evangele Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Καλησπερα, αντιμετωπιζω καποιο προβημα με την καρτα sim. Οταν προσπαθω να κανω φραγη κλησεων , προωθηση κλησης η να βαλω αποκρυψη, στην οθονη μου βγαζει μηνυμα Σφαλμα ρυθμισεων κλησης, σφαλμα δικτυου η καρτας SIM. Θεωρωντας οτι εχει προβλημα η sim αγορασα καινουργια sim και μολις την ενεργοποιησα μου εβγαζε το ιδιο μηνυμα,.Θεωρωντας λοιπον οτι καποιοπροβλημα εχει η συσκευη εκανα factory reset. Κανενα αποτελεσμα. Απευθυνθηκα στη sony εξηγησα την κατασταση κ προτειναν αναβαθμιση....δυστυχως δεν εγινε κατι. Οταν τοποθετω την sim σε αλλη συσκευη παρουσιαζει το ιδιο προβλημα. Εχω την εντυπωση οτι κατι γινεται με την καρτα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι. Επειδη αντιμετωπισα προβληματα στο παρελθον με hacking των συσκευων μου, δικτυου κ λογαριασμων μειλ λογαριασμων μου φοβαμαι οτικατι γνεται με την καρτα κ με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα στο internet ειδα οτι μπορει καποιοςνα χακαρει την sim ακομα κ με μηνυματα. Μηπως θα μπορουσε καποιος να προτεινει καοιο τροπο η εφαρμογη που θα μπορουσε να με βοηησει να καθαρισω την καρτα απο οτιδηποτε κακοβουλο μπορει να εχει;ελπιζω να μην ας κουρασα....ευχαριστω!!
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Οι υπηρεσίες που ζητάς να ενεργοποιήσεις είναι υπηρεσίες παρόχου και αν δεν τις έχεις αιτηθεί στον πάροχο δεν ενεργοποιούνται, για αυτό σου λέει σφάλμα δικτύου.
evangele Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οι υπηρεσίες που ζητάς να ενεργοποιήσεις είναι υπηρεσίες παρόχου και αν δεν τις έχεις αιτηθεί στον πάροχο δεν ενεργοποιούνται, για αυτό σου λέει σφάλμα δικτύου. καλησπερα!Ναι δουλευει αλλα υπο την εννοια οτι λαμβανω κλησεις κλπ αλλα οταν προσπαθω να ανοιξω την προωθηση η την φραγη η να βαλω αποκρυψη δεν μπορω... Δεν νομιζω οτι χρειαζεται ενεργοποιηση γιατι παλιοτερα μπορουσα να κανω ολα αυτα χωρις προβλημα, απλα πηγαινα στις ρυθμισεις κλησης. Μπορουσα να ενεργοποιησω τα παντα κ ξαφνικα αρχισε να μου βγαζει αυτα τα μυνηματα Δοκιμασα card reader alla δεν βγαζει κατι περα απο τα τηλεφωνα που ειναι αποθηκευμενα....
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μιλά πρωτα με τον παροχο σου, μπορεί να στα έχουνε αφαιρέσει 1
evangele Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Το εκανα ηδη δεν βλεπει καποιο προβλημα απο την εταιρια θεωρει οτι ειναι θεμα συσκευης... Δεν μεβοηθησαν κ πολυ, γιαυτο κ απευθυνθηκα στην SONY και εκανα αναβαθμιση Αν απευθυνθω σε καποιον τεχνικο ιδιωτη υπαρχειτροπος να δει αν υπαρχει κατι;η αν γνωριζετε καποιο app που θα μπορουσε να με βοηθησει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα