Voodooman Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Και, φυσικά, η κάρτα μου είναι mastercard!.. Η αλήθεια είναι πως όσες φορές έκανα πληρωμή με το κινητό, είχα στην τσέπη μου και την κάρτα, για παν ενδεχόμενο, βρε αδερφέ!.. Όλες τις φορές λειτούργησε κανονικά, αλλά ακόμη δεν το εμπιστεύομαι απόλυτα. Μπορεί να πάει τίποτα στραβά άραγε; Και άντε καλά να πάω σούπερ μάρκετ, να μην δουλέψει το tap 'n pay, να αφήσω τα πράγματα στο ταμείο και να φύγω ατιμασμένος. Αλλά αν βάλω βενζίνη και δεν μου πάρει την πληρωμή, δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα πρέπει να την βγάλω από το ντεπόζιτο... 1
mariosCS Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Voodooman είπε Και, φυσικά, η κάρτα μου είναι mastercard!.. Η αλήθεια είναι πως όσες φορές έκανα πληρωμή με το κινητό, είχα στην τσέπη μου και την κάρτα, για παν ενδεχόμενο, βρε αδερφέ!.. Όλες τις φορές λειτούργησε κανονικά, αλλά ακόμη δεν το εμπιστεύομαι απόλυτα. Μπορεί να πάει τίποτα στραβά άραγε; Και άντε καλά να πάω σούπερ μάρκετ, να μην δουλέψει το tap 'n pay, να αφήσω τα πράγματα στο ταμείο και να φύγω ατιμασμένος. Αλλά αν βάλω βενζίνη και δεν μου πάρει την πληρωμή, δεν θέλω να σκέφτομαι πώς θα πρέπει να την βγάλω από το ντεπόζιτο... Εντάξει, να σου πω, εγώ τις προάλλες ξέχασα πορτοφόλι σπίτι , και όπως ήμουν στο αυτοκίνητο λέω "α... εντάξει δεν χρειάζεται να γυρίσω πίσω να το πάρω. Έχω το κινητό". Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, είναι ότι πρέπει.
Voodooman Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, mariosCS είπε Εντάξει, να σου πω, εγώ τις προάλλες ξέχασα πορτοφόλι σπίτι , και όπως ήμουν στο αυτοκίνητο λέω "α... εντάξει δεν χρειάζεται να γυρίσω πίσω να το πάρω. Έχω το κινητό". Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, είναι ότι πρέπει. Δεν είχες καμία αγωνία μήπως κάτι πάει στραβά;
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 η άλφα έχει και αππλικέιτον στο αντροιντ που κάνεις ανέπαφες πληγρωμές με έχει σώσει. μόνο κινητό..
pedrojay Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Voodooman είπε Δεν είχες καμία αγωνία μήπως κάτι πάει στραβά; Στραβά μπορεί να πάνε αρκετά πράγματα ακόμα και την κάρτα να έχεις μαζί,δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο,παρόλο που σε καταλαβαίνω απόλυτα. Στο παράδειγμα πριν με την βενζίνη,τί διαφορά θα είχε αν τύχαινες πχ σε μέρα/ώρα που είναι πεσμένο το σύστημα πληρωμής της τράπεζας(δεν είναι και λίγες) και ήσουν ο πρώτος πριν το πάρει χαμπάρι ο πρατηριούχος? Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα θα είχες με το ντεπόζιτο αλλά δεν θα "έφταιγες" εσύ,το ουσιαστικό και πρακτικό πρόβλημα δεν θα λυνόταν. Καλά κάνεις απο τη μία που θες να έχεις μια ασφάλεια με δευτερεύοντες τρόπους πληρωμής. μέχρι να επιβεβαιώσεις ότι η αξιοπιστία θα είναι αυτή που απαιτείται σε τέτοια μέσα. Αλλά απο την άλλη δεν χάλασε ο κόσμος αμα τις 1-2 φορές έκτακτης ανάγκης που θα ξεχάσεις κάρτα-πορτοφόλι,ξεμείνεις με αυτόν τον τρόπο πληρωμής ως μοναδικό. 2
Looter Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στην Αμερική ήδη έχει ξεκινήσει η ανάληψη από ΑΤΜ χωρίς την κάρτα αλλά μέσω NFC. Σε λίγο γα έρθει και εδώ. Όποτε ακόμα και αν δεν δουλέψει το τερματικό μιας επιχείρησης για να γίνει πληρωμή , θα μπορεί να γίνει ανάληψη μετρητών από ένα κοντινό ΑΤΜ μέσω τηλεφώνου , ρολογιού ,κλπ. Οι κάρτες θα καταργηθούν όπως σχεδόν έχουν καταργηθεί και τα τσεκ... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Looter
djuan1988 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Αρκετά ATM έχουν το σηματάκι του NFC αλλά δεν είναι λειτουργικό μέχρι τώρα.
arxontas2323 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 ειναι χρησιμο για μας που παμε για ποδηλατο ή τρεξιμο και δεν χρειαζεται να κουβαλαμε κατι αλλο..το ενεργοποιησα την παρασκευη αλλα δεν ειχα ακομα την ευκαιρια να το χρησιμοποιησω!!!
dolph Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 12/5/2019 στις 2:23 ΜΜ, kafegeo είπε Στη λίστα πρέπει να προστεθεί και το Garmin 5 Όντως θα έπρεπε. Υπάρχει κάποιος τεχνικός λόγος που δεν το έχει προσθέσει ή να ελπίζουμε ότι θα το δούμε και εκεί σύντομα;
kxtsao Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 οι άλλοι πληρώνουν με ρολόγια και η τραγική πειραιώς το παίζει σύγχρονη τράπεζα,αφαιρώντας την δυνατότητα πληρωμής ακόμη και με το smartphone
eduardo Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) H alpha ζητάει επαλήθευση χρήστη για το garmin pay και η μόνη επιλογή που δίνει γι αυτο είναι η επικοινωνία με την τράπεζα. Τηλεφωνώ και τους λέω θέλω να κάνω επαλήθευση χρήστη για το garmin pay και μου λέει η τηλεφωνήτρια της alpha : garmin pay; Ε, τι είναι αυτο...; Περιμένετε να σας συνδέσω. Κι ακόμα περιμένω... Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από eduardo 2
mariosCS Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 12/5/2019 στις 6:19 ΜΜ, Voodooman είπε Δεν είχες καμία αγωνία μήπως κάτι πάει στραβά; Την ίδια που θα είχα αν είχα κάρτα μαζί μου και όχι μετρητά... Με τον ίδιο τρόπο δουλεύουν
djuan1988 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, eduardo είπε H alpha ζητάει επαλήθευση χρήστη για το garmin pay και η μόνη επιλογή που δίνει γι αυτο είναι η επικοινωνία με την τράπεζα. Τηλεφωνώ και τους λέω θέλω να κάνω επαλήθευση χρήστη για το garmin pay και μου λέει η τηλεφωνήτρια της alpha : garmin pay; Ε, τι είναι αυτο...; Περιμένετε να σας συνδέσω. Κι ακόμα περιμένω... Ήθελα σήμερα να πάω να ανοίξω λογαριασμό και είδα στο site τους ότι έχουν ελάχιστο αρχικό ποσό κατάθεσης 300€. Άντε λέω δεν πειράζει, τα βάζεις και τα βγάζεις. Διαβάζω στην συνέχεια ότι στέλνουν ταχυδρομικά την κάρτα, οπότε αναμονή τουλάχιστον μίας εβδομάδας. Τελικά το παράτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα