ondoin Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μου εκλεψαν το κινητο πριν λιγες μερες και αναρωτιομουν αν οι οι ελληνικες εταιρειες τηλεπικοινωνιων μπορουν να μπλοκαρουν μια συσκευη μεσω του κωδικου ΙΜΕΙ. Ξερω οτι σε καποιοες χωρες γινεται. Επίσης, μπορω να βγαλω καρτα SIM με τον ιδιο αριθμό? Ειμαι στην Wind.
zx1234r Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Θα πας στην αστυνομία να δηλώσεις την κλοπή. Θα σου δώσουν ένα χαρτί που θα το πας στην wind για να μπλοκάρουν το imei και επιτόπου θα ζητήσεις νέα sim με τον ίδιο αριθμό.
turbat0s Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τόσο απλά γίνεται? Δηλαδή αν φωτογραφίσει κάποιος (κακόβουλος) το imei ενός κινητού στη βιτρίνα του κοτσόβολου πάει μετά αστυνομία και το μπλοκάρει? Ή κάποιος που πουλάει το κινητό του μπορεί μετά να το μπλοκάρει οπότε ο επόμενος μένει ξερός? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από turbat0s
paris_chav Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, turbat0s είπε Τόσο απλά γίνεται? Δηλαδή αν φωτογραφίσει κάποιος (κακόβουλος) το imei ενός κινητού στη βιτρίνα του κοτσόβολου πάει μετά αστυνομία και το μπλοκάρει? Ή κάποιος που πουλάει το κινητό του μπορεί μετά να το μπλοκάρει οπότε ο επόμενος μένει ξερός? Αν εχεις την αποδειξη αγορας, πιστοποιειται οτι ειναι δικο σου το κινητο που εκλαπη. Ακομα και μεταχειρισμενο απο αλλον να το παρεις, παλι η αποδειξη αγορας λειτουργει με τον ιδιο τροπο αρα δεν μπορει να μπλοκαρει το imei ο καθενας. Δεν το δενω και κομπο το παραπανω γιατι δεν μου εχει τυχει τετοιο σκηνικο αλλά θα μου φαινοταν τραγικο να μην ζητανε αποδειξη αγορας οταν πας να ισχυριστεις οτι σου κλεψανε ενα κινητο και ζητας να μπλοκαριστει το imei.
zx1234r Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Τόσο απλά γίνεται? Δηλαδή αν φωτογραφίσει κάποιος (κακόβουλος) το imei ενός κινητού στη βιτρίνα του κοτσόβολου πάει μετά αστυνομία και το μπλοκάρει? Ή κάποιος που πουλάει το κινητό του μπορεί μετά να το μπλοκάρει οπότε ο επόμενος μένει ξερός? Έχεις την νοοτροπία του Έλληνα. Δεν γίνονται αυτά που λες. Πάρε την wind και ρώτα αυτά που θες να μάθεις. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από zx1234r 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα