Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω εδώ και 2 χρόνια Forthnet 2play Απεριόριστα κινητά και σταθερά, με VDSL 50 και μηνιαίο κόστος 32€ τελική τιμή. Η σύνδεση είναι σταθερή χωρίς προβλήματα γενικά, με κλείδωμα του ρουτερ στα 49,9 Mbps. 

Πρόσφατα είδα ότι έχω συμπληρώσει την 2ετια του συμβολαίου, προ εβδομάδος, χωρίς να έχω δεχτεί τηλέφωνο για ανανέωση και εκ νέου προσφορά από την εταιρία.

Τι θα κάνατε στη θέση μου; Θέλω να παραμείνω στην εταιρεία αλλά με μείωση του μηνιαίου κόστους. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, topmar είπε

Καλησπέρα, έχω εδώ και 2 χρόνια Forthnet 2play Απεριόριστα κινητά και σταθερά, με VDSL 50 και μηνιαίο κόστος 32€ τελική τιμή. Η σύνδεση είναι σταθερή χωρίς προβλήματα γενικά, με κλείδωμα του ρουτερ στα 49,9 Mbps. 

Πρόσφατα είδα ότι έχω συμπληρώσει την 2ετια του συμβολαίου, προ εβδομάδος, χωρίς να έχω δεχτεί τηλέφωνο για ανανέωση και εκ νέου προσφορά από την εταιρία.

Τι θα κάνατε στη θέση μου; Θέλω να παραμείνω στην εταιρεία αλλά με μείωση του μηνιαίου κόστους. 

Παρε τηλεφωνο την ιδια την εταιρεια και ενοχλησε την.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου, έστειλα μήνυμα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στο Facebook και θα περιμένω τηλέφωνό τους αύριο από το τμήμα των προσφορών. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...