Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείραξα κάτι στις ρυθμίσεις ήχου δεν ξέρω τί έκανα ακριβως και τώρα πια ακούω το ήχο από το μικρόφωνο στα ακουστικά μου. Δηλαδή μιλάω και ακούω την ίδια μου την φωνή μαζί με τον τρέχων ήχο που αναπαράγεται. Windows 10.Έχει κανείς ιδέα τί βλακεία μπορεί να έχω κάνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, gravamaria είπε

Πείραξα κάτι στις ρυθμίσεις ήχου δεν ξέρω τί έκανα ακριβως και τώρα πια ακούω το ήχο από το μικρόφωνο στα ακουστικά μου. Δηλαδή μιλάω και ακούω την ίδια μου την φωνή μαζί με τον τρέχων ήχο που αναπαράγεται. Windows 10.Έχει κανείς ιδέα τί βλακεία μπορεί να έχω κάνει?

Πανευκολο φίλε,δες προσεκτικα τι θα κανεις

1ο βημα κατω δεξια πατας δεξι κλικ στο εικονιδιο με το μεγαφωνακι και τις 3 γραμμές(εκει πατας επανω του δεξι κλικ και πατας "ηχοι").Επειτα πατας εγγραφη,μετα πατας δεξι κλικ πανω στη συσκευη που έχεις επιλεγμενη για το μικροφωνο σου και μετα πατας ιδιοτητες.Αφου ανοιξουν οι ιδιοτητες της συσκευης που εχεις πιλεξει για μικροφωνο,πατας τη καρτελα που αναγραφει ακροαση,και μετα βγαζεις απο την επιλογη το κουτακι που λεει "Ακροαση αυτης της συσκευης".Εαν θες κατι αλλο πες μου.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...