Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Πήρα πρόσφατα οθόνη συγκεκριμένα την Samsung LU32J590 , πήρα σήμερα καλώδιο να την συνθέσω μέσω DP και δεν έχω εικόνα. Τι μπορεί να φτάιει ? Η κάρτα πού έχω είναι η Rx 570 Asus 4gb.
antbyron Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο dp και hdmi ή και dvi αν έχει, για να απομονώσεις το πρόβλημα. Στα specs βλέπω ότι υποστηρίζει dp 1.2, εσύ τι καλώδιο πήρες; Υ.Γ DVI βλέπω δεν έχει. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από antbyron
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, antbyron είπε Δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο dp και hdmi ή και dvi αν έχει, για να απομονώσεις το πρόβλημα. Στα specs βλέπω ότι υποστηρίζει dp 1.2, εσύ τι καλώδιο πήρες; Υ.Γ DVI βλέπω δεν έχει. 1.2 πηρα, με hdmi εχω κανονικα εικονα
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Dantε είπε Εχεις επιλεξει στην οθονη να βγαζει εξοδο το DP? δηλαδη ? παω στην πηγη και απο ΗΔΜΙ την κανω ΔΠ αυτο λες ?
Dantε Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε δηλαδη ? παω στην πηγη και απο ΗΔΜΙ την κανω ΔΠ αυτο λες ? Ναι.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Dantε είπε Ναι. ναι το εχω κανει αλλα ειναι μαυρο
Dantε Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Τοτε δοκιμαζεις αλλο καλωδιο και εαν τιποτα,σε αλλο υπολογιστη/λαπτοπ. Αν δεν εχεις τιποτα απο αυτα,υποθετω εχεις εγγυηση,πηγαινε να τη τσεκαρουν.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, Dantε είπε Τοτε δοκιμαζεις αλλο καλωδιο και εαν τιποτα,σε αλλο υπολογιστη/λαπτοπ. Αν δεν εχεις τιποτα απο αυτα,υποθετω εχεις εγγυηση,πηγαινε να τη τσεκαρουν. Δεν έχω αλλά υπολογιστή θα πάω να πάρω ένα μετατροπεα σε HDMI καί νά δώ αν έχει εικόνα, αν πάλι δεν έχω θα πάω από εκεί πού τό πήρα να τό δοκιμάσουν αυτοί.
antbyron Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τον μετατροπέα γιατί να τον πάρεις; Τι θα πετύχεις με αυτό; Πιστεύω τσάμπα χρήματα θα δώσεις. Βρες από κάνα φίλο άλλο καλώδιο dp για να δεις αν φταίει αυτό. Αν δεν φταίει αυτό τότε θα υπάρχει θέμα με κάποια από τις εισόδους-θύρες του dp είτε της οθόνης είτε της κάρτας. Τότε θα αρχίσεις να ελέγχεις κάρτα και μετά οθόνη. Υ.Γ η σκέψη σου να πας στο μαγαζί για να ελέγξουν το καλώδιο είναι σωστή. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από antbyron
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, antbyron είπε Τον μετατροπέα γιατί να τον πάρεις; Τι θα πετύχεις με αυτό; Πιστεύω τσάμπα χρήματα θα δώσεις. Βρες από κάνα φίλο άλλο καλώδιο dp για να δεις αν φταίει αυτό. Αν δεν φταίει αυτό τότε θα υπάρχει θέμα με κάποια από τις εισόδους-θύρες του dp είτε της οθόνης είτε της κάρτας. Τότε θα αρχίσεις να ελέγχεις κάρτα και μετά οθόνη. Υ.Γ η σκέψη σου να πας στο μαγαζί για να ελέγξουν το καλώδιο είναι σωστή. Το μετατροπέα θα τον πάρω για να κάνω displayport σε HDMI οπότε θα έχω σαν displayport στην οθόνη και σαν HDMI τον υπολογιστή αν έχω εικόνα πάει να πει ότι φταίει η θύρα της κάρτας αν δεν έχω εικόνα πάει να πει ότι θα φταίει η θύρα της τηλεόρασης. Ναι είναι μία σκέψη αυτή νομίζω αυτό θα κάνω και αφού παίζει σε αυτούς θα πάρω και το μετατροπέα να τον δοκιμάσω. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα έφαγα φλασιά υπάρχει περίπτωση displayport να είναι κλειδωμένη από την κάρτα γραφικών ?
antbyron Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο το display port. 54 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Το μετατροπέα θα τον πάρω για να κάνω displayport σε HDMI οπότε θα έχω σαν displayport στην οθόνη και σαν HDMI τον υπολογιστή αν έχω εικόνα πάει να πει ότι φταίει η θύρα της κάρτας αν δεν έχω εικόνα πάει να πει ότι θα φταίει η θύρα της τηλεόρασης. Ναι είναι μία σκέψη αυτή νομίζω αυτό θα κάνω και αφού παίζει σε αυτούς θα πάρω και το μετατροπέα να τον δοκιμάσω. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα έφαγα φλασιά υπάρχει περίπτωση displayport να είναι κλειδωμένη από την κάρτα γραφικών ? Με τους οδηγούς της κάρτας έπαιξες καθόλου; Βγάλε τους και ξανά βάλε τους ή κάνε ενημέρωση. Επίσης οδηγούς για την οθόνη; Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και δες τι γίνεται(στις οθόνες).
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, antbyron είπε Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο το display port. Με τους οδηγούς της κάρτας έπαιξες καθόλου; Βγάλε τους και ξανά βάλε τους ή κάνε ενημέρωση. Επίσης οδηγούς για την οθόνη; Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και δες τι γίνεται(στις οθόνες). Για κάνε ανανέωση ή τους πιο πρόσφατους πριν πάρω την οθόνη αλλά θα τους τούς περάσω μπας και. Δυστυχώς για την οθόνη δεν βρίσκω driver της samsung αλλά δεν έβγαλα άκρη
kti23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Το καλώδιο είναι προβληματικό. Αγόρασα πρόσφατα οθόνη της AOC και είχα θέμα με το HDMI καλώδιο αλλά το DP δουλεύει μια χαρά. Χρησιμοποιήσα ένα άλλο hdmi που είχα και επίσης δούλευε
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 λοιπον πηγα σημερα να δοκιμασω το καλωδιο και λειτουργουσε ποτε η φταει η οθονη η φταει η καρτα γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα