν δεν τα δώσω δύσκολα να με βγάλει. Σύμφωνα με τον νόμο είναι υποχρεωτικό να βάλει κουφώματα. Ενεργειακή κλάση λέγεται νομίζω.
AristidisZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, vairass είπε Σύμφωνα με τον νόμο είναι υποχρεωτικό να βάλει κουφώματα Εννοείς προφανώς να τα αλλάξει Φυσικά, και δεν έχει καμία υποχρέωση για κάτι τέτοιο 1
vairass Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εννοείς προφανώς να τα αλλάξει Φυσικά, και δεν έχει καμία υποχρέωση για κάτι τέτοιο Θα το δούμε αυτό... Είναι κάτι με την ενεργειακή κλάση του σπιτιού. Δεν μπορεί με παλιά κουφώματα ζητάει αύξηση. Θα ρωτήσω την ξαδέρφη μου που είναι δικηγόρος σε θέματα με κτήματα κλπ. Εμενα πάντως μου είπε θα το δούμε του χρόνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα